Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Χρονιά πολλά κορίτσια...Καλή χρονιά με υγεία ψυχική και σωματική και με πολλα πολλά μωράκια...

Πριν χρονιά ,κάπου το 2015 όντας μόνο 25 χρόνων αποφάσησα να κάνω εξωσωματική...έχοντας ήδη ενα παιδάκι 9 χρόνων από φυσιολογική σύλληψη,κ ένα εξωμήτριο επίσης από φυσιολογικγ συλληψη ,είπα τώρα που είμαι μικρή να μη χτυπάω τ κεφάλι μ στον τοίχο ...και ενώ έμεινα έγκυος παλληνδρομησε..Απογοητευτικά ,ναυάγησα κ οικονομικά και τα παρατησα.Τώρα λοιπόν που έφτασα στα 35 νιώθω  τόσο πολύ ξανά την επιθυμία ...Έκανα σαλπιγγογραφια πριν ένα χρόνο και την έκλεισα στην ντουλάπα.Πριν κάνα 2 μήνες πήγα σε γιατρό κ την έδειξα ,μου είπε υδροσαλπιγγα...Οπότε κάθε ενδεχόμενο για φυσιολογική σύλληψη εξέπνευσε .Σκέφτομαι να κάνω λαπαροσκόπηση κ έπειτα εξωσωματική..Θέλω να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε ,αν κάνουν λαπαροσκόπηση σε δημόσιο νοσοκομείο...κ έπειτα τη γνώμη σας για φυσικό κύκλο..Να σημειώσω ότι μένω επαρχία και 2  ώρες από Θεσσαλονίκη κ Γιάννενα..Την μια σάλπιγγα την έχω αφαίρεσει από την εξωμήτρια κύηση στο Παπαγεωργίου ...

Γενικά ενώ ξέρω τη διαδικασία ,πελαγωνω.Λες και δεν ξέρω από πού να ξεκινήσω...Με πιάνει πανικος

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Yπάρχουμε κι εμείς οι γερο-κοκκινομάλλες!

Βαριέμαι αφάνταστα να πάω σε γιατρό κι έτσι το αυτί-δόντι συνδυασμός που με τσακίζει το αντιμετωπίζω μονάχη μου, είμαι η κυρά μαμή, αμ πως! Ευτυχώς γύρισε ο άντρας νωρίτερα σήμερα κι ανέλαβε... να κοιμηθεί με το μωρό λίγο για να πάρω ανάσα..

Αντε να μπω κι εγώ λίγο στο κλίμα

IU2A3q-qq9E&feature=related

WN6Op3.png

α γιαυτο σε χασαμε σημερα και ειχαμε και τιμωμενο προσωπο διπλα!:arrow:

περαστικα να ειναι,εγω με τα δοντια μου εχω περασει πολυ ασχημα πιο παλια,μεχρι και 40 πυρετο μου εκαναν!

nvwrSdMY7dQ

1958530te2chmztha.gif

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Καλημέρα ,καλημέρα...

Χθες το απόγευμα πήγα σε μια φίλη που έχει 2 μηνών μωράκι και τρελλάθηκα κορίτσια!!Μου έλειψε πολύ η βρεφοπερίοδος!!!!Πήρα το μπεμπάκι αγκαλια και έλιωσα!!Καλά περιττό να πω οτι η μικρή τα είδε όλα!!!Ηρθε επάνω μου , με χαιδευε και με αγκάλιαζε και της είπα οτι το κρατάω αγκαλια γιατι θέλω να του μιλήσω λίγο, και αφου είναι μωρακι και δεν μπορει να σταθεί στα πόδια του ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ το κρατάω αγκαλια!!!Βέβαια όταν πήγαμε στο σπίτι και την έβαλα για ύπνο ήθελε να την νονουρίσω κα να την παρω αγκαλια ''όπως τα μωρα γιατι ειμαι μωράκι'':D.Επισης νο τονισω ότι απο την ωρα που πηγαμε σπίτι ήταν το καλυτερο παιδι ,άκουγε,με βοηθησε να μαζεψουμε..:shock::shock::shock: αλλά απο τον καημό της μου κοιμήθηκε στις 12!!!!!Αυτή λοιπόν ήταν και η πρώτη μας επαφη με μωρα!!!!Αλλα θα συνηθίσει αφού απο τα Χριστουγεννα και μετά όλες οι φίλες γεννανε!!!

¨Αντε ας αφήσω την φλυαρια και ας βάλω κανένα τραγουδάκι...ο τίτλος του ,για την κόρη μου;)

KzIZOptQt2w

Καλημέρα Ταρα...οχι ρε συ σε λιγο θα κάνω καμια δουλειά.......σκεφτομαι ακομη το χθεσινο Grey's .Οντως απροβλεπτο, το οτι ηταν ο Τζορτζ ο τραυματίας γιατι μας πείσανε ότι ήταν στο νοσοκομείο...(ακόμα και εμενα που είμαι πονηρο μυαλο σε τετοια...χιχιχιχιχι).

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...