Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Είδατε διαφορά με την αντιβίωση δλδ;Αμαρωτιεμαι αν θα δω καλύτερη βλαστοκύστη μετά από αυτό.

Είδαμε διαφορά στο σπερμοδιάγραμμα με την αντιβίωση. Ανέβηκε η μορφολογία από 4% σε 7% και η κινητικότητα, έγιναν πιο ζωηρά. Αλλά παράλληλα και με βιταμίνες και διατροφή κλπ. Τώρα στις βλαστοκύστες τι να σου πω μια ωοληψια έχω κάνει, εσύ είσαι βετεράνος σε σχέση με εμένα 😂 Πήραμε 7 ωάρια, γονιμοποιήθηκαν όλα, έφτασαν 6 τριών ημερών και 2 έγιναν βλαστοκύστες καλές η μία 5ης και η άλλη 6ης ημέρας. Δεν έχω βαθμολογία ακόμα θα την πάρω όταν πάω για εμβρυομεταφορα. Αλλά ουσιαστικά έχω μια ωοθήκη που δίνει ωάρια (η άλλη έδωσε 1) και δεν έχω και τη τέλεια ανταπόκριση στα φάρμακα, μάλλον μέτρια. 
      Και ναι μόνο με την υστεροσκοπηση την εντόπισαν αυτή τη στένωση, εξωτερικά η μήτρα έχει το φυσιολογικό της σχήμα. Αλλα έκανα διαγνωστική υστεροσκοπηση με νάρκωση οπότε ουσιαστικά την βάφτισαν διαγνωστική για να πληρώσω στην κλινική διαγνωστική και κατέληξε επεμβατική. Είχαμε πει όμως να κάνουν ότι κρίνουν απαραίτητο και ένα ελαφρύ σκρατσινγκ. Τελικά έκαναν διόρθωση σχήματος και σκρατσινγκ στοχευμένα εκεί που εκκρίναν απαραίτητο γιατί ήταν και ο κανονικός μου γυναικολόγος μέσα και ο εξωσωματιστης μου ταυτόχρονα. Εμένα ο γιατρός μου δεν κάνει υστεροσκοπηση χωρίς αναισθησία 🤔 με ρώτησε αν θέλω έτσι για να με στείλει αλλού. 

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

http://troktiko.blogspot.com/2010/05/dio.html

Ενας ένας οι μεγάλοι φεύγουν ....

Καλημέρα....

Εχω μείνει άφωνη! Αλήθεια στεναχωρέθηκα......

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Όχι Χριστίνα, δεν φταίω εγώ. Εγώ τον παροτρύνω να αναλάβει δράση. Μέχρι και η μαία προχθές που ήρθε στο σπίτι μας του είπε να μην φοβάται. Είναι πάρα πολύ φιλότιμος. Τρέχει όλη μέρα σαν τη σβούρα. Με το μωράκι, όμως, έχει φοβίες και αυτό δεν βοηθάει καθόλου την κατάσταση. Μάλλον θέλει το χρόνο του.

Πάντως, έκανε έναν πάγκο τώρα μούρλια! Πιο καθαρό δεν γίνεται!

Εσάς οι δικοί σας τα καταφέρνουν;

Εμένα ΜΟΝΟ με το μωρό τα καταφέρνει (κι αυτό παίζει με το θέμα ύπνος, πότε ναι και πότε όχι). Για καθαριότητες και συμμαζέματα ούτε λόγος, είναι μαλωμένοι :mrgreen:

WN6Op3.png

Ρε Κάθριν ο άνθρωπος είχε καρκίνο χρόνια και ταλαιπωριόταν... Ελπίζω να ησύχασε πια.

Και ναι, δεν θα τους την πεις στους φίλους; Μην εξαντλείς τα νεύρα σου με το να μας πεις το γεγονός μόνο. Ήταν απαράδεκτοι, πρέπει να τ'ακούσουν. Άκου ρε, ούτε καν εμφανίστηκαν, ούτε και επικοινώνησαν! :evil:

WN6Op3.png

Εννοείται ότι θα γίνει μια συζήτηση αλλά απο κοντά, όχι μέσω τηλεφώνου.

Άσχετο με τους επισκέπτες φάντασμα, μου χάλασε η βδομάδα. Α ρε Dio! Καλη ανάπαυση....

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Διαφημίσεις

Ronnie James Dio (born Ronald James Padautoeditadminautoeditadminautoeditadminautoeditadmina )July 10, 1942 – May 16, 2010) was an American heavy metal vocalist and songwriter. He performed with Elf, Rainbow, Black Sabbath, Heaven & Hell, and his own band Dio. Other musical projects include the collective fundraiser Hear 'n Aid. He was widely hailed as one of the most powerful singers in heavy metal renowned for his consistently powerful voice and for popularizing the "devil's horns" hand gesture in metal culture. He was collaborating on a project with former Black Sabbath bandmates Tony Iommi, Geezer Butler and Vinny Appice, under the moniker Heaven & Hell, whose first and only studio album, The Devil You Know, was released on April 28, 2009 On the morning of May 16, 2010, he died after a six-month battle with stomach cancer. He was 67 years old.

KUXSTY9AW-s&feature=related

1958530te2chmztha.gif

Ronnie James Dio (born Ronald James Padautoeditadminautoeditadminautoeditadminautoeditadmina )July 10, 1942 – May 16, 2010) was an American heavy metal vocalist and songwriter. He performed with Elf, Rainbow, Black Sabbath, Heaven & Hell, and his own band Dio. Other musical projects include the collective fundraiser Hear 'n Aid. He was widely hailed as one of the most powerful singers in heavy metal renowned for his consistently powerful voice and for popularizing the "devil's horns" hand gesture in metal culture. He was collaborating on a project with former Black Sabbath bandmates Tony Iommi, Geezer Butler and Vinny Appice, under the moniker Heaven & Hell, whose first and only studio album, The Devil You Know, was released on April 28, 2009 On the morning of May 16, 2010, he died after a six-month battle with stomach cancer. He was 67 years old.

Πω, πω στο στομάχι; Αχ, πόνο που θα τράβηξε ο άνθρωπας :(.

May he Rest in Peace, που λένε και οι φίλοι αμερικάνοι.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Ρε γμτ το άκουσα το πρωί στο ραδιόφωνο καθώς πήγαινα για τη δουλειά ότι πέθανε ο Dio και ψυχοπλακώθηκα γιατί ήταν η αγαπημένη μου φωνή ever...

Φθάνω στο γραφείο, όλοι οι συνάδελφοι διατείνονται ότι είναι "ροκάδες" και τους λέω, ρε παιδιά πέθανε ο Dio. Και μου απαντούν: Ποιος είναι αυτός;:evil:

Οπότε ήρθα στο κατάλληλο μέρος για συμπαράσταση.:wink:

RIP Ronnie!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...