Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , MK2012 είπε:

Δεν είναι παράλογο αυτό που λες γιατί και εγώ έχω την ίδια ανησυχία πάντως και για αυτό θέλω να δω τι θα μας πει ο ανδρολόγος. Πόσο καιρό κάνει να βγει το σπερμοδιάγραμμα; Γιατί θέλω να δω αν προλαβαίνει να κάνει ένα μέχρι τις 13 που θα πάμε ανδρολόγο. 

Ένα απλό θέλει 3 μέρες. Καλύτερα όμως να πάτε πρώτα να σας πει τι θέλει να κάνετε και μπορεί να γράψει και ορμονικές στον άντρα σου και ίσως κάποιον υπέρηχο. 

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Καλημερα κι απο μένα!

Κατερινακι δεν πήρα τίποτα.μην μπαινεις ρε συ στον κόπο να στέλνεις ..Κάνω μια προσπαθεια να τα κατεβασω εγώ.Θα δειξει.

Που ειναι οι αλλες οεο;;;

jQcNiD0Z3MU

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Ρε κουφετάκι, τι κομματάρα έβαλες! Αντε να βρω επιτέλους κάποια να ακούει και proggressive rock!:D

Κατερίνα είδες το 9ο του Γκρέις? Σήμερα βάζει ο αντέννα το τελευταίο του 5ου κύκλου? Ανατρεπτικό επεισόδιο!

wrg_B1pCors

age.png age.png

Διαφημίσεις

ταρα μου τους θυμησες οταν εβαλες τους bombay calling και ειπα σημερα να τους βαλω ειναι στην ιδια φουρνια αυτα τα συγκροτηματα οταν ακουσα πρωτη φορα αυτο το τραγουδι επαθα παρακρουση(δεν μου μεινε απο κει αντε μερικες μερικες)

921477wc2fyvv2y2.gif

Καλημέρα Ταραμας!!!!

Σήμερα έχει το τελευταίο ο Αntenna..Μα πόση ανατροπή πια;;Εχει κορυφωθεί η αγωνία!!!!

Να δεις αγωνία που θα΄χεις μόλις τελειώσει... Θα φας τα ρούχα σου μέχρι να το ξαναβάλει ο αντέννα!!!

age.png age.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...