Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Blu24 είπε:

Αχ ούτε πορτοκαλάδα μπορεί να πιει έχει αλεργια στο πορτοκάλι και στα περισσότερα φρούτα !! Δεν μας θέλει !!! Θα του πω να αράξει καναπέ και ο θεός βοηθός …

Εντάξει δεν πειράζει οι βιταμίνες που περνει. Κανένα ζεστό να πίνει Κ να ξεκουράζετε  

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

λοιπόν έχω ανοιχτή μπροστά μου την τηλεόραση και βλέπω πόκα. Έχω αλληθωρίσει. Έχουν προσπαθήσει να μου μάθουν πόκα αλλά είμαι ανεπίδεκτη ρε γαμώτο. Πάντως έτσι είναι λίγο δύσκολο να χάσω τα λεφτά μου στα χαρτιά lol

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Αναρρωτιόμουν αν το κομμάτι ήταν στη δεκαετία 80 ή μεταγενέστερο. Λοιπόν μπορώ να σου πω ότι βλέποντας το video clip με τόσο μπλε ελεκτρικ στο φόντο που βγάζει μάτι με έπεισε ότι πρέπει να είναι οπωσδήποτε στα μέσα 80. Τότε κυριαρχούσε αυτό το χρώμα, που νομίζω ότι δεν ξανάρθε ποτέ από τότε στη μόδα

883t2Pac8pk

Φίλε μου ελπίζω να μη σε κούρασα απόψε. Έβγαλα απωθημένα (καλά δε λέω ότι δεν υπάρχουν άλλα, αλλά τέλος πάντων). Δε σε άφησα σχεδόν καθόλου να μιλήσεις, αλλά αυτά τα λίγα που πρότεινες νομίζω κάλυψαν όλα όσα έβαλα εγώ να ακούσουμε. Σου βγάζω το καπέλο. Αλλά τι να πω, ήσουν πρώην πειρατής και ξέρεις περισσότερα από μένα που ήμουν απλή ακροάτρια και fun κάποιων σταθμών. Χάρηκα για τη γνωριμία. Από δω θα τα ξαναπούμε κάποια στιγμή ελπίζω. Όσο για τη γαλλική μουσική, προσπαθώ να την περάσω λίγο εδώ μέσα αλλά έχει λίγους υποστηρικτές. Πάντως θα συνεχίσω τις προσπάθειές μου. Όσοι ακούνε τις επιλογές μου ίσως σιγά σιγά μαλακώσουν και δεχτούν να βάλουν κι αυτή τη μουσική στη ζωή τους. Ξέρω ότι τα γαλλικά φίλμ και η γαλλική μουσική γίνεται δύσκολα αποδεκτή από όσους δεν γνωρίζουν τη γαλλική ή γαλλόφωνη (τέλος πάντων) κουλτούρα. Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η version originale ενός από τα πιο γνωστά τραγούδια στον κόσμο είναι γαλλική. Πρόκειται για το my way του Franc Sinatra που τραγουδήθηκε για πρώτη φορά ως "comme d'habitude" από τον Claude Francois. Λοιπόν διώξε με, γλυστρίδα έφαγα απόψε και δε σταματάω. Πρέπει και να κοιμηθώ γιατί θα με πιάσει υπερένταση και θα πάω μέχρι το πρωί

Τελειώνω εδώ με το τραγούδι που προανέφερα. Οι στίχοι του μιλούν για τη συνήθεια που εισχωρεί στην καθημερινότητα των ζευγαριών από το πρωί που θα ξυπνήσουν μέχρι το βράδυ που θα κάνουν έρωτα πριν κοιμηθούν

AQUq2w6_Rhw

καληνύχτα

Διαφημίσεις

1639139oqe5ye7oku.gif

ναι, για το παιχνίδι της χαράς λέμε... (Χολαργός)

400?

http://www.paixnidixaras.gr/

ευχαριστώ για το ενδιαφέρον

Koντογειτονοπουλα ειμαστε Ντιπες. Εγω κυκλοφορω πολυ Αγια Παρασκευη. Εχει δημοτικο αναψυκτηριο ο Χολαργος?

υπάρχουν αρκετά σχήματα που ενώ αρκετά κομμάτια τους ακούγονται συχνά, εντούτοις δε γνωρίζουμε το όνομα του γκρουπ

θεωρώ πως σε αυτή την κατηγορία ανήκουν οι Dead Can Dance

enjoy

WQILvRxj7rs

Κλασσικο κομματι και υπεροχο. Οταν ειχαν ερθει πριν απο 10-15 χρονια στο Λυκαβηττο, δεν ειχα βρει εισιτηριο και την αραξα στο βουνο ολο το βραδυ με μπυρες και τους ακουγα!

Ντιπες ακριβά θα σου κοστίσει το παιχνίδι! Και ναι, πως να μην είναι της χαράς, με 400 ευρά της τρελλής χαράς! Εδώ πανε 290, άντε 310 ένας που θεωρείται κορυφή.

Τα δυτικα προαστια ειναι πιο φθηνα σε ολα. Ειδικα στα ενοικια εχω παθει πλακα.

Υ.Γ. TARA δεν σε μαρτύρησα, I swear! :tongue:

Ευχαριστω γλυκια μου! Αλλωστε τι να πρωτοπεις!!!

καλημέρα και χρόνια πολλα για χθες σε όλες τις μανούλες για τα υπόλοιπα κορίτσια που ελπίζουμε κάποια στιγμή το όνειρο της μητρότητας να γίνει πραγματικότητα εύχομαι ολόψυχα να μην αργήσει ο πελαργός να έρθει κι από το μέρη μας.

Σου ευχομαι συντομα ενα υγιες μωρακι!

Τότε κορίτσια οι σταθμοί ήταν πειρατικοί. Τα αγόρια διάβαζαν φυσική για να μπορούν να φτιάξουν σταθμούς και να βγούνε στα FM. Τοτε δεν πίστευε κανένας ότι σε λίγα χρόνια όλα θα απελευθερωθούν και όλα τα παιδιά που κάνανε πρόγραμμα τότε περάσανε στην αφάνεια.

Μου θυμισες τωρα καποιες βραδιες που μαζευομασταν σε σπιτια φιλων που ηταν πειρατες και εκαναν προγραμμα...! Αξεχαστα χρονια!

πραγματικά

κ μια που πιάσαμε τις γυναικείες φωνάρες ας πάμε κ σε μία αντρική

Y_PIadFsvDk

Κορυφαιος...

Έτσι όπως χτυπήθηκα στις πίστες με αυτό το τραγούδι τότε νομίζω δεν έχω χτυπηθεί με κανένα άλλο στη ζωή μου (αν ήμουν σέικερ θα είχα φτιάξει τον καλύερο φραπέ :tongue: )

0Jy4tMySp5o

Μια απ΄τα ιδια!

από Γαλλία λατρεύω το Jarre αλλά με τα υπόλοιπα δεν έχω ιδιαίτερο νταλκά :D

Κι εγω.

λοιπόν έχω ανοιχτή μπροστά μου την τηλεόραση και βλέπω πόκα. Έχω αλληθωρίσει. Έχουν προσπαθήσει να μου μάθουν πόκα αλλά είμαι ανεπίδεκτη ρε γαμώτο. Πάντως έτσι είναι λίγο δύσκολο να χάσω τα λεφτά μου στα χαρτιά lol

Κι εγω το ιδιο!

Αυτή η εκτέλεση, στα γερμανικά, μου αρέσει περισσότερο

9whehyybLqU&feature=related

Κι εμενα.

Βρήκα κι άλλο πολυαγαπημένο κομμάτι

hK1l1-99yn0

Θα ξανασυμφωνησω μαζι σου!

Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η version originale ενός από τα πιο γνωστά τραγούδια στον κόσμο είναι γαλλική. Πρόκειται για το my way του Franc Sinatra που τραγουδήθηκε για πρώτη φορά ως "comme d'habitude" από τον Claude Francois.

Ε αυτο θελω να τ΄ακουσω!

bMoY5rNBjwk

Eπειδη ομως ξεχασα οτι τα ηχεια δεν ειναι συνδεμενα σ΄αυτον τον υπολογιστη, δε μπορω να το ακουσω.:evil: Αργοτερα.

Καλημερα σας!

age.png age.png

Παρακαλώ όταν έχουμε 80s να το ανακοινώνετε μια μέρα πριν να προετοιμαζόμαστε! Που στο καλό έβαλα τις γκέτες μου;;;

οπου γαμος και χαρα................:tongue:

PJfhGL0F6LE

αυτο μαλιστα!

σσσσσ, θα τις ξυπνήσεις και ποιος ακούει αυτά που θα βάλουν...

χα χα χα!θα τα βαλουμε σε λιγο!:mrgreen:

Α, ναι και τώρα που θυμάμαι και τη Cydie Lauper

Q1VlRqeTkE0

αγαπημενο!

Ξέρω ότι τα γαλλικά φίλμ και η γαλλική μουσική γίνεται δύσκολα αποδεκτή από όσους δεν γνωρίζουν τη γαλλική ή γαλλόφωνη (τέλος πάντων) κουλτούρα.

για τα γαλλικα φιλμ δεν θα ελεγα οτι ειναι δυσκολα αποδεκτα,για τη μουσικη ισως,και δε νομιζω οτι εχει να κανει με τη γλωσσα

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!

σηκωθηκα κι εγω νωριτερα να πιω καφε με την ησυχια μου,και δεν προλαβα να τον φτιαξω,τσουπ εμφανιστηκε ο Σπυρος.....:rolleyes:

1958530te2chmztha.gif

Kαλημέρα!!!!!!!!!!!!

Το κάψατε βλέπω χτες!!!!!!! Ωραίο το πάρτυ σας!

Εσυς, εύχομαι με το καλό ένα μωράκι! Χαλάρωσε και θα έρθει!

Χτες βρεθήκαμε με τους συμμαθητες από το δημοτικό στο μαγαζί ενός φίλου στου Ψυρρή. Μπορεί να ήπια και μια κανάτα ρακόμελο μόνη μου. Ωραία ήταν, θα ήταν ακόμα πιο ωραία αν δεν ξύπναγε η Ελέ τη νύχτα, 3-5 είχαμε αγρυπνία με κλάμα. Αυτό το κλάμα δεν μπορώ να το συνηθίσω, δεν μπορούμε να την κάνουμε καλά, όλα της φταίνε. Και εκεί που ηρεμεί (λέμε τώρα) και πάει να την πάρει ο ύπνος ξυπνάει με χειρότερο κλάμα γιατί θυμάται κάτι. Ελπίζω να περάσει γρήγορα αυτή η φάση γιατί δεν μας βλέπω καλά.

Εσυς και εμένα μου αρέσει η γαλλική μουσική, Serge Gensbourg, Mylene Farmer, Gregoir και πολλοί άλλοι. Tη Vanessa Paradis τη μίσησα όταν παντρεύτηκε τον άντρα των ονείρων μου. Αλλά δεν πειράζει, δεν της κρατάω κακία, χαίρομαι που τόσα χρόνια είναι μαζί και αγαπημένοι. Να 'ναι καλά τα παιδιά!

Τσικίτα, και εμένα η κόρη μου έχει θέμα με την καθαριότητα, μπορούμε να το εκμεταλλευτούμε αυτό και να ανοίξουμε εταιρεία καθαρισμου!

Λοιπόν σας αφήνω, πάω να συνεχίσω τα φεκάκια μου!!!!!!

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

σηκωθηκα κι εγω νωριτερα να πιω καφε με την ησυχια μου,και δεν προλαβα να τον φτιαξω,τσουπ εμφανιστηκε ο Σπυρος.....:rolleyes:

Kαθημερινο φαινομενο, οσο νωρις κι αν σηκωθω... Χθες ξυπνησε στις 7... Μου΄ρθε να βαλω τα κλαμματα απ΄τα νευρα μου! Ειχε κοιμηθει στις 11,30 το βραδυ, και ενδιαμεσα στην ημερα 1 ωρα το μεσημερι. Με λιγα λογια, κοιμαται γυρω στις 9 ωρες συνολικα, και ειναι μονο 3 ετων!:shock:

Kαλημέρα!!!!!!!!!!!!

Μπορεί να ήπια και μια κανάτα ρακόμελο μόνη μου.

Αχα! Ετσι κανεις διαιτα εσυ κυρια μου? Εγω το πινω σκετο...!:tongue:

Ωραία ήταν, θα ήταν ακόμα πιο ωραία αν δεν ξύπναγε η Ελέ τη νύχτα, 3-5 είχαμε αγρυπνία με κλάμα. Αυτό το κλάμα δεν μπορώ να το συνηθίσω, δεν μπορούμε να την κάνουμε καλά, όλα της φταίνε. Και εκεί που ηρεμεί (λέμε τώρα) και πάει να την πάρει ο ύπνος ξυπνάει με χειρότερο κλάμα γιατί θυμάται κάτι. Ελπίζω να περάσει γρήγορα αυτή η φάση γιατί δεν μας βλέπω καλά.

Ευχομαι να περασει γρηγορα, γιατι δε βγαινει με ξενυχτια. Ευτυχως δεν εζησα τετοιες καταστασεις. Ειναι πολυ δυσκολα.

age.png age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...