Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Neverstop είπε:

Δεν ξέρω αν μπορεί να έχει μεγάλες αποκλίσεις από κύκλο σε κύκλο αλλά θα το δεις καθώς θα κάνετε κι άλλον φυσικό από ό, τι κατάλαβα. Εμένα ήταν 12 την πρώτη φορά και στους επόμενους κύκλους 10 ή 7 ή 8 αλλά έπαιρνα κι ορμόνες ενδιάμεσα.

Ε το 19 το δικό μου δύσκολα γίνεται 10. Απλά δικαιολογείται πλέον κ η ποιότητα των ωαρίων κάπως.  Είχα μείνει στην FSH 8,5 του Φλεβάρη του 2024. Δεν είχα εικόνα.
      Θα κάνουμε γενικά μιξ φυσικό εντελώς  , φυσικό τροποποιημένο κ αν το κρίνει σκόπιμο μίνι διέγερση με λίγα χάπια κ ενέσεις . Ετσι όπως πάει βέβαια μάλλον δε νομίζω να χρειαστεί διέγερση, τσάμπα θα είναι. Γενικά θα το πάει βλέποντας, ανάλογα πως θα ανταποκρίνομαι. 

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Ντιπες βρήκες παιδικό? Απο τιμές?

ναι, για το παιχνίδι της χαράς λέμε... (Χολαργός)

400?

http://www.paixnidixaras.gr/

ευχαριστώ για το ενδιαφέρον

υπάρχουν αρκετά σχήματα που ενώ αρκετά κομμάτια τους ακούγονται συχνά, εντούτοις δε γνωρίζουμε το όνομα του γκρουπ

θεωρώ πως σε αυτή την κατηγορία ανήκουν οι Dead Can Dance

enjoy

WQILvRxj7rs

age.png

age.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι, για το παιχνίδι της χαράς λέμε... (Χολαργός)

400?

http://www.paixnidixaras.gr/

ευχαριστώ για το ενδιαφέρον

ΠΟΣΑ??????????????????:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

υπάρχουν αρκετά σχήματα που ενώ αρκετά κομμάτια τους ακούγονται συχνά, εντούτοις δε γνωρίζουμε το όνομα του γκρουπ

θεωρώ πως σε αυτή την κατηγορία ανήκουν οι Dead Can Dance

enjoy

WQILvRxj7rs

Ντιπες ακριβά θα σου κοστίσει το παιχνίδι! Και ναι, πως να μην είναι της χαράς, με 400 ευρά της τρελλής χαράς! Εδώ πανε 290, άντε 310 ένας που θεωρείται κορυφή.

Ομολογώ πως δεν ήξερα ότι είναι απο dead can dance αυτό το τραγουδάκι, σπαω το κεφάλι μου να θυμηθώ που το έχω ακούσει. Πιθανόν΄ηταν χαλί σεκάποια ραδιοφωνική εκπομπή.

Αχ, απο τα αγαπημένα μου σαουντρακ, μια απο τις αγαπημένες ταινίες, αν και πολύ στενάχωρη. Θυμάμαι κλάμα που είχα ρίξει στο σινεμά:(:(:(

eZWqe9_XAyI

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Ντιπες ακριβά θα σου κοστίσει το παιχνίδι! Και ναι, πως να μην είναι της χαράς, με 400 ευρά της τρελλής χαράς! Εδώ πανε 290, άντε 310 ένας που θεωρείται κορυφή.

ποια περιοχή εάν επιτρέπεται?

κ ποιος σταθμός?

Ομολογώ πως δεν ήξερα ότι είναι απο dead can dance αυτό το τραγουδάκι, σπαω το κεφάλι μου να θυμηθώ που το έχω ακούσει. Πιθανόν΄ηταν χαλί σεκάποια ραδιοφωνική εκπομπή.

ακούγεται παντού είναι η αλήθεια

μάλιστα πρόσφατα και σε διαφήμιση εχμμμ κρέμας γάλακτος ή μαγιονέζας... :cool: θα σε γελάσω

Αχ, απο τα αγαπημένα μου σαουντρακ, μια απο τις αγαπημένες ταινίες, αν και πολύ στενάχωρη. Θυμάμαι κλάμα που είχα ρίξει στο σινεμά:(:(:(

από τις αγαπημένες μου, με κορυφαίο σάουντρακ

age.png

age.png

Διαφημίσεις

Ντιπες, ο ένας ο σταθμός είναι "Η μικρή γοργόνα" (δεν βρήκα σαιτ) και ο άλλος με τα 310 είναι "Χαρά έκφραση δημιουργία". Και οι 2 σταθμοί είναι στη Νίκαια, αλλά γενικά οι τιμές εδώ τόσο κυμαίνονται, απο 270 μέχρι 330. Υστερούμε βέβαια απο βρεφονηπιακούς, σε ολόκληρη τη περιοχή υπάρχουν μόνο 3 και άπειρα παιδάκια. Η κολλητή μου πέρσι φίλησε κατουρημένες ποδιές (σόρυ για την έκφραση) για να πάρουν τον γιό της.

Του ίδιου σκηνοθέτη δεν ήταν και το Ορφανοτροφείο (ή κάπως έτσι ήταν ο τίτλος)? Δεν μπορώ να πω ότι ξετρελλάθηκα.

Λιάνα καλοί οι Abbie Gale αλλά δεν μπορώ να σου πω ότι με τρελαίνουν κιόλας!

Ρε Χριστίν, έφαγα φλας, μέρες θέλω να στο πω, θυμάσαι στη συναυλία της Ντολόρες στον Λυκαβηττό, ένα άθλιο ελληνικό συγκρότημα που έπαιξε στην αρχή. Μιλάμε είχαμε ρίξει πολύ γέλιο!!!!

Εγώ πάντως δεν μπορώ να πω, σήμερα περάσαμε σούπερ, πήγαμε με τους κουμπάρους μας και τα πιτσιρίκια σε ενα πάρκο (Λιάνα στο Σελεπίτσαρι) και στο σχολείο που είναι δίπλα είχαν συναυλία τα πιτσιρίκια και παίζανε ροκιές!!! Ρε να δείτε το λουκουμάκι τη βαπτιστήρα μου να τραγουδάει τον Γουίλι!!!!!!! Απίστευτη!!!!! Ευτυχώς βρήκα με ποιά θα πηγαίνω στις συναυλίες, γιατι αν περιμένω απο την κόρη μου σώθηκα! Επίσης την άλλη μου την βαπτιστήρα την βλέπω σε μεγάλες πίστες, οπότε με την μικρή θα τα βρούμε μια χαρά!!!!!

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Ρε Χριστίν, έφαγα φλας, μέρες θέλω να στο πω, θυμάσαι στη συναυλία της Ντολόρες στον Λυκαβηττό, ένα άθλιο ελληνικό συγκρότημα που έπαιξε στην αρχή. Μιλάμε είχαμε ρίξει πολύ γέλιο!!!!
Πραγματικά δεν θυμάμαι τίποτα! Ήμουν απασχολημένη μέχρι να βγει η Ντολόρες :rolleyes:

Χρόνια πολλά μανούλες!!!!

irp8CNj9qBI

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Χρόνια πολλά μάνες ροκούδες :D!

Καλή εβδομάδα εύχομαι. Κάτι για να ευθυμήσετε, γιατί - δεν ξέρω για σας - εγώ από παιδί ψυχοπλακώνομαι Κυριακή βράδυ.

M9b4PtTmFYA

Υ.Γ. TARA δεν σε μαρτύρησα, I swear! :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλημερα καλημερα

Καλη εβδομαδα ιντερνετικες μου φίλες!!!

Εμενα ξεκινησε με 11 ευρω μειον γ.......α!!!!Ξεχασα Σαββατο μεσημερι αλαρμ και φωτα μεσα ανοιχτα στο αυτοκινητο!!!!:mad::mad:Και εμεινα απο μπαταρια και πηρα ταξακι!!!!Γκρρρρρρρρρ.....Ευτυχως εχω καλο αντρα και δεν θυμωνει(ετσι μου δειξε τουλαχιστονχοχοχοοχ)

Παρολα αυτα κεφια εχω σημερα(παραξενο για Δευτερα)Μαλλον ο καλακαιρινος καιρος φταει!!!!

jGqrvn3q1oo

Καλημέρα!

Μερικές φορές - μ' αυτό που προσπαθούν να κάνουν στη μεσαία τάξη τα τελευταία χρόνια - αισθάνομαι να μ' εκφράζει αυτό το τραγούδι.

X-kwNNLmhd8

Εύχομαι να περάσατε ένα πολύ ωραίο σαβ/ριακο. :)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...