Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

DC6u1msbM6s&feature=related

να ρωτησω βρε κοριτσια και αγορια,
μια baby sitter ποσα περιπου χρεωνει για να κραταει δυο παιδια?
(οχι για δουλειες του σπιτιου μονο για τα παιδια)
με την ωρα πληρωνονται?

1958530te2chmztha.gif

να ρωτησω βρε κοριτσια και αγορια,

μια baby sitter ποσα περιπου χρεωνει για να κραταει δυο παιδια?

(οχι για δουλειες του σπιτιου μονο για τα παιδια)

με την ωρα πληρωνονται?

Προφανως πληρωνονται με την ωρα, αν και συνηθως καθονται 8ωρο για να δουλευουν οι γονεις, οποτε η αμοιβη τους ειναι περιπου ο βασικος μισθος.

age.png age.png

Διαφημίσεις

Δεν ξερω καπετανισσα, ρωτα στο parents αν δε θελεις να ρωτησεις την ιδια την κοπελα.

Ρενακι τι κανεις? Φουσκωνεις? Τρως?

Παλι ειμαι χωρις υπολογιστη (καρτα γραφικων μαλλον αυτη τη φορα), και χρησιμοποιω του Φωτη στη ζουλα (φοβαται μην του κουβαλησω ιο!). Μονο απο το λαπτοπ μπορουμε να "τσαταρουμε", αλλα μπερδευεται στα καλωδια η μικρη και σπανια το ανοιγω.

Κατερινα, το μεθεπομενο σκ ειναι τριημερο ε? Χμμ... Ξερεις τι σκεφτομαι...;)

age.png age.png

Καλημέρα κορίτισα

ευχομαι ολοψυχα να πεταξει ο πελαργος απο τα μερη σας!

Σου ευχομαι συντομα ενα υγιες μωρακι !

Ευχαριστώ κορίτσια κι αντεύχομαι το καλύτερο για σας και την οικογένειά σας

για τα γαλλικα φιλμ δεν θα ελεγα οτι ειναι δυσκολα αποδεκτα,για τη μουσικη ισως,και δε νομιζω οτι εχει να κανει με τη γλωσσα

Να σου πω την αλήθεια το αντίθετο θα περίμενα να ακούσω. Τα γαλλικά φίλμ έχουν μια ιδιαιτερότητα που αντανακλούν την όλη κουλτούρα των Γάλλων η οποία ξενίζει λίγο. Για τα τραγούδια πιστεύω ότι μόνο η γλώσσα ίσως να χτυπάει περίεργα για κάποιους. Αν οι στίχοι ήταν αγγλικοί νομίζω ότι δε θα δημιουργούσε κανένα πρόβλημα (και μιλάω κυρίως για τα μοντέρνα και όχι για τραγούδια που βγήκαν πριν δεκαετίες). Αλλά και από τα πολιά υπάρχουν αξέχαστα κλασσικά και αποδεκτά κομμάτια. Μη μου πεις ότι δεν αρέσει το

je t'aime moi non plus

0uqTp71YzQw

ή μπαλάντες όπως

Ete indien

oTLFfRofVcw

ή το oh mon amour

rw36n0U6Dzw

που είναι γεμάτα ερωτισμό και αισθιασμό;

Παρόλα αυτά δε διαφωνώ. Αυτό που αρέσει στον καθένα και ηχεί όμορφα στα αφτιά του δε διαπραγματεύεται με τρίτον.

εχω βρει μια κοπελα εδω,αλλα δεν θα ερχεται καθε μερα,για λιγες ωρες την εβδομαδα θα την χρειαζομαι,γιαυτο ρωταω ποσα περιπου να χρεωνουν την ωρα

Εμένα για 1 παιδί, 6-7 ώρες την ημέρα, κάθε μέρα όμως, τις δίνω 400? το μήνα, οπότε υπολόγισε στο περίπου.

NFRx4PkXeVM

Καλημέρα κορίτσια, ΒΑΡΕΤΗ μέρα σήμερα!

Τι κανονίζετε για 3μερο;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Δευτέρα 24/5 είναι Αγίου Πνεύματος και αργία για κάποιους καλό μου :tongue:.

Ε, λοιπόν δεν το θυμόμουν και δεν θυμάμαι αν εκείνη τη μέρα πάμε γραφείο και απλά δεν κάνουμε εξωτερικές δουλειές ή δεν πάμε καθόλου :confused::rolleyes:

Τριήμερο: Ξεσκόνισμα, ηλεκτρική σκούπα, σφουγγάρισμα, πλυντήρια, σίδερο, μαγείρεμα, τακτοποίηση, ένας γάμος, γεννέθλια αδερφής στο εξοχικό μάλλον, ελπίδα για επιπλέον ύπνο. Α ναι, και να μάθω στον μικρό να στέλνει φιλάκια, το επόμενο task :cool:

YBmf05RQLfw

WN6Op3.png

Τριήμερο: Ξεσκόνισμα, ηλεκτρική σκούπα, σφουγγάρισμα, πλυντήρια, σίδερο, μαγείρεμα, τακτοποίηση, ένας γάμος, γεννέθλια αδερφής στο εξοχικό μάλλον, ελπίδα για επιπλέον ύπνο. Α ναι, και να μάθω στον μικρό να στέλνει φιλάκια, το επόμενο task :cool:

YBmf05RQLfw

Μόλις περιέγραψες ένα κλασσικό σαβ/ριακο.

Αχ, αυτή η ελπίδα για παραπάνω ύπνο, πεθαίνει πάντα τελευταία :mrgreen:!

Ρένα, όντως, δεν είναι επίσημη αργία. Ο γαμπρός μου (μεγάλη εταιρία με ρούχα), πάντα δουλεύει. Έχω δουλέψει κι εγώ. Αλλά στην εταιρία που είμαι τώρα μας τη δίνουνε πάντα σαν αργία.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...