Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Χρονιά πολλά κορίτσια...Καλή χρονιά με υγεία ψυχική και σωματική και με πολλα πολλά μωράκια...

Πριν χρονιά ,κάπου το 2015 όντας μόνο 25 χρόνων αποφάσησα να κάνω εξωσωματική...έχοντας ήδη ενα παιδάκι 9 χρόνων από φυσιολογική σύλληψη,κ ένα εξωμήτριο επίσης από φυσιολογικγ συλληψη ,είπα τώρα που είμαι μικρή να μη χτυπάω τ κεφάλι μ στον τοίχο ...και ενώ έμεινα έγκυος παλληνδρομησε..Απογοητευτικά ,ναυάγησα κ οικονομικά και τα παρατησα.Τώρα λοιπόν που έφτασα στα 35 νιώθω  τόσο πολύ ξανά την επιθυμία ...Έκανα σαλπιγγογραφια πριν ένα χρόνο και την έκλεισα στην ντουλάπα.Πριν κάνα 2 μήνες πήγα σε γιατρό κ την έδειξα ,μου είπε υδροσαλπιγγα...Οπότε κάθε ενδεχόμενο για φυσιολογική σύλληψη εξέπνευσε .Σκέφτομαι να κάνω λαπαροσκόπηση κ έπειτα εξωσωματική..Θέλω να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε ,αν κάνουν λαπαροσκόπηση σε δημόσιο νοσοκομείο...κ έπειτα τη γνώμη σας για φυσικό κύκλο..Να σημειώσω ότι μένω επαρχία και 2  ώρες από Θεσσαλονίκη κ Γιάννενα..Την μια σάλπιγγα την έχω αφαίρεσει από την εξωμήτρια κύηση στο Παπαγεωργίου ...

Γενικά ενώ ξέρω τη διαδικασία ,πελαγωνω.Λες και δεν ξέρω από πού να ξεκινήσω...Με πιάνει πανικος

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τι εχασα? γιατι η μαριαλενα κανει εμετους?περαστικα βρε παιδακι μου!απο που κατεβαζετε τα επεισοδια γιατι εχω μεινει με την χαρα εγω ηπυροβολημενη?το πμ εδω ντεν δουλευει υποψην

921477wc2fyvv2y2.gif

ωωωωω!αυτα παθαινεις οταν μπαινεις δεν διαβαζεις τι προηγηθικε βγαινεις μπαινεις αντε και τρομαξα!καλα δεν πειραζει γκαστρουλα ειναι ας το νιωσει η καϊμενουλα λιγο το πραγμα σορι ρε συ αλλα ειπαμε μπανγκ μπανκγ......καλα γελα ........

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

E είσαι πυροβολημένη! Τι σχέση έχει η Μαριαλένα με τους εμετούς? Για τη Mary Poppins λέμε, που είναι έγκυος!!!!!!!!!!!!
ωωωωω!αυτα παθαινεις οταν μπαινεις δεν διαβαζεις τι προηγηθικε βγαινεις μπαινεις αντε και τρομαξα!καλα δεν πειραζει γκαστρουλα ειναι ας το νιωσει η καϊμενουλα λιγο το πραγμα σορι ρε συ αλλα ειπαμε μπανγκ μπανκγ......καλα γελα ........

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

---------------------------------------------------------------------

υπομονη πες στη ΜΑΙΡΟΥΛΑ και ο ΒΕΡΤ να την εχει απο κοντα ...παρεα με εναν κουβα!

ο Σπυρακης ειναι με τον μπαμπα στο καραβι σημερα, και σε λιγο τους περιμενω να ελθουν!

πολυτιμη εστω κι αυτη η λιγη ησυχια στο σπιτι!:rolleyes:

και μιας και βαζετε ελληνικα...

iOzeMOElfG4&feature=related

1958530te2chmztha.gif

καλος το κοριτσι η διασκεδασης σας χαρα μου χοχοχοχοχοχοχο!εγω στελνω τωρα τον μικρο στην γιαγια του(διπλα μας μενει)για να κουρεψω τον συζυξ

βρε ΚΟΥΦΕΤΟ κομμωτρια εισαι??

την ταινια ο εραστης της κομμωτριας την εχεις δει?:cool:

J4iV8K01h74&feature=related

1958530te2chmztha.gif

Διαφημίσεις

Bonjour Κορίτσια!!!!!!!

Εμένα πάντως δεν μου κάνει απο τώρα Χριστούγεννα. Φέτος θα στολίσουμε του Αγ. Σπυρίδωνα, συνήθως στολίζουμε του Αγ. Ελευθερίου, αλλά πρέπει να είναι στολισμένα για την Ελέ. Αν και πιστεύω ότι στο διάστημα απο 12 Δεκ έως 15 Δεκ θα το έχει κάψει το δέντρο! Ειμαι πολύ περίεργη να δω την αντίδρασή της, σίγουρα θα κάθεται και τα το κοιτάει φωνάζωντας, και θα χορεύει απο την αμηχανία της που δεν θα ξέρει τι να πρωτοπειράξει!

Ρένα τα πήρες τα επεισόδια? Μήπως να στα γράψω σε ένα ντιβιντάκι να στα στείλω? Οτι θες πες μου!

Χριστίνα εσύ οκ με το ντιβιντι?

Σας είπα ότι νυστάζω???

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Kαλημέρα κορίτσια!

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=6KtF7ql3FJc&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=6KtF7ql3FJc&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

z4cd7f85f5526b.gif

Evolve or Dissolve!z4e958adf86ce7.gif

Μάταιοι είναι οι αγώνες που δεν δόθηκαν ποτέ.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...