Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , linaa είπε:

Εντάξει πλέον υστεροσκοπηση σε καταστάσεις που έχει προηγηθεί χειρουργείο Κ δεν υπάρχει καμία εγκυμοσύνη προτείνετε από κάθε σοβαρό γιατρό για να έχει ιδέα αν έχει γίνει ζημιά στην μήτρα . Κ εννοητε ότι ο γιατρός θα επιλέξει αν θα γίνει επεμβατική ή όχι . Απλά λέγονται εξετάσεις για να ξέρει Κ η κοπέλα τι να περιμένει Κ τι θα της προταθεί Κ τι πρέπει να έχει στο νου της . Δεν λέγονται εξετάσεις για να μπει σε ένα χειρουργείο με το ζόρι. 

Αυτό ναι,στην περίπτωση αυτή πιστεύω πως ο γιατρός θα της πει να κάνει υστεροσκοπηση.Εγω διαφωνώ πως είναι απαραίτητη για όλες τις περιπτώσεις,όπως και το σκρατσινγκ.Αλλοι γιατροί θεωρούν πως όσο λιγότερο "πειράξουν" το ενδομήτριο,τόσο το καλύτερο κ άλλοι πιστεύουν πως είναι κάτι καλο.

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Βέβαια το ΔΝΤ που θελει να ξεκάνει κάποιες αργίες από το ετήσιο πρόγραμμα δε θα αργήσει να επιτεθεί σε κάτι τέτοιου τύπου ημέρες ξεκούρασης.

όσο για τις δουλειές του σπιτιού ChristinaGRZ νομίζω ότι αυτές δεν τελειώνουν ποτέ. Άσε που δε μας τις πληρώνει κανένας και όσο ζούμε θα τις έχουμε βουνό μπροστά μας

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Αλλά και από τα πολιά υπάρχουν αξέχαστα κλασσικά και αποδεκτά κομμάτια. Μη μου πεις ότι δεν αρέσει το

je t'aime moi non plus

0uqTp71YzQw

που είναι γεμάτα ερωτισμό και αισθιασμό;

Αν ειναι λεει! Τι μου θυμισες τωρα...!

age.png age.png

0uqTp71YzQw

oTLFfRofVcw

το ενα καλυτερο απο το αλλο πραγματικα!για πολυ ιδιαιτερες στιγμες!

Εμένα για 1 παιδί, 6-7 ώρες την ημέρα, κάθε μέρα όμως, τις δίνω 400? το μήνα, οπότε υπολόγισε στο περίπου.

σε ευχαριστω!δεν ειναι και παρα πολλα νομιζω.

Τριήμερο: Ξεσκόνισμα, ηλεκτρική σκούπα, σφουγγάρισμα, πλυντήρια, σίδερο, μαγείρεμα, τακτοποίηση, ένας γάμος, γεννέθλια αδερφής στο εξοχικό μάλλον, ελπίδα για επιπλέον ύπνο. Α ναι, και να μάθω στον μικρό να στέλνει φιλάκια, το επόμενο task :cool:

πως φαινεται η νοικοκυρα γυναικα:mrgreen:

Αντε να βαλω και το τραγουδι του γαμου μας

Z1FJxLhMGxA

και στο γαμο ποιοτιλα?:tongue:

happy_anniversary-1527.jpg

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕς ΚΑΙ ΟΛΟΥς!

1958530te2chmztha.gif

Μανκέν Ρένα, να ζήσετε, να ευτυχίσετε και να δείτε την οικογένειά σας να μεγαλώνει και να μεγαλώνει και να μεγαλώνει..... Φιλάκια πολλά, πάρε και το απόλυτο ερωτικό κομμάτι απο μένα.....

hP_CRUqovp4

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...