Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , linaa είπε:

Εντάξει πλέον υστεροσκοπηση σε καταστάσεις που έχει προηγηθεί χειρουργείο Κ δεν υπάρχει καμία εγκυμοσύνη προτείνετε από κάθε σοβαρό γιατρό για να έχει ιδέα αν έχει γίνει ζημιά στην μήτρα . Κ εννοητε ότι ο γιατρός θα επιλέξει αν θα γίνει επεμβατική ή όχι . Απλά λέγονται εξετάσεις για να ξέρει Κ η κοπέλα τι να περιμένει Κ τι θα της προταθεί Κ τι πρέπει να έχει στο νου της . Δεν λέγονται εξετάσεις για να μπει σε ένα χειρουργείο με το ζόρι. 

Αυτό ναι,στην περίπτωση αυτή πιστεύω πως ο γιατρός θα της πει να κάνει υστεροσκοπηση.Εγω διαφωνώ πως είναι απαραίτητη για όλες τις περιπτώσεις,όπως και το σκρατσινγκ.Αλλοι γιατροί θεωρούν πως όσο λιγότερο "πειράξουν" το ενδομήτριο,τόσο το καλύτερο κ άλλοι πιστεύουν πως είναι κάτι καλο.

• Μου αρέσει 1

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα μικρές μου τυρόπιτες... έχω χάσει τα νεα σας εντελώς... είμαι απαράδεχτη το ξέρω.

Να βγάλω το αληθινό μου πρόσωπο;:tongue:

5q9H2cd36RU&feature=related

Μαεστριάκι κι εσύ εδώ; Καταλήξατε κάπου; Άντε γλυκιά μου να ξεμπερδεύετε κι εσείς... εμείς Σεπτέμβρη...

Σας φιλώ και πάω στο μικρό μου αρρωστάκι...

Aχ, ρε παίδες, δεν σας προλαβαίνω!

Λέγκω εμείς μάλλον τον άλλο μήνα, με το καλό :D.

Δεν θυμάμαι ποια/ποιος ρώτησε για το nick, πάντως είναι ένας χαρακτήρας από τον Αστερίξ η Μαεστρία, η τύπισα που φαίνεται κάτω από το όνομά μου :D.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

maira θα είχατε πολλά να πείτε με τον άντρα μου! Κι αυτός τα ίδια ακούει :D.

Έκλεισε και εισιτήριο για Metallica, Slayer και τους λοιπούς που θα έρθουν Μαλακάσα τον Ιούνιο.:rolleyes:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

maira θα είχατε πολλά να πείτε με τον άντρα μου! Κι αυτός τα ίδια ακούει :D.

Έκλεισε και εισιτήριο για Metallica, Slayer και τους λοιπούς που θα έρθουν Μαλακάσα τον Ιούνιο.:rolleyes:

στη Μαλακασα δεν λεει!αν ηταν σε καποιο σταδιο θα ηταν πολυ καλυτερα,στο ΟΑΚΑ για παραδειγμα το απολαμβανεις καλυτερα!

οπως περισυ στους AC/DC!

nSL1pJM7_8Y

1958530te2chmztha.gif

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια

Όσο σας γνωρίζω τόσο πιο πολύ μʼαρέσετε και με ενθουσιάζει το κλίμα που υπάρχει εδώ. Η μουσική άψογη. Εδώ είναι ένα ωραίο λιμανάκι για άραγμα μου φαίνεται.

RENAH σε ποια βδομάδα της κύησης εισαι;

Κατερίνα Β, περαστικά σου. Νομίζω ότι μαζί θα τα βρούμε ιδιαιτέρως στη μουσικούλα. Κάποια στιγμή έψαξα στο σπίτι για το CD της Mylène Farmer – XXL αλλά δεν ξέρω που το έχω καταχωνιάσει. Εδώ το βρήκα σε λάιβ εκτέλεση

0z4-rl_A0UE

Δεν είμαι fan της αλλά ορισμένα τραγούδια της τα ακούω ευχάριστα. Κάποια στιγμή άκουσα ότι έχει βρει την αντικαταστάτριά της την οποία προωθεί ιδιαιτέρως. Μάλιστα το «Moi Lolita» (Alizé) το έγραψε η ίδια η Farmer (φυσικά το κομμάτι παραείναι ποπ).

dDwKPGUIVME

Επίσης θα τα βρούμε ιδιαιτέρως και στα Κρητικά προϊόντα τα οποία αρέσουν σε όλους σίγουρα. Στο μαγαζί εκτός από τα κλασικά βρίσκουμε στάκα, στακοβούτυρο και Ρωμαίικο κρασί (και δη μαρουβά); Το μαγαζί είναι κέντρο;

ΤΑRA να χαίρεσαι τον άντρα σου (ευτυχώς που οι γιορτές στην Ελλάδα κρατάνε 40 μέρες ώστε να προλαβαίνουμε να ευχόμαστε εγκαίρως)

Maira95 φοβερές επίσης επιλογές κομματιών sympathy και turn the page

Maestria77 γουστάρω το avatar σου, στο πάρκο του Αστερίξ δεν μπόρεσα να πάω αλλά τα περισσοτερα Αστερίξ τα έχω διαβάσει. Κορυφαίο (για μενα) ο Αστερίξ στους Άγγλους.

Lianakleopatra, συμφωνώ για το a life full of holes, πολύ καλό. Για το Nick Cave δεν το συζητάω, θεός ο τύπος ! Αλλά το αγαπημένο σου Lilja 4-ever μου άρεσε ιδιαιτέρως.

Λοιπόν εγώ, συνεχίζω την τρέλα μου

Tri Yann – La jument de Michao

iJPI1ohI_q8

εμενα esys μου ειναι αδυνατον να συνδιασω το rock η το heavy metal η και τα blues με αλλη γλωσσα εκτος της αγγλικης

κοινως δεν ακουω γαλλικο η ιταλικο rock,για ποπ η για κατι πιο ελαφρυ καλες ειναι αυτες οι γλωσσες

φυσικα ειναι γουστα αυτα και ο καθενας εχει τις επιλογες του!

scDdiHIP4ag

1958530te2chmztha.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...