Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Ναι λένε κάνουν καλό αλλά δεν ξέρω κανέναν που ξέρει να κάνει Κ δεν έχω δοκιμάσει 

Ναι βοηθανε πάρα πολύ !!! Οι φυσικοθεραπεύτριες κάνουν σίγουρα και καμία γιαγια που κάνει αυτές τις παλιές με την φλόγα και τα ποτηρια

• Μου αρέσει 1

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Πάω να πιω ένα καφέ και να ξεκινήσω τα παντζούρια, βρήκα ευκαιρία και έστειλα σύζυγο και κόρη στην πεθερά για να κάνω μόνη μου δουλίτσες! Τέλεια!!!!!!!!!!!!

Βρηκες μερα κι εσυ για τα πατζουρια! Ελα στην εξοχη να μαζεψεις λουλουδακια, να φτιαξεις στεφανακι και να μου το φερεις να το κρεμασω στην πορτα μου!:tongue:

age.png age.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αν και τους εχω δει 3 φορες, θα ξαναπηγαινα. Δυστυχως, η Μαλακασα εχει γινει πολυ της μοδας...

http://www.rocking.gr/livedates-info4493.php

Επισης, Μαλακασα παλι

http://www.rocking.gr/article7436.php

Ωραια θα ειναι εδω!

http://www.rocking.gr/livedates-info4453.php

age.png age.png

Διαφημίσεις

καλο μηνα ροκακια!

να μας ζησει και το νεο ροκομωρο της Ποπινς.

Ταραμακι ο Χαρης ψηνεται αγρια για Οζι μου ελεγε το πρωι.εγω πιο πολυ ψηνομουν για Aerosmith αλλα μετα τις τιμες που ακουσα τσουρουφλιστικα και το ξεπερασα. εχουμε και μια γαμοβαφτιση...

κατα τα αλλα.. τι καμετε? εχω τοοοσο καιρο να μπω που μου φαινεται η θα γινω επιτιμο μελος ( δηλ. να παρουσιαζομαι σε γιορτες και αργιες και στην κοπη πιτας) ή θα με βαλετε μπλακ λιστ.

suU8p3.png

vdz8p3.png

Αχαχαχαχαχαχαχχαχχαχαχχχαχχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχχα

έχω πέσει στα πατώματα απο τα γέλια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αντε αύριο έχει James!!!!!Τυχερή!!

Εγώ λέω να πάω Rosebleed στο κύτταρο. Για να δούμε! Ενα φοβάμαι, ότι θα έιναι όλα τα πιτσιρίκια και εγώ θα είμαι η πιο γριά. Εκτός και αν έχουν έρθει και οι γονείς τους να τα δούνε!:mrgreen:

[

Σωστά το φοβάσαι!!!

Πρωτομαγιά στην πόλη εγώ, με πορεία (το μικρό στο καρότσι), καφέ, φαί και ανθοέκθεση.

Α, μετά περπάτημα σπίτι, από το κέντρο μέχρι το γήπεδο του ΑΡΗ σχεδόν (όσες κατάλαβαν, θα καταλάβουν γιατί είμαι και dead :tongue:).

Εύχομαι να περάσατε όλοι τέλεια σήμερα :D.

-MU2VEAxUdY&feature=related

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Πριν λίγο γύρισα απο James. Είμαι ακόμα συνεπαρμένη απο αυτό που είδα και άκουσα!!!! Πέρασα φανταστικά! Ο,τι και να πω είναι λίγο, οι άνθρωποι είναι σούπερ, ο Tim Booth φωνάρα και καταπληκτικός performer, στο στάδιο δεν έπεφτε καρφίτσα, τί βιολιά, τί σαξόφωνα, τί τύμπανα και ντέφια!!!!!! Ηθελα κι άλλο!!

TzHQzC8mKfQ

1168697zgd9ijx09p.gif

Ταραμακι ο Χαρης ψηνεται αγρια για Οζι μου ελεγε το πρωι.εγω πιο πολυ ψηνομουν για Aerosmith αλλα μετα τις τιμες που ακουσα τσουρουφλιστικα και το ξεπερασα. εχουμε και μια γαμοβαφτιση...

Πρεπει να βρεθουμε με τον Χαρη. Να ανταλλαξουμε και αποψεις για τα καινουρια βιβλια του Stephen King!

κ σεις βαπτίζετε?

εμείς 18/7...

Εχετε προετοιμασιες λοιπον κι εσεις! Με το καλο!

Πριν λίγο γύρισα απο James. Είμαι ακόμα συνεπαρμένη απο αυτό που είδα και άκουσα!!!! Πέρασα φανταστικά! Ο,τι και να πω είναι λίγο, οι άνθρωποι είναι σούπερ, ο Tim Booth φωνάρα και καταπληκτικός performer, στο στάδιο δεν έπεφτε καρφίτσα, τί βιολιά, τί σαξόφωνα, τί τύμπανα και ντέφια!!!!!! Ηθελα κι άλλο!!

Αχ ποσο σε καταλαβαινω Λιανα μου! Οχι φυσικα για το συγκεκριμενο συγκροτημα, αλλα για τα συναισθηματα που σου προκαλει το να παρευρεθεις σε μια καλη συναυλια!

age.png age.png

καλημερα!!!

με το καλο οι βαφτισεις, οι γαμοβαφτισεις,να χαιρεσαι μαιρουλα τον αντρα τον νεο τον ωραιο:D!να σου ζησει!!!!!!

εχω πεθυμησει συναυλια .....

αχ!

να βαλω κατι ασχετο απο ροκ(αν κ κατι σολαρει στο βαθος χεχε)

XRw4hptWe5Q&feature=related

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...