Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Εφίτσα, άνοιξε η αγκινάρα?

αν σου πω οτι δεν εχω κατεβει καλαμια?:(

εχει παρει φωτια ο κ@@@ς μου με τον βακιουμ!

ουτε για εμβολιο δεν τον εχω παει!

αυριο πρωι - πρωι ...

sFLgIwrL1wc

ποσο πολυ τη γουσταρω την τυπισσα ομως!!!!:D

Διαφημίσεις

αν σου πω οτι δεν εχω κατεβει καλαμια?:(

εχει παρει φωτια ο κ@@@ς μου με τον βακιουμ!

ουτε για εμβολιο δεν τον εχω παει!

αυριο πρωι - πρωι ...

sFLgIwrL1wc

ποσο πολυ τη γουσταρω την τυπισσα ομως!!!!:D

Me likey πολύ το κομμάτι που έβαλες!

Την είχα δει σε μια συναυλία με τους Raining pleasure πριν λίγα χρόνια και όντως είναι γ@μάτη! :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλησπέρα, με τα νέα μέτρα πολλοί τα έχουν βάψει μαύρα. Δε μπορώ να διανοηθώ ότι θα πάρουν κι άλλα "αν χρειαστεί". Που θα χρειαστεί δηλαδή, μην κρυβόμαστε και πίσω από το μικρό μας δαχτυλάκι. Τα σημερινά παιδιά θα είναι οι δούλοι του αύριο. Φταίμε όμως. Φταίμε γιατί μόνο ο Έλληνας θέλει το παιδί του οπωσδήποτε με πτυχία - μεταπτυχιακά - διδακτορικά. Στο εξωτερικό μεγαλογιατροί - μεγαλοδικηγόροι - μεγαλο"οτιδήποτε" δεν σκάνε αν το παιδί τους συνεχίσει το επάγγελμα. Δεν τους πειράζει αν το παιδί τους γίνει οικοδόμος, αγρότης απλός υπάλληλος. Πεθάναμε μια Ελλάδα που ζούσε εκτός της Αθήνας - Θεσσαλονίκης και άλλων μεγάλων πόλεων. Πεθάναμε την ύπαιθρο. Ξεφτιλιστήκαμε να ζητάμε ρουσφέτια σε πολιτικούς για να βάζουμε τους κατιώντες μας στο δημόσιο. Σε ένα δημόσιο που λίγοι και "χαζοί" δουλεύουν. Σε ένα δημόσιο όπου κάποιοι υπάλληλοι είναι άγνωστοι στους υπόλοιπους του τμήματος που εργάζονται γιατί δεν πατάνε ποτέ. Έχω δει σε ορισμένους δήμους υπαλληλους να κάθονται πίσω από ένα γραφείο το οποίο είναι άδειο. Ούτε ένας φάκελος για τα μάτια του κόσμου. Όλοι μας φταίμε για όλα. Δυστυχώς όμως που τα χλωρά θα καούν με τα ξερά. Και τα "χλωρά" δεν πρέπει να εξαιρεθούν από την ευθύνη που έφεραν τόσα χρόνια. Ξέρανε και δε μιλούσανε ή τα λέγανε σιγά-σιγά για να μη γίνουν οι κακοί.

Τέλος πάντων ας αφήσουμε τις αμπελοφιλοσοφίες της δεκάρας. Ότι και να πούμε τώρα είναι αργά.

LqjktVjkrFk&playnext_from=TL&videos=3lTaZEZAguk&feature=rec-LGOUT-exp_stronger_r2-2r-43-HM

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...