Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ναι ναι προφανώς απλά εννοούσα πως λείπω και ώρες γραφείου αναγκαστικά με όλες τις εξετάσεις κ τους γιατρούς που τρέχουμε αλλά ως τώρα έχω κάποιον να με αναπληρώνει.

Καλημέρα, ας μην προτρεχουμε και αγχώνεσαι άδικα!!!αν και εφόσον είναι η κοπέλα έγκυος θα βρεθεί λυση

4 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

Καλημέρα ανάλογα τι εξετάσεις σε έβαλε ,αν σ έβαλε γενικές θα βγουν τσιμπημένα τ αιμοσφαίρια 

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Μαιρούλα τις καλύτερες βόλτες θα κάνεις απο εδώ και πέρα!!!!!!! Μαζί με τους άντρες σου!!!!

Λιάνα ξέρεις τι μου θύμησες? Η Ελε ξύπναγε για το βραδυνό γάλα και μετά δεν κοιμόταν μέχρι το επόμενο τάισμα και ένα βράδυ που έκλαιγε στο παρκοκρέβατο, ασαράντιστη νομίζω, την κουνούσα πολύ δυνατά και χωρίς να μιλάω (εννοείται ότι έκλαιγα κιόλας γιατί ήμουν κακιά μαμά που δεν ήξερα τι φταίει στο παιδί μου:mrgreen::mrgreen::mrgreen:) και αυτή κοιμήθηκε!!! Και έτσι κάθε βράδυ την κουνούσα και κοιμόταν!!!!!! Ε, ρε μάνα να σου πετύχει!!!! Χαχαχαχαχα

Σήμερα με την Ελε παίζαμε πλαστοζυμαράκια, φτιάξαμε μαζί ζυμάρι, το οποίο χρωματίσαμε μπλέ και μετά φτιάχναμε με κουπ πατ αρκουδακια και πεταλούδες και κουνελάκια και έτσι περάσαμε ένα ευχάριστο απόγευμα!!

Αλλά ρε κοριτσια να σας πω κάτι (και αγόρι φυσικά!). Χτες θέλανε να έρθουν κάτι φίλοι, ο άντρας μου κουρασμένος, έτσι είπαμε για σήμερα. Κατα τις 7 υποτίθεται ότι τους περιμέναμε. Και βέβαια όσο ήρθαν σε εσάς αλλο τόσο ήρθαν σε εμάς. Πειράζει που τα έχω πάρει κρανίο? Και άλλοι μας το έχουν κάνει αυτό. Αλλά δεν σκέφτονται ότι μας κόβουν απο κάτι άλλο, πχ θα μπορούσαμε να πάμε κούνιες. Τεσπα, έχω πει, όταν με το καλό κάνουν οικογένεια, θα πηγαίνω επισκεψη σε ακατάλληλες ώρες (έχει τύχει να περιμένουμε παρέα απο τις 8 και να ερχονται 10 και να κάθονται μεχρι τις 2, νύχτα εννοώ) και θα κανονίζω να πάμε και θα τους αφήνω να μας περιμένουν και δεν θα εμφανιζόμαστε. Ξέρω είμαι κακιά αλλά το θεωρώ μεγάλη γαιδουριά. Αντε πάλι σας έπρηξα!

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κατερίνα καλά τα λες! Και λίγα λες για την ακρίβεια! Είναι μεγάλη ξεφτίλα αυτό το πράγμα. Σε εμάς το έκαναν συστηματικά κάποιοι φίλοι ως εξής :

τηλεφώνημα Σάββατο μεσημέρι

"θα βγούμε το βράδυ;"

"θα βγούμε"

"να σας ξαναπάρουμε κατά τις 20:00 για να πούμε πού και πότε θα βρεθούμε;"

"ναι θα περιμένουμε"

τηλεφώνημα Σάββατο 21:00 (και βέβαια ΟΧΙ στις 20:00)

"μωρέ είμαστε λίγο κουρασμένοι - να το αφήσουμε καλύτερα;"

...

Σπαστικοί άνθρωποι. Δεν ξέρουν τι θέλουν και όταν αποφασίζουν ήδη σου έχουν κάνει τη μέρα... να μην πω.

2522daf9de.png

swGop2.png

Παντως το θεμα ειναι να αφηνεις τον αντρα σου με το μωρο. Να μαθει, και ας κανει λαθη. Κανεις δε γεννηθηκε μαθημενος, ολοι χρειαζομαστε τον χρονο μας. Μην εισαι πανω απ΄το κεφαλι του και μην τον κρινεις. Αστον ελευθερο, δωσε του την ευκαιρια να περασει χρονο με τον γιο του, και πηγαινε μια βολτουλα, σουπερ μαρκετ, οπου θελεις. Μην του το στερησεις αυτο, ειναι και δικο του παιδι.
Ναι, θα συμφωνήσω απόλυτα. Και όχι μόνο έτσι από αλτρουϊσμό, αλλά κι επειδή θα σε βολέψει στο τέλος! Εγώ πιο πολύ απ' όλους τον εμπιστεύομαι με τον άντρα μου. Άσχετα που (ναι, ακόμα το κάνω) πετάω κακίες ακόμα και κριτικάρω, η αλήθεια να λέγεται, ξέρει καλύτερα από τον καθένα τι θέλει. Ναι, μετά από μένα βέβαια, αλλά μπορώ να είμαι πάντα εκεί; Το παιδί πρέπει να προσαρμόζεται, να βρίσκεται και με άλλους δικούς του ανθρώπους!
οσο για τα μουσικα μην ανυσηχεις εδω ειμαι εγω!:cool:
Φτουυυυυ :rolleyes:
Χτες θέλανε να έρθουν κάτι φίλοι, ο άντρας μου κουρασμένος, έτσι είπαμε για σήμερα. Κατα τις 7 υποτίθεται ότι τους περιμέναμε. Και βέβαια όσο ήρθαν σε εσάς αλλο τόσο ήρθαν σε εμάς. Πειράζει που τα έχω πάρει κρανίο?
Ρε συ είναι απίστευτο αυτό! Και παιδί να μην έχεις, πάλι είναι εκνευριστικό!
http://troktiko.blogspot.com/2010/05/dio.html

Ενας ένας οι μεγάλοι φεύγουν ....

Ο άντρας μου τα έβαψε μαύρα τώρα..

roPlOTYVb-E

WN6Op3.png

Τεσπα, έχω πει, όταν με το καλό κάνουν οικογένεια, θα πηγαίνω επισκεψη σε ακατάλληλες ώρες (έχει τύχει να περιμένουμε παρέα απο τις 8 και να ερχονται 10 και να κάθονται μεχρι τις 2, νύχτα εννοώ) και θα κανονίζω να πάμε και θα τους αφήνω να μας περιμένουν και δεν θα εμφανιζόμαστε. Ξέρω είμαι κακιά αλλά το θεωρώ μεγάλη γαιδουριά. Αντε πάλι σας έπρηξα!

δε θα κάνεις τα ίδια κ με στοίχημα ;)

Mary Poppins αυτά που αντιμετωπίζεις μου θυμίζουν και το σπίτι μου

και η σύζυγός μου ανασφάλειες, άγχος, πίεση, κούραση & αυπνία = νεύρα κ.λ.π κ.λ.π δλδ απόλυτα φυσιολογικά πράγματα γεγονός που το διαπιστώνεις αφού περάσεις από το στάδιο αυτό, όταν συνέβαιναν μας φαίνονταν αξεπέραστο εμπόδιο

ps κ' εμείς (όπως κ χιλιάδες άλλοι) προσπαθήσαμε κ δε θηλάσαμε, εξάλλου η πρόθεσή σου να θηλάσεις (ανεξάρτητα με το αποτέλεσμα) κάθε άλλο παρά υστέρηση δηλώνει

age.png

age.png

Διαφημίσεις

Παντως το θεμα ειναι να αφηνεις τον αντρα σου με το μωρο. Να μαθει, και ας κανει λαθη. Κανεις δε γεννηθηκε μαθημενος, ολοι χρειαζομαστε τον χρονο μας. Μην εισαι πανω απ΄το κεφαλι του και μην τον κρινεις. Αστον ελευθερο, δωσε του την ευκαιρια να περασει χρονο με τον γιο του, και πηγαινε μια βολτουλα, σουπερ μαρκετ, οπου θελεις. Μην του το στερησεις αυτο, ειναι και δικο του παιδι.
Ναι, θα συμφωνήσω απόλυτα. Και όχι μόνο έτσι από αλτρουϊσμό, αλλά κι επειδή θα σε βολέψει στο τέλος! Εγώ πιο πολύ απ' όλους τον εμπιστεύομαι με τον άντρα μου. Άσχετα που (ναι, ακόμα το κάνω) πετάω κακίες ακόμα και κριτικάρω, η αλήθεια να λέγεται, ξέρει καλύτερα από τον καθένα τι θέλει. Ναι, μετά από μένα βέβαια, αλλά μπορώ να είμαι πάντα εκεί; Το παιδί πρέπει να προσαρμόζεται, να βρίσκεται και με άλλους δικούς του ανθρώπους!

Διαβάζω τις απαντήσεις σας και έχω δίπλα μου το αμόρε. Μην μου τον τρομάζετε έτσι! Ο άνθρωπος δεν έχει μάθει ακόμα να ταϊζει και να αλλάζει πάνα. Με παρακαλάει να μην τους αφήσω και βγω. :lol::lol::lol:

Τουλάχιστον όχι ακόμα.

2522daf9de.png

swGop2.png

δε θα κάνεις τα ίδια κ με στοίχημα ;)

Mary Poppins αυτά που αντιμετωπίζεις μου θυμίζουν και το σπίτι μου

και η σύζυγός μου ανασφάλειες, άγχος, πίεση, κούραση & αυπνία = νεύρα κ.λ.π κ.λ.π δλδ απόλυτα φυσιολογικά πράγματα γεγονός που το διαπιστώνεις αφού περάσεις από το στάδιο αυτό, όταν συνέβαιναν μας φαίνονταν αξεπέραστο εμπόδιο

ps κ' εμείς (όπως κ χιλιάδες άλλοι) προσπαθήσαμε κ δε θηλάσαμε, εξάλλου η πρόθεσή σου να θηλάσεις (ανεξάρτητα με το αποτέλεσμα) κάθε άλλο παρά υστέρηση δηλώνει

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! :D

Τι καλά που έχουμε και έναν άντρα να μας τονώνει! Αν κάνεις το ίδιο και με τη σύντροφό σου, τότε είναι πολύ τυχερή - να της το πεις!

2522daf9de.png

swGop2.png

Γελαω με τη Λιανα που τα λεει ωραια!:lol:

Μια χαρα τα ειπαν τα κοριτσια, δεν εχω να προσθεσω κατι αλλο, κι εγω ετσι ημουν, και ολες οι λεχωνες το ιδιο, απλα εγω ως γνησια Τοξοτης, τα εμπιστευομουν απο την αρχη στον μπαμπα τους! Ηθελα την ελευθερια μου!!!:tongue:

εγω κοριτσια εμπιστευομαι τον αντρα μου πιο πολυ και απο εμενα:rolleyes:απο την πρωτη στιγμη εκανε τα παντα πρωτος αυτος τα αλλαζε πρωτος τα εκανε μπανιο πρωτος τα ταισε,ημουν πολυ φοβισμενη και τα ειχα χασει στον πρωτο μου και ετσι αντι να τον μαθαινω εγω με μαθαινε το αμορε:)

Μαιρούλα τις καλύτερες βόλτες θα κάνεις απο εδώ και πέρα!!!!!!! Μαζί με τους άντρες σου!!!!

Λιάνα ξέρεις τι μου θύμησες? Η Ελε ξύπναγε για το βραδυνό γάλα και μετά δεν κοιμόταν μέχρι το επόμενο τάισμα και ένα βράδυ που έκλαιγε στο παρκοκρέβατο, ασαράντιστη νομίζω, την κουνούσα πολύ δυνατά και χωρίς να μιλάω (εννοείται ότι έκλαιγα κιόλας γιατί ήμουν κακιά μαμά που δεν ήξερα τι φταίει στο παιδί μου:mrgreen::mrgreen::mrgreen:) και αυτή κοιμήθηκε!!! Και έτσι κάθε βράδυ την κουνούσα και κοιμόταν!!!!!! Ε, ρε μάνα να σου πετύχει!!!! Χαχαχαχαχα

Σήμερα με την Ελε παίζαμε πλαστοζυμαράκια, φτιάξαμε μαζί ζυμάρι, το οποίο χρωματίσαμε μπλέ και μετά φτιάχναμε με κουπ πατ αρκουδακια και πεταλούδες και κουνελάκια και έτσι περάσαμε ένα ευχάριστο απόγευμα!!

Αλλά ρε κοριτσια να σας πω κάτι (και αγόρι φυσικά!). Χτες θέλανε να έρθουν κάτι φίλοι, ο άντρας μου κουρασμένος, έτσι είπαμε για σήμερα. Κατα τις 7 υποτίθεται ότι τους περιμέναμε. Και βέβαια όσο ήρθαν σε εσάς αλλο τόσο ήρθαν σε εμάς. Πειράζει που τα έχω πάρει κρανίο? Και άλλοι μας το έχουν κάνει αυτό. Αλλά δεν σκέφτονται ότι μας κόβουν απο κάτι άλλο, πχ θα μπορούσαμε να πάμε κούνιες. Τεσπα, έχω πει, όταν με το καλό κάνουν οικογένεια, θα πηγαίνω επισκεψη σε ακατάλληλες ώρες (έχει τύχει να περιμένουμε παρέα απο τις 8 και να ερχονται 10 και να κάθονται μεχρι τις 2, νύχτα εννοώ) και θα κανονίζω να πάμε και θα τους αφήνω να μας περιμένουν και δεν θα εμφανιζόμαστε. Ξέρω είμαι κακιά αλλά το θεωρώ μεγάλη γαιδουριά. Αντε πάλι σας έπρηξα!

καλα τι μου θυμιζεις τωρα μαλλον τα ιδια παιρναμε ολοι να μου λενε οτι θα ερθουν επισκεψη νωρις και να εμφανιζονται περιπου στις 10-11 και να μην ξεκουνανε απο τον καναπε πριν απο τις 3 και συνηθως αυτο το κανουν ζευγαρια που δεν εχουν ακομα παιδια,μια φορα να εχει παει 1 η ωρα ο μικρος μου ψηνοταν στον πυρετο και αυτοι τον χαβα τους λες και δεν συνεβαινε τιποτα :confused:

τα εκοψα και εγω τα πολλα σουρτα-φερτα τα τραπεζοματα κ.τ.λ συναντιομαστε αλλα εκτος σπιτιου πλεον δεν το αντεχα

tV8x2HKTRdM

tRX1p2.png

Διαβάζω τις απαντήσεις σας και έχω δίπλα μου το αμόρε. Μην μου τον τρομάζετε έτσι! Ο άνθρωπος δεν έχει μάθει ακόμα να ταϊζει και να αλλάζει πάνα. Με παρακαλάει να μην τους αφήσω και βγω. :lol::lol::lol:

Τουλάχιστον όχι ακόμα.

Σ'αυτό φταις εσύ που προφανώς το παίζεις σούπερ μάμι. Αγαπητέ Μπερτ, πιάσε μια πάνα, μπορείς! Και στην κουζίνα ολοταχώς για το γάλα, ορίστε μας! Δεν δαγκώνει (ακόμα) το μωρό, δεθείτε τώρα που είναι νωρίς, άσε τη φίλη μας να φύγει ένα μισαωράκι :-D

WN6Op3.png

Σ'αυτό φταις εσύ που προφανώς το παίζεις σούπερ μάμι. Αγαπητέ Μπερτ, πιάσε μια πάνα, μπορείς! Και στην κουζίνα ολοταχώς για το γάλα, ορίστε μας! Δεν δαγκώνει (ακόμα) το μωρό, δεθείτε τώρα που είναι νωρίς, άσε τη φίλη μας να φύγει ένα μισαωράκι :-D

Όχι Χριστίνα, δεν φταίω εγώ. Εγώ τον παροτρύνω να αναλάβει δράση. Μέχρι και η μαία προχθές που ήρθε στο σπίτι μας του είπε να μην φοβάται. Είναι πάρα πολύ φιλότιμος. Τρέχει όλη μέρα σαν τη σβούρα. Με το μωράκι, όμως, έχει φοβίες και αυτό δεν βοηθάει καθόλου την κατάσταση. Μάλλον θέλει το χρόνο του.

Πάντως, έκανε έναν πάγκο τώρα μούρλια! Πιο καθαρό δεν γίνεται!

Εσάς οι δικοί σας τα καταφέρνουν;

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

Γελαω με τη Λιανα που τα λεει ωραια!:lol:

Μια χαρα τα ειπαν τα κοριτσια, δεν εχω να προσθεσω κατι αλλο, κι εγω ετσι ημουν, και ολες οι λεχωνες το ιδιο, απλα εγω ως γνησια Τοξοτης, τα εμπιστευομουν απο την αρχη στον μπαμπα τους! Ηθελα την ελευθερια μου!!!:tongue:

Καλησπέρα κι από μένα!

Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ με την Tara. Μη νταντεύεις μωρό ΚΑΙ άντρα, όπως κάνουν μερικές κι αισθάνονται και πολύ υπερήφανες και σημαντικές γι' αυτό! :twisted:

Όσο για τα νεύρα, όπως σου είπαν και οι άλλες, ήταν σαν να περιέγραψες οποιαδήποτε λεχώνα!

Ρε συ TARA, εντάξει, με Καζαντζίδη, ποντιακά, γλυκερία ΚΑΙ στη βόρεια Ελλάδα μεγάλωσα, ακούω και κανένα λαϊκό πότε - πότε :tongue:!

ΜΗ ΜΕ ΒΑΛΕΤΕ ΣΤΗ ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ ΠΛΙΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ :roll::mad::?!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλησπέρα κι από μένα!

Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ με την Tara. Μη νταντεύεις μωρό ΚΑΙ άντρα, όπως κάνουν μερικές κι αισθάνονται και πολύ υπερήφανες και σημαντικές γι' αυτό! :twisted:

Όσο για τα νεύρα, όπως σου είπαν και οι άλλες, ήταν σαν να περιέγραψες οποιαδήποτε λεχώνα!

Μου αρέσεις πολύ! ;)

2522daf9de.png

swGop2.png

Συγνώμη για την σφήνα αλλά να βάλω 1-2 τραγούδια για αποχαιρετισμό

"Εφυγε" ο Dio

O Ronnie James Dio έφυγε σήμερα απο τη ζωή. Ηταν μια απο τις μεγαλύτερες μορφές στην ιστορία του ροκ και του μέταλ. Σημάδεψε τη σύγχρονη μουσική με τη συμμετοχή του μεταξύ άλλων σε θρυλικά συγκροτήματα Rainbow και Black Sabbath

πηγή troktiko

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=C1_b5tJ1SoY&hl=el_GR&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=C1_b5tJ1SoY&hl=el_GR&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=VJRb4iCgRWw&hl=el_GR&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=VJRb4iCgRWw&hl=el_GR&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

1718170gm430otudv.jpg

εγω κοριτσια εμπιστευομαι τον αντρα μου πιο πολυ και απο εμενα:rolleyes:απο την πρωτη στιγμη εκανε τα παντα πρωτος αυτος τα αλλαζε πρωτος τα εκανε μπανιο πρωτος τα ταισε,ημουν πολυ φοβισμενη και τα ειχα χασει στον πρωτο μου και ετσι αντι να τον μαθαινω εγω με μαθαινε το αμορε:)

Ο δικος μου ηταν μαθημενος γιατι μεγαλωσε 8 ανιψια και την κορη του τη μεγαλη! Καλυτερα δε γινοταν! Το σημαντικοτερο που μου εμαθε ηταν η ηρεμια. Οταν τα μωρα ειχαν κολικους, ηρεμουσαν στην αγκαλια του και μονο! Εγω, αθελα μου, τους περνουσα ολη αυτη τη συναισθηματικη κατασταση που βιωνα ως λεχωνα. Απο το αγγιγμα καποιου, απο μια αγκαλια, μπορουμε να καταλαβουμε αν ειναι σφιγμενος, αγχωμενος, τρελαμενος, ή χαλαρος! Η ηρεμια ειναι μεταδοτικη!;)

Ρε συ TARA, εντάξει, με Καζαντζίδη, ποντιακά, γλυκερία ΚΑΙ στη βόρεια Ελλάδα μεγάλωσα, ακούω και κανένα λαϊκό πότε - πότε :tongue:!

ΜΗ ΜΕ ΒΑΛΕΤΕ ΣΤΗ ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ ΠΛΙΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ :roll::mad::?!

Δε θα σε βαλουμε! Εχουμε και μερικες μερικες εδω μουφοροκουδες που ξεσαλωνουν ενιοτε με σκυλαδικα!!!:tongue::tongue::tongue:

MA7qDDc4728

age.png age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...