Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ναι ναι προφανώς απλά εννοούσα πως λείπω και ώρες γραφείου αναγκαστικά με όλες τις εξετάσεις κ τους γιατρούς που τρέχουμε αλλά ως τώρα έχω κάποιον να με αναπληρώνει.

Καλημέρα, ας μην προτρεχουμε και αγχώνεσαι άδικα!!!αν και εφόσον είναι η κοπέλα έγκυος θα βρεθεί λυση

4 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

Καλημέρα ανάλογα τι εξετάσεις σε έβαλε ,αν σ έβαλε γενικές θα βγουν τσιμπημένα τ αιμοσφαίρια 

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλημερα!

Μαιρουλα, να μην περιμενεις το μωρο να ξυπνησει, γιατι ισως να περιμενεις ωρες, οπως την ειχα πατησει εγω καποιες φορες. Να κοιμασαι οσο μπορεις.

Βασδελακι, γιατι ξενυχτας κοριτσι μου? Εγκυος γυναικα με 2 πιτσιρικια να εχεις να φροντισεις το πρωι, πως αντεχεις! Ο γιος μου κοιμηθηκε στις 1,30 και ξυπνησε στις 8!:shock:

Αφιερωμενο στον πατερα μου που εφυγε σαν σημερα πριν απο 13 χρονια.

t0btW-RWhbI

λυπαμαι και σε καταλαβαινω εχω εικοσι χρονια που τον εχω χασει και ακομα ποναει

εκεινο που με πειραζει περισσοτερο ειναι οτι δεν γνωρισε ποτε τα εγγονια του:(

Αυτός ο Μάιος τελικά όλο γάμους, γεννήσεις, θανάτους, τα πιο σημαντικά στη ζωή ενός ανθρώπου! Να είσαι καλά να τον θυμάσαι με αγάπη βλαχοπούλου μου.

Βασδέλιον αν είχα 2 έτοιμα κι ένα στην αναμονή θα είχα πηδηχτεί από το παράθυρο :lol: Πως τα καταφέρνετε ρε κορίτσια; Είστε οι ηρωίδες μου λέμε!

Επίσης, κοίταγα τι ώρα ήταν γιατί είχε πολλή ησυχία έξω κι εγώ κυρία, με ταισμένο μωρό, με καφέ και τσιγαράκι στο μπαλκόνι. Μόλις 9 παρά η ώρα. Κάποτε (μέχρι και κάπου μέσα στο 2009) το σαββατοκύριακο δεν σηκωνόμουν πριν τις 11-12....

Κι επειδή το τρίμπιουτ το συνεχίζω και σήμερα, αφιερώνω αυτό στην Ταρα λόγω της ημέρας

Jm4Xydn8_3g

δεν ειναι τιποτα:Dστο πρωτο σου φαινονται ολα βουνο μετα λες τι ενα..... τι δυο .....τι τρια:D

ελληνικο τραγουδι και λογο βροχης και λογο ψυχοπλακωματος

SINFBELxHX4&feature

tRX1p2.png

Διαφημίσεις

λυπαμαι και σε καταλαβαινω εχω εικοσι χρονια που τον εχω χασει και ακομα ποναει

εκεινο που με πειραζει περισσοτερο ειναι οτι δεν γνωρισε ποτε τα εγγονια του:(

Αυτο ακριβως σκεφτομαι κι εγω...

2TMw92_q8Ac

απολαυση................

Το αγαπημενο κομματι του αντρα μου!

οσο γιαυτα που εβαλε η κυρια ΤΑΡΑ....ενα εχω να πω:ΙΕΡΟΣΥΛΙΑΑΑΑ!!:mrgreen:

:lol::lol::lol:

age.png age.png

Διαφημίσεις

Ταρόνι μου, για σένα και την σημερινή μέρα....

rSKmYC0mHXI&feature=fvst

Έχω χάλια διάθεση απόψε, μάλωσα με την κόρη μου.....Έχω βαρεθεί να κάνω τον διαιτητή όταν μαλώνει με τον αδερφό της....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...