Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Ναι λένε κάνουν καλό αλλά δεν ξέρω κανέναν που ξέρει να κάνει Κ δεν έχω δοκιμάσει 

Ναι βοηθανε πάρα πολύ !!! Οι φυσικοθεραπεύτριες κάνουν σίγουρα και καμία γιαγια που κάνει αυτές τις παλιές με την φλόγα και τα ποτηρια

• Μου αρέσει 1

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τι καλημερα βρε;;;;Τετοια ωρα;;χοχοχοχοχο!!!(αγχωνομαι νομιζω οτι εχω ακομα ωωωωωωωωωωωρες στη δουλεια....ΑΛΛΑ ΟΧΙ!!!)

χααχαχαχχα!

οχι !οχι!

σε λιγο φευγειιιςςςςςς!!!!

πως εισαι ?

φουσκωνει η κοιλιτσα?:D

Διαφημίσεις

η ΚΑΤ που χαθηκε?δεν πιστευω να εχει μπλεξει σε τιποτα πορειες?:cool:
Έχει αναλάβει την ζαχαρόπαστα
Καλημέρα!!!! Η Κατ δεν χάθηκε, έχει αναλάβει ρόλο εμψυχωτή μου!!!
Δεσμέ, τι συμβαίνει; Πάρε να στα χώσω να στανιάρεις!

ZafL4H0Ooa8

_Ye8GLPUVsM&feature=related

απο τα πιο αγαπημενα κομματια ever!

Μα τι έπαθες;

μμμμμμμμμμμμ...........οπου να ναι θα πεταχτει και η αλλη
Πετάχτηκε!

m73dZFTgzX0&feature=related

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

wIk3Y7E7Vko

Καλημέραααααα!!!!!!!!!!!!!
Ξεκίνησα με τραγουδάκι, ένα από τα αγαπημένα το τελευταίο διάστημα. Η φωνή μήπως σας θυμίζει κάτι?
Ασχετο αλλά έφαγα φλασιά, Τάρα το τραγουδάκι που είχα βάλει απο Carbonated Lemonade, το Lenor, είναι ποίημα του Πόε (Πόε, ποίημα, τελικά τίποτα δεν είναι τυχαίο;))

Συνεχίζω με άλλο τραγουδάκι λίγο πιο δυνατό

a2F5KxWG4KI

Μαιράκι με έχασες? Εδώ είμαι, με το ένα χέρι γράφω και με το άλλο πετάω τη μπάλα στην ελευθερία που θέλει να παίξουμε γκολ.......

Μετά απο 15 λεπτά, στα οποία παίξαμε μπάλα, χορέψαμε και βγήκε στο μπαλκόνι τη στιγμή που εγώ κυνήγούσα τη μπάλα :mad:. Μιλάμε η ψυχή μου πήγε στην Κούλουρη, χμμμμμμμ όχι η κούλουρη είναι δίπλα μου, στα Ρύζια στον Εβρο έφτασε. Να την ψάχνω την Ελέ σε όλο το σπίτι και να την ακούω να κλαίει αλλά άκουγα ένα υποκωφο κλάμα. Τελικά η μαμζέλ είχε βγεί απο τη μια μπαλκονόπορτα στο μπαλκόνι και έκλαιγε πίσω απο την απλώστρα με τα ρούχα και κάτι θείτσες κάτω στο μπαλκόνι καθόντουσαν και την κοιτούσαν:mad::-x:-x

Συνεχίζουμε λοιπόν
εεε... εεεχμ... γκουχου γκουχ!!
εδω ειναι το... τοπικ για τα... κουνουπια??? :rolleyes:
Εχε το νου σου Λιζάκι γιατί τα κουνούπια στο τόπικ μας δαγκώνουν άγρια!!!:tongue::D:D
εγω δεν προλαβαινω το τελευταιο διαστημα (η Μαριαννα και η Χριστινα ξερουν καλα, την... Οδυσσεια που περασα :mad: )

Κοριτσάκι μου δεν ξέρω τι πέρασες, εύχομαι απο εδώ και στο εξής όλα να είναι καλά!!!!!!

Επανήλθα!
Τελικά είχε ξυπνήσει ο Γούντυ, αλλά έπαιζε με τα χεράκια του.
Να ρωτήσω κάτι τις έμπειρες; Δεν ισχύει αυτό που λένε για το τετράωρο; Ότι δηλαδή αν δεν ξυπνήσει, το ξυπνάμε εμείς; Εγώ τέτοιες οδηγίες πήρα.

Μαιρουλίνι Γούντυ το λες το παιδί!!!!!!!! Τι τέλειο!!!!!!!! Δώστου ένα φιλάκι απο μένα στο πατουσάκι του!!!! Επίσης να σου πω και το άλλο που λένε οι παλιοί "Ο ύπνος θρέφει τα μωρά". Ακου τους! Κάτι ξέρουν! Α! Και μάθε να ακούς το ένστικτό σου, καλές και πολύτιμες οι συμβουλές αλλά κάθε μωρό είναι διαφορετικό και έχει άλλες συνήθειες, οπότε αυτά που ακούς και που διαβάζεις θα πρέπει να τα "ζυγίζεις" πρώτα.

Eτοιμη ειμαι να ορμησω στα παγωτινια που μας εφεραν χθες απο τα νευρα μου! Μην το πεις πουθενα ε!

http://www.who-is.gr/starter.php?id=101511
Χιχιχιχιχιχιχιχι!!!!!!!! Ροοοουυυυυφ!!!!!!!!

Μαεστρία μη την καλύπτεις! Θα σε μαλώσω!! Αν και μεταξύ μας της αξίζει ένα παγωτάκι (όχι τίνι)!

Λιανα κοίτα τι σκέφτηκα

0S3DBi7PHBA

Χριστίν αι λοβ Σίντι!
Ντιπες, Λέγκω, Τσίκι γουέρ άρ γιου?
Ντιπες βρήκες παιδικό? Απο τιμές?
Γιούλα είσαι εγκυούλα? Βασδελι και εσύ?
Καλά κατάλαβα??? Μπράβο ρε κορίτσια, καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη εύχομαι, με το καλό τα καινούρια ροκομωράκια!!!!!

Εφίτσα μου έχω και για σένα τραγουδάκι, θα σου τηλ να σου εξηγήσω

n8VvBUchOAY

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Γιουλάκι με το καλό!!!!!!! Θυμάμαι σωστά ότι έχεις 2 αγοράκια?

Εύχομαι να κρατήσεις στην αγκαλιά σου ένα γερό μωρό και κοριτσάκι!

Πέτυχες και ένα απο τα αγαπημένα μου τραγούδια!

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...