Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Ναι λένε κάνουν καλό αλλά δεν ξέρω κανέναν που ξέρει να κάνει Κ δεν έχω δοκιμάσει 

Ναι βοηθανε πάρα πολύ !!! Οι φυσικοθεραπεύτριες κάνουν σίγουρα και καμία γιαγια που κάνει αυτές τις παλιές με την φλόγα και τα ποτηρια

• Μου αρέσει 1

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Επανήλθα!

Τελικά είχε ξυπνήσει ο Γούντυ, αλλά έπαιζε με τα χεράκια του.

Να ρωτήσω κάτι τις έμπειρες; Δεν ισχύει αυτό που λένε για το τετράωρο; Ότι δηλαδή αν δεν ξυπνήσει, το ξυπνάμε εμείς; Εγώ τέτοιες οδηγίες πήρα.

Άσε το παιδί ήρεμο κοπέλα μου :D.

Να χαίρεσαι που αγαπάει τον ύπνο! Νωρίς, νωρίς θα κοιμηθεί κι όλο το βράδυ και θα είσαι τέλεια ;).

ΤARA άντε, φάε ένα, δεν θα πω τίποτα, I PROMISE :tongue:!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Επανήλθα!

Να ρωτήσω κάτι τις έμπειρες; Δεν ισχύει αυτό που λένε για το τετράωρο; Ότι δηλαδή αν δεν ξυπνήσει, το ξυπνάμε εμείς; Εγώ τέτοιες οδηγίες πήρα.

Εγω ποτε δεν ακολουθησα τετοιες οδηγιες Μαιρουλα! Και με πολυτεκνες μαμαδες που εχω μιλησει, καμια δεν ξυπνουσε το μωρο για να φαει, εκτος βεβαια αν υπηρχε προβλημα βαρους. Ο υπνος τα βοηθαει πολυ στη σωματικη και πνευματικη αναπτυξη.

age.png age.png

Εγω ποτε δεν ακολουθησα τετοιες οδηγιες Μαιρουλα! Και με πολυτεκνες μαμαδες που εχω μιλησει, καμια δεν ξυπνουσε το μωρο για να φαει, εκτος βεβαια αν υπηρχε προβλημα βαρους. Ο υπνος τα βοηθαει πολυ στη σωματικη και πνευματικη αναπτυξη.

Ταρουλίνι, σε εμπιστεύομαι. Αυτό θα κάνω κι εγώ.

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

Επανήλθα!

Μαιρη μου να σου ζησει να το δειτε οπως επιθυμειτε:Pακομα θυμαμαι το βραδυ που το ανακοινωσες δεν καταλαβα καν πως περασε ο καιρος και ειληκρινα επειδη τα εχουμε περασει στην οικογενεια μας σχεδον καθε μερα σε σκεφτομουν οταν εμπαινα εδω

τωρα για τον υπνο εγω απο την πρωτη μερα δεν τα ξυπναγα ποτε!!!και ειχα πολυ ησυχα μωρα τωρα βεβαια που εχουν γινει γαιδουρια ελα και ρωτα με τι τραβαω:mad:οσα ελεγα οτι δεν θα τα κανω ποτε τα κανω και με το παραπανω

tRX1p2.png

Μαιρη μου να σου ζησει να το δειτε οπως επιθυμειτε:Pακομα θυμαμαι το βραδυ που το ανακοινωσες δεν καταλαβα καν πως περασε ο καιρος και ειληκρινα επειδη τα εχουμε περασει στην οικογενεια μας σχεδον καθε μερα σε σκεφτομουν οταν εμπαινα εδω

τωρα για τον υπνο εγω απο την πρωτη μερα δεν τα ξυπναγα ποτε!!!και ειχα πολυ ησυχα μωρα τωρα βεβαια που εχουν γινει γαιδουρια ελα και ρωτα με τι τραβαω:mad:οσα ελεγα οτι δεν θα τα κανω ποτε τα κανω και με το παραπανω

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! :D Εύχομαι και σε σένα ό,τι επιθυμείς! :D

2522daf9de.png

swGop2.png

1mfKM0qMr2A

τωρα προσεξα το κομματι που εβαλες!πολυ καλο!και ειχα και καιρο να το ακουσω!

γιατι δεν εμφανιζετε πιο πανω ??? :confused:

δεν πειραζει θα το βαλω εγω!ευγε για την επιλογη!:D

nFl0nlHaWa4

κοιτα κι εδω....

http://www.parentscafe.gr/showpost.php?p=1874&postcount=29

ΜΑΙΡΗ κι εγω ποτε δεν ξυπνησα τα παιδια μου για να φανε!ασε το μωρακι και θα δεις που θα σου δειξει αυτο το δρομο:D

ο πρωτος καιρος μπορει να ειναι λιγο ζορικος αλλα σιγα σιγα θα φτιαξετε προγραμμα,θα δεις,

και ο,τι αλλο θελεις εμεις καπου εδω τριγυρναμε;)

1958530te2chmztha.gif

Διαφημίσεις

Kαλημερα!!!

Μαιρουλα εγω παρακαλουσα να μου τυχει....Και δεν θα το ξυπνουσα με τιποτα!!!(ελπιζω στπ δευτερο....)

Την μια και μοναδικη φορα που ετυχε να κοιμαται 4 ωρες,ηταν η πεθερα σπιτι....και μου την ξυπνησε....μεχρι να προλαβω να καταλαβω τι γινεται το χε ξυπνησει το μωρο...γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!!!!!!Καλη ,χρυση.....αλλα κανα δυο φορες πηρε κατι τετοιες πρωτοβουλιες......γκρρρρρρρρρρ!!!

Τεσπα ..Να το βαλω;;;Μη σπασω την παραδοση

wa2nLEhUcZ0

Καλημέρα!!!! Η Κατ δεν χάθηκε, έχει αναλάβει ρόλο εμψυχωτή μου!!!

Πριν λίγο ξύπνησα καθότι δεν έχει σχολείο η Κλεό σήμερα και απολαμβάνω το καφεδάκι μου καθώς σε λίγο θα έρθουν οι Ούνοι (τουτέστιν 2 εξάχρονα φιλαράκια της Κλεοπάτρας). Οπότε καταλαβαίνετε.

Χθες που χρειάστηκε να ανέβω Αθήνα είδα απο κοντά όλο το μεγαλείο της ντροπής και της σήψης του ελληνικού κράτους. Ντρέπομαι που είμαι Ελληνίδα πια!

Ρενάκι, την κοιλίτσα και τα μάτια σου!!

Μαιρούλα Πόππινς τα μωρά τα θρέφει ο ύπνος και όχι το φαί!! Αστο το ζουζουνάκι να κοιμάται και να μεγαλώνει!!!

To κάτωθι κομμάτι μας χαρακτηρίζει απόλυτα αυτές τις μέρες.

w8KQmps-Sog

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...