Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Έτσι Κ αλλιώς γιατρός της  θα την κάνει την οποιαδήποτε εξέταση δεν θα την κάνει η μαμά της . Οπότε την γνώμη του κ την γνώση θα την λαβει. Μιλάμε για εξετάσεις γιατί όταν κάποιος πάει ανίδεος περνάνε μπορεί Κ 3-4 χρόνια με αποτυχίες Κ ο γιατρός δεν έχει προτείνει τίποτα ... Κ αν δεν ξέρεις δεν μπορείς Κ να ψάξεις... 

Σκέψου η κοπέλα λέει έχει κάνει ενδομητριωση από το 2009 Κ ο γιατρός της την έβαλε να κάνει εξετάσεις γονιμότητας ΑΜη μετα από 17 χρόνια .

Δηλαδή αν είχε βρεθεί πριν 10 χρόνια μία κοπέλα να της πει κάνε μια ΑΜΗ να απαντούσε δεν μου το έχει πει ο γιατρός μου? Θα είχε σωθεί 

Οι εξετάσεις διαφέρουν, άλλο να κάνει μια γυναίκα μια εξέταση αίματος και άλλο να μπει σε χειρουργείο.Το οποίο φυσικά κοστίζει κιολας.Ειπα και πριν,πως δεν είναι απαραίτητη η υστεροσκοπηση για όλες τις περιπτώσεις.Στη συγκεκριμένη περίπτωση,κάνει πολύ καλά που αλλάζει γιατρό,γιατί εκ του αποτελέσματος φάνηκε πως αυτός που είχε είτε δεν ασχολήθηκε όπως θα πρεπε,είτε ήταν επικίνδυνος(δυστυχώς υπάρχουν κ αυτοί).Εμενα αυτό που μου φαίνεται παράλογο,είναι να πάει στο γιατρό με ετοιμη λίστα επεμβατικών εξετάσεων,επειδή το διάβασε στο φόρουμ.Ειναι έξτρα άγχος και φυσικά το κόστος είναι πολύ μεγαλύτερο κ επίσης δεν χρειάζονται όλες αυτές οι εξετάσεις για όλες τις περιπτώσεις

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Lianakleopatra και ΚατερίναΒ υποκλίνομαι στις επιλογές σας

Όμως μετά λένε ότι φταίει ο φονιάς. Πως να μη συνεχίσω να βάζω τη γαλλική μουσικούλα μου;

Απλά φανταστικό (γαλλικό ροκ) κομμάτι

0emXuhPTWUM

και ένα γαλλικό κομμάτι με ισπανικές νότες στη μουσική και τρέλα (με κορδέλα) σε ότι αφορά το στιλ και τους στίχους

8yapXaWsZ9g

και ένα κομμάτι που άκουσα σήμερα πρώτη φορά

UtcnrDSqgQE

Τελειώνω με ένα κομμάτι για τη Maira95. Δε θέλω να αφήσω καμία παραπονεμένη. Απόψε μονοπωλήσαμε το τόπικ με Γαλλική (όχι πολύ ή πάντα ροκ) μουσική. Ας βάλουμε και ένα κλάσικ για τις άλλες κλίκες (καθόσον πλέον θα έχουμε και μια αναδιωμενη τρίτη κλίκα χι χι χι)

WuG35Tbrtbw

RENAH ο γάμος των Μουσώνων εμάς μας άρεσε πάρα πολύ και έκτοτε ψάχνω και τη μουσική της ταινίας που μας εντυπωσίασε ιδιαιτέρως. Αλλά ούτε το έργο νομίζω παίχτηκε στην τηλεόραση ούτε τα τραγούδια του διαφημίστηκαν

...Βέβαια υπάρχει και ο Ντιπες ο οποίος κλίνει προς την γκοθ (σωστά?) ...

Ακούω κ κάποια από Goth σκηνή, ναι. Αν "τεμαχίσουμε" πολύ τα είδη του χώρου κ για να το προσδιορίσω περισσότερο θα έλεγα synthpop, future pop αλλά και dark ambient, neoclassical, dark electro.

Για τον Ντεπιες.

Κάθε Τρίτη στο Bat City Club Dark Electro, EBM, Industrial, Gothic, Darkwave με guest djs, special events και lives ! Στα decks οι residents djs του Sin City Club, George P και Antonis S. (aka KernelPanic).

thank u TARA, κάποια στιγμή σίγουρα θα το επισκεφθώ

ο KernelPanic είναι γνωστός στο χώρο

QJhVM930YXY

δώστε του ευκαιρία μέχρι το 40''

μετά υποψιάζομαι θα το ακούσετε μέχρι τέλους...

όσοι/ες έχετε δει το film Baraka θα έχετε πάρει μια γεύση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

age.png

age.png

greatday.gif

Kαλημερα κοριτσια και αγορια! Αργοτερα θα ακουσω τα κομματακια σας, τωρα, οπως λεει και το Λεγκολακι, τρεχουμε! Ο γιος μου κοιμηθηκε στις 1 και η κορη μου στις 1,30. Νομιζα οτι θα επινα εναν καφε με την ησυχια μου... Αμ δε...!:evil:

age.png age.png

Καλημέρα!!!!!!!

Εφιτσα και Λέγκω να χαίρεστε τα στεφάνια σας!!!!!

ΕΣΥΣ μου φαίνεται ότι εμείς οι 2 θα κάνουμε νέα κλίκα!!!!!! Το βράδυ θα ακούσω τα τραγούδια σου.

Λιάνα με εκπλήσσεις!!! Θα σε ακούσω το βράδυ!!!!

Εξω έχει καταπληκτική μέρα, είναι και παρασκευή κιόλας! Τέλεια!!!!!!!

Τάρα, μήπως να αρχίσεις τα χαλαρωτικά βότανα στα παιδιά σου? Αν δεν πιάσουν σε εκείνα, δοκίμασέ τα εσύ!

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Διαφημίσεις

Τελειώνω με ένα κομμάτι για τη Maira95.

απο τα αγαπημενα μου των Simon&Garfunkel αν και light...:cool:

(καθόσον πλέον θα έχουμε και μια αναδιωμενη τρίτη κλίκα χι χι χι)

...την οποια θα φαμε λαχανο.....:lol::lol::lol:

111039.gif

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΣΟΥς ΚΑΙ ΟΣΕς ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ!

για ξυπνηστε....:cool::cool::cool:...και δυναμωστε...γιατι ξεφυγατε χθες....:tongue::tongue::tongue:

9A9_sdypqpw

1958530te2chmztha.gif

Διαφημίσεις

...

Mary Poppins καλησπέρα. Μπαίνεις πάντα σα σίφουνας και εξαφανίζεσαι με τον ίδιο τρόπο. Δεν σε προλαβαίνει κανένας φαντάζομαι :). Πότε γεννάς με το καλό;

...

Καλησπέρα κι από μένα!

Κοίτα, εγώ δηλώνω ολίγον άσχετη στα μουσικά και απ΄το να σας χαλάω το θέμα, προτιμώ να μπαίνω, να διαβάζω τα νέα σας, να λέω μια καλημέρα - καλησπέρα, να μιλάω σε όποιον βρω και να την κάω με ελαφρά. :D

Για τη γέννα θα ξέρω από βδομάδα. Μπαίνω προγραμματισμένα. Δεν αργώ, πάντως.

Κατά τα άλλα πώς είμαστε; Όλα καλά; Σας επιθύμησα. Μακάρι να σας πετύχω κανά βράδυ, να πούμε δυο κουβέντες. Φιλάκια! :D:D:D

2522daf9de.png

swGop2.png

Ρε κορίτσια, ας μου εξηγήσει κάποια που έχει καταλάβει! Τί θα γίνει τώρα που μπήκαμε στο ΔΝΤ???? Θα μας πάρουν και τα σώβρακα κοινώς? Τα υλικά αγαθά θα είναι δυσπρόσιτα πλέον? Θα μπορούμε να πάρουμε ένα μπουκάλι γάλα για το παιδί μας σε μια λογική τιμή?? Τα όποια χρήματα έχουμε στην τράπεζα θα τα κλαίμε εμείς και οι ρέγγες??

ΩΧ! ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...