Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Neverstop είπε:

Καλά από διάβασμα δεν το συζητώ, δύο χρόνια για εξωσωματική μελετούσα. 

Απλά, πέρα από το αν είναι αληθές κάτι εδώ μέσα, που μπορείς να το διασταυρώσεις, πολλές φορές σε επηρεάζει συναισθηματικα, αυτό το κομμάτι είναι το δυσκολο των φόρουμ.

Εκεί έχει να κάνει πως θα το πάρεις. Εμενα μου έφτιαχνε την διάθεση γιατί είχα κάπου να τα πω. Και όποια πληροφορία έπαιρνα προσπαθούσα να την αξιολογήσω. Δεν λέω ότι δεν έχω επηρεαστεί, αλλά χειρότερη αντιμετώπιση είχα από το κέντρο που ήμουν και τους γύρο μου. Και στον δεύτερο γιατρό πήγα με άλλον αέρα. Εδώ έμαθα ότι μπορώ να απαιτήσω πράγματα από το κέντρο. Θα μου πεις καλά χαζή είσαι; Το φόρουμ έπρεπε να σου το πει; Να που διαβάζω όμως στο φόρουμ ότι πολλές είναι σαν εμένα που κάναμε ότι μας έχει πει ο γιατρός χωρίς να το φιλτράρουμε και να ρωτήσουμε ένα γιατί; 

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Μου αρέσουν πολύ οι MGMT

_pfxUQDqWfs

Αυτό όποτε το ακούω σκέφτομαι την κόρη μου

bIEOZCcaXzE

Αυτό είναι απο τα πιο γνωστά τους

canpQNO6Wgs

Σίγουρα δεν θα σας αρέσουν, αλλά δεν με νοιάζει!:mrgreen::mrgreen::cool:

Εδώ και καιρό ακούω στο ράδιο τραγούδια των Rosebleed, χτές όμως τους είδα στο Ράδιο Αρβύλα και έμεινα με το στόμα ανοιχτό όταν κατάλαβα ότι ήταν Ελληνες, είναι πολύ καλοί για να είναι έλληνες, χαίρομαι που είναι πιτσιρικάδες και γουστάρουν, τουλάχιστον αυτό μου δείχνουν. Κάντε ένα κόπο να τους ακούσετε, αξίζει

nRhDVF-GJwk

Αυτό είναι το πιο γνωστό τους

5CgqLbzoKr0

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Διαφημίσεις

Μαεστρία πλάκα πλάκα, ίσως επειδή στο σκούλγουειβ παίζουν πιτσιρικάδες και γουστάρουν, βγαίνουν πολλά καλά συγκροτήματα. Πριν κάτι χρόνια είχα δει στη τεχνόπολη τους Ska bangies. Επίσης μου αρέσαν και οι Carbonated lemonade.

Θα έβαζα τραγουδάκια αλλά γράφω απο την γρήγορη απάντηση. Επιφυλάσσομαι όμως!

To Shoolwave στην Τεχνόπολη είχε δει κι ο χασμπαντ, το 2007 νομίζω. Εγώ - δυστυχώς - μόνο σε βιντεάκια.

Ήταν όμως ΤΕΛΕΙΑ! Δεν το πίστευα ότι παίζανε πιτσιρικάδες, ήταν επαγγελματικό το επίπεδο.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

u9pEY41bmlQ

:lol::lol::lol:

Οκ το έπιασα το νόημα, κάποια έχει πήξει στα ντιβιντι!!!!!:mrgreen:

Θυμάμαι ότι πριν το schoolwave είχαμε πάει στη Ντολόρες ο Ριορνταν στον Λυκαβηττό!

Somos la revolution!!!!!!!! Si senior!!!!!!!!!

DIF_EX8ls6Y

KgPv4Jvwqvs

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...