Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Είδατε διαφορά με την αντιβίωση δλδ;Αμαρωτιεμαι αν θα δω καλύτερη βλαστοκύστη μετά από αυτό.

Είδαμε διαφορά στο σπερμοδιάγραμμα με την αντιβίωση. Ανέβηκε η μορφολογία από 4% σε 7% και η κινητικότητα, έγιναν πιο ζωηρά. Αλλά παράλληλα και με βιταμίνες και διατροφή κλπ. Τώρα στις βλαστοκύστες τι να σου πω μια ωοληψια έχω κάνει, εσύ είσαι βετεράνος σε σχέση με εμένα 😂 Πήραμε 7 ωάρια, γονιμοποιήθηκαν όλα, έφτασαν 6 τριών ημερών και 2 έγιναν βλαστοκύστες καλές η μία 5ης και η άλλη 6ης ημέρας. Δεν έχω βαθμολογία ακόμα θα την πάρω όταν πάω για εμβρυομεταφορα. Αλλά ουσιαστικά έχω μια ωοθήκη που δίνει ωάρια (η άλλη έδωσε 1) και δεν έχω και τη τέλεια ανταπόκριση στα φάρμακα, μάλλον μέτρια. 
      Και ναι μόνο με την υστεροσκοπηση την εντόπισαν αυτή τη στένωση, εξωτερικά η μήτρα έχει το φυσιολογικό της σχήμα. Αλλα έκανα διαγνωστική υστεροσκοπηση με νάρκωση οπότε ουσιαστικά την βάφτισαν διαγνωστική για να πληρώσω στην κλινική διαγνωστική και κατέληξε επεμβατική. Είχαμε πει όμως να κάνουν ότι κρίνουν απαραίτητο και ένα ελαφρύ σκρατσινγκ. Τελικά έκαναν διόρθωση σχήματος και σκρατσινγκ στοχευμένα εκεί που εκκρίναν απαραίτητο γιατί ήταν και ο κανονικός μου γυναικολόγος μέσα και ο εξωσωματιστης μου ταυτόχρονα. Εμένα ο γιατρός μου δεν κάνει υστεροσκοπηση χωρίς αναισθησία 🤔 με ρώτησε αν θέλω έτσι για να με στείλει αλλού. 

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Καλημέρα!!!!!!!!!!!!

Σωστός ο Ντιπες! Η Ροκ μουσική του χρωστά τα μισά και η Μέταλ τα πάντα.

Σήμερα πέτυχα τους Eurobikers http://www.eurobiker.lu/ και ζήλεψα. Θέλω και εγώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Για χρόνια πετύχαινα τους δικούς μας όταν κάνανε τις ανοιξιάτικες εξορμήσεις τους και καθομουν και χάζευα. Τεσπά, μπράβο τους γιατί υπήρχε πολύ οργάνωση, όχι απο εμάς, αφού τους συνόδευε μόνο ένας Ζητάς, αλλά απο τη γείτονα Τουρκία που είχε στείλει βανάκι. Συν τα δικά τους βανάκια και το ασθενοφόρο. Καλό δρόμο να έχουν!

Εμείς το βράδυ είχαμε πάλι ξενύχτι και σήμερα το πρωί λέω στην κόρη μου δεν ήσουν όμως καλό κορίτσι χτες το βράδυ, και μου λέει το σκατό "Οσι, εσύ (εγώ εννοεί) πολύ καλό κορίσι) και μου κούναγε και το δάχτυλο!!!

Α ρε ΓκαστροΡένα μου τα έλεγες πόσο όμορφα θα είναι όταν θα κουβεντιάζουμε!!!!! Εφτασε η ώρα!

Μου λέτε πως θα τη βγάλω σήμερα που έχω κοιμηθεί μόνο 2 ώρες??? Τέτοιο ξενύχτι ούτε όταν ήταν μωρό.:evil:

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!!!!!!!!!!!!

Σήμερα πέτυχα τους Eurobikers http://www.eurobiker.lu/ και ζήλεψα. Θέλω και εγώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κι εγω!!!!!!!!!!!!!!!

Μου λέτε πως θα τη βγάλω σήμερα που έχω κοιμηθεί μόνο 2 ώρες??? Τέτοιο ξενύχτι ούτε όταν ήταν μωρό.:evil:

Μια κανατα καφε ισως...μεχρι να γινουν τα νευρα σου κροσσια! Δε βγαινει ετσι ομως...:rolleyes:

age.png age.png

Η Ροκ μουσική του χρωστά τα μισά και η Μέταλ τα πάντα.

Σωστος ο νεος!:cool:

Κι εγω!!!!!!!!!!!!!!!

που πας ρε καραμητρο????:tongue:

καθηστε στα αυγουλακια σας!που θελετε και eurobikes!:mrgreen:

γιατι αργει το καλοκαιρι?

χθες το βραδυ εβρεχε και τωρα φυσαει και κανει και κρυο!:evil:

FIL8PxLmjm4

1958530te2chmztha.gif

Να το ξαναπεις αυτο σε παρακαλω οταν θα΄ρθουν τα 40αρια και θα ψηνομαστε!

Εμενα μου τη δινει αυτος ο αερας που μας εχει παρει και μας εχει σηκωσει τοσες μερες. Αυτο ειναι το σπιτι των ανεμων, οχι αστεια!

age.png age.png

Είδα bikes και ψάρωσα, νόμιζα ποδήλατα... Α προπό, ξέρετε πόσο περίπου θα κόστιζε μια σχάρα για μεταφορά ποδηλάτων στο αυτοκίνητο; Τα ποδηλατάκια μας κάθονται μονάχα τους και δεν τα παίζει κανείς...

Καλημέρα είπα;

ylyc61vS4kQ

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Aς αργησει λιγο..μια χαρα ειναι ετσι...Πως θα την παλεψουμε και μεις με καυσωνα;;;;

Α ρε ΓκαστροΡένα μου τα έλεγες πόσο όμορφα θα είναι όταν θα κουβεντιάζουμε!!!!! Εφτασε η ώρα!

Χαχαχα τελικα , το χω ξαναπει, τα ροκομωρα ειναι ξενυχτοπουλα..Εμας καθιερωσε το 11,45 !!!!!Αλλα μεχρι να κοιμηθει...κλαματα..γκρινια..θελω να παιξω ,θελω ντι-βι-ντι..και τι δεν θελει!!!!Ουφ!!

Α προπό, ξέρετε πόσο περίπου θα κόστιζε μια σχάρα για μεταφορά ποδηλάτων στο αυτοκίνητο; Τα ποδηλατάκια μας κάθονται μονάχα τους και δεν τα παίζει κανείς...

Οι σχαρες παντως που μπαινουν στην οροφη, κοστιζουν γυρω στα 150 ευρω. Αυτες που ειναι για ποδηλατα δε γνωριζω, αλλα λογικα καπου εκει.

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΙΑΝΩ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΟ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μπραβο Λιανα μου! Συγχαρητηρια! Για πες λεπτομερειες!

age.png age.png

Κορίτσια, είμαι χεσμένη πάνω μου απο τη χαρά μου!!! Σ' ένα δικηγορικό γραφείο, στο Σύνταγμα, 9-5 ωράριο , 800 ευρώ (εντάξει, δεν είναι πολλά αλλά δεν έχω πρόβλημα), εκεί που σας είχα πει ότι είχα πάει συστημένη. Το αντικείμενο είναι κάτι που το ξέρω, με το παιδί να δω τί θα κάνω το καλοκαίρι και όλα καλά!!!! Μου ήρθε κουτί πάντως γιατί 10 Ιουνίου παίρνω το τελευταίο επίδομα ανεργίας και 15 Ιουνίου κλείνουν και τα σχολεία!!!

Διαφημίσεις

Κορίτσια, είμαι χεσμένη πάνω μου απο τη χαρά μου!!! Σ' ένα δικηγορικό γραφείο, στο Σύνταγμα, 9-5 ωράριο , 800 ευρώ (εντάξει, δεν είναι πολλά αλλά δεν έχω πρόβλημα), εκεί που σας είχα πει ότι είχα πάει συστημένη. Το αντικείμενο είναι κάτι που το ξέρω, με το παιδί να δω τί θα κάνω το καλοκαίρι και όλα καλά!!!! Μου ήρθε κουτί πάντως γιατί 10 Ιουνίου παίρνω το τελευταίο επίδομα ανεργίας και 15 Ιουνίου κλείνουν και τα σχολεία!!!

Μπραβο Λιανα μου! Καλοστεριωτη ευχομαι! Τερμα οι μαυριλες!:D

age.png age.png

Μπράβο Λιάνα! Δεν ήξερα ότι έψαχνες, αλλά χίλια μπράβο, γιατί είναι και δύσκολη εποχή για να βρεις!

Καλή αρχή εύχομαι! :D

Σήμερα έχει ΨΟΦΟ στη Σαλόνικα και φυσάει λες και θα μας πάρει και θα μας σηκώσει.

Καλά, για μερικούς δεν θα με χάλαγε :mrgreen:.

Καλημέρα/καλησπέρα κι από μένα.

R52RrbF3mM4&feature=related

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Μπράβο Λιάνα! Δεν ήξερα ότι έψαχνες, αλλά χίλια μπράβο, γιατί είναι και δύσκολη εποχή για να βρεις!

Καλή αρχή εύχομαι! :D

Σήμερα έχει ΨΟΦΟ στη Σαλόνικα και φυσάει λες και θα μας πάρει και θα μας σηκώσει.

Καλά, για μερικούς δεν θα με χάλαγε :mrgreen:.

Καλημέρα/καλησπέρα κι από μένα.

R52RrbF3mM4&feature=related

Δούλευα 17 χρόνια σ' ένα γραφείο και απολύθηκα πέρυσι. Είπα να κάτσω ένα χρόνο ταμείο ανεργίας και συνάμα να ψιλοψάχνω για δουλειά. Η συγκεκριμένη μου έκατσε μέσω της κουμπάρας μου, δηλαδή πήγα συστημένη.

Να' στε καλά κορίτσια, ευχαριστώ πολύ όλες για τις ευχές σας!

Δούλευα 17 χρόνια σ' ένα γραφείο και απολύθηκα πέρυσι. Είπα να κάτσω ένα χρόνο ταμείο ανεργίας και συνάμα να ψιλοψάχνω για δουλειά. Η συγκεκριμένη μου έκατσε μέσω της κουμπάρας μου, δηλαδή πήγα συστημένη.

Να' στε καλά κορίτσια, ευχαριστώ πολύ όλες για τις ευχές σας!

Μωρέ καλά κάνω εγώ και δεν κάθομαι πολύ καιρό σε μια δουλειά :tongue:.

Εντάξει κορίτσι, ξεκουράστηκες κιόλας και πάνω στην ώρα βρήκες τη δουλειά!

Τέλειο το timing :mrgreen:!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...