Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , linaa είπε:

Εντάξει πλέον υστεροσκοπηση σε καταστάσεις που έχει προηγηθεί χειρουργείο Κ δεν υπάρχει καμία εγκυμοσύνη προτείνετε από κάθε σοβαρό γιατρό για να έχει ιδέα αν έχει γίνει ζημιά στην μήτρα . Κ εννοητε ότι ο γιατρός θα επιλέξει αν θα γίνει επεμβατική ή όχι . Απλά λέγονται εξετάσεις για να ξέρει Κ η κοπέλα τι να περιμένει Κ τι θα της προταθεί Κ τι πρέπει να έχει στο νου της . Δεν λέγονται εξετάσεις για να μπει σε ένα χειρουργείο με το ζόρι. 

Αυτό ναι,στην περίπτωση αυτή πιστεύω πως ο γιατρός θα της πει να κάνει υστεροσκοπηση.Εγω διαφωνώ πως είναι απαραίτητη για όλες τις περιπτώσεις,όπως και το σκρατσινγκ.Αλλοι γιατροί θεωρούν πως όσο λιγότερο "πειράξουν" το ενδομήτριο,τόσο το καλύτερο κ άλλοι πιστεύουν πως είναι κάτι καλο.

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Επίσης θα τα βρούμε ιδιαιτέρως και στα Κρητικά προϊόντα τα οποία αρέσουν σε όλους σίγουρα. Στο μαγαζί εκτός από τα κλασικά βρίσκουμε στάκα, στακοβούτυρο και Ρωμαίικο κρασί (και δη μαρουβά); Το μαγαζί είναι κέντρο;

Τι ειναι η στακα και το στακοβουτυρο? Για λεγε να μαθαινω! Στην Αγια Παρασκευη πηγα σε μαγαζι με Κρητικα προιοντα, και ηθελα να τα παρω ολα!!! Ας οψεται η διαιτα...:rolleyes:

Λιανα πολυ μου αρεσαν τα κομματια που εβαλες, και ειδικα το τελευταιο, το αγαπημενο σου!

age.png age.png

στη Μαλακασα δεν λεει!αν ηταν σε καποιο σταδιο θα ηταν πολυ καλυτερα,στο ΟΑΚΑ για παραδειγμα το απολαμβανεις καλυτερα!

οπως περισυ στους AC/DC!

Εγώ γεννούσα κι εσύ διασκέδαζες, φτου σου!

Δεσμέ Λιάνα πολύ με άρεσε το άσμα του Κέιβ, δεν το ήξερα ότι είχα και άσμα!

_We6ubpUHZs

Καλησπέρα κόσμε!

WN6Op3.png

Maira95 δε μου φαίνεται περίεργο αυτό που λες. Όταν έχει κάποιος συνηθίσει να ακούει ένα είδος μουσικής με τη χροιά ορισμένης προφοράς κάθε τι διαφορετικό ξενίζει :rolleyes:. Μου θύμισες τον άντρα μου που πήγαμε πριν χρόνια και είδαμε ένα Ινδικό προτεινόμενο από το Αθηνόραμα νομίζω λεγόταν ο γάμος των μουσώνων ή η εποχή των μουσώνων. Του φαινόταν παράξενο να βλέπει σινεμά ακούγοντας άλλη γλώσσα εκτός από Αγγλική :!: Όμως σκέφτομαι ότι αποκλείοντας κάποια πράγματα ίσως χάνουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε κάτι καινούργιο :roll:. Πάντως η άποψή σου είναι απόλυτα σεβαστή. Όταν θα βάζω τα περίεργά μου σου υπόσχομαι να προτείνω και κάτι πιο κλάσικ (σε γλώσσα εννοώ) ;).

Queen – We will rock you

iikKzQwgBJc&feature=related

Mary Poppins καλησπέρα. Μπαίνεις πάντα σα σίφουνας και εξαφανίζεσαι με τον ίδιο τρόπο. Δεν σε προλαβαίνει κανένας φαντάζομαι :). Πότε γεννάς με το καλό;

Tara μου συμφωνώ ότι η δίαιτα και η Κρήτη δεν πάνε μαζί :tongue: (κι ας λένε για την Μεσογειακή διατροφή και δη για την Κρητική). Η στάκα και το στακοβούτυρο δεν το τρως σίγουρα στη δίαιτα, αλλά και δίαιτα να μην κάνεις δεν πρέπει να τρώγονται συχνά αυτά :rolleyes:. Τώρα το τι είναι η στάκα και το στακοβούτυρο είναι δύσκολο να σου εξηγήσω. Ανέτρεξα λοιπόν στο ίντερνετ και βρήκα την πιο ωραία και επεξηγηματική περιγραφή ;) : «Το γάλα (ειδικά το πρόβιο), όταν μείνει μερικές ώρες κάνει επάνω μια κρούστα, τη λεγόμενη τσίπα. Για να φτιάξομε στάκα μαζεύομε την τσίπα κάθε μέρα, τη βάζομε σ' ένα βάζο και τη φυλάμε στο ψυγείο για να μην ξινίσει. Όταν μαζέψομε αρκετή τη βάζομε σ' ένα τσικάλι, την ανακατεύομε με αλεύρι (περίπου 1 κρασοπότηρο σε κάθε μισό κιλό τσίπα) και λίγο αλάτι και την αφήνομε σε σιγανή φωτιά ανακατεύοντας κάθε λίγο μέχρι να βγει το βούτυρο στην επιφάνεια. Μαζεύομε αυτό το βούτυρο, το φυλάμε σ' ένα βάζο και αυτό που μένει είναι η στάκα» (http://sgtogias.tripod.com/articles/cretan02.html). Στη στάκα μπορείς να ψήσεις αυγά μάτια (Τα ωραιότερα που έχεις φάει ποτέ). Με το (στακο)βούτυρο φτιάχνεις ένα από τα ωραιότερα πιλάφια (το λεγόμενο χανιώτικο πιλάφι που τρώνε στους γάμους (σλούρπ!).

Λοιπόν καλό βράδυ σε όλα τα κορίτσια με το πολυαγαπημένο child in time των Deep Purple :!:

FAgMPuT6KbU

Καλημέρα!!!!!!!!

Εsys μου έχεις ανοίξει την όρεξη πρωί πρωι με τη στάκα!! Ομελέτα με στάκα και σύγλινο (δεν θυμάμαι ποιά είναι η κρητική του ονομασία), δεν παίζεται όμως!!!!!

Λέγκω τι έχει το παιδί? Περαστικά σας!

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Διαφημίσεις

ΚατερίναΒ θα έτρωγες παιδί μου πρωί πρωί στάκα; Βέβαια περί ορέξεως... δεν το συζητώ. Το σύγκλινο είναι το δίδυμο αδελφάκι από το Κρητικό Απάκι και προέρχεται από τη Μάνη.

Ένα τραγουδάκι για να συνεχιστεί ωραία η μέρα

V5ZEzWwKJnY&feature=related

Λέγκω περαστικά στο παιδάκι σου

Διαφημίσεις

Τρε-Λέγκω ξαναμανα περαστικά σας, καθότι και εγώ συναχωμένη έχω μια απορία, τόση μύξα που αποβάλλει ο οργανισμός μου θα χάσω κανένα κιλάκι? Η τσάμπα χαλάω τα ευρά μου στα μυξομάντηλα?:rolleyes:

-55S41lKPzQ

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

. Μου θύμισες τον άντρα μου που πήγαμε πριν χρόνια και είδαμε ένα Ινδικό προτεινόμενο από το Αθηνόραμα νομίζω λεγόταν ο γάμος των μουσώνων ή η εποχή των μουσώνων.

O γαμος των μουσωνων ήτανε..που το θυμηθηκες βρε ;;;;Μ αρεσε;;;;Δεν θυμαμαι καθόλου......:confused::confused:

Εsys στην 15η εβδομαδα ειμαι....εχω δρομο!!!!

Λιανα καλα ειμαι..Απο Δευτερα δουλεια οποτε θα επανερθω..αχ καλα καθισα....

Κοριτσια φιλια..Παω να μπανιαρισω την μικρη!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...