Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Nima21 είπε:

σε ευχαριστώ! Το έψαξα και τελικα εγω τα εχω τσεκαρει τα ΑΝΑ το καλοκαίρι μαζι με τις εξετασεις για θρομβοφιλια και ηταν αρνητικα.. η γνωστη μου που τα ειχε ανεβασμενα της εβαλαν εναν ορό για αυτο πριν την τελευταία εμβρυομεταφορα και πετυχε εγκυμοσυνη μετα απο πολλες αποτυχημένες προσπάθειες και μηδενικες χοριακες!  Βεβαια δεν ξερουν σίγουρα αν βοηθησε αυτο ή ηταν θεμα εμβρύων.. παντως επαιρνε κορτιζονη οπως λες προληπτικα και τη σταματησε μολις ακουσαν καρδια.. 

Αυτός ο όρος είναι βιταμίνες πρωτεινες Κ ιχνοστοιχεία λένε ότι βοηθάει intralipids τον λένε 

• Μου αρέσει 1

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Κουφετάκι και γω μαζί σου για τα Χριστουγεννα!!!Τρελένομαι...Καλά η ΘΕσσαλονικη είναι τέλεια στολισμενη..μου αρέσει πολύ αυτές τις μέρες.Άσε τις άλλες να κοροιδευουνε...έμεις παντως χθες ειδαμε 2 φόρες το dvd με τοn Χριστουγεννιατικο Μικυ!!Α και διαλεξαμε απο τωρα το δώρο που θα μας φέρει ο Αγιος Βασίλης!!!

http://www.toys-shop.gr/product_info.php?cPath=171_179&products_id=1478&osCsid=dr5v22pndpvbn96475785s2101

v4EgS3woCZ8

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ρένα τι τέλεια η φραουλοταμειακή σας!!!!!

Εμείς σκεφτόμαστε να της πάρουμε το AquaDoodle το έχει καμιά? Αξίζει?

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

πωπωπωπω..τι τελειο που είναι;;

Μου φαινεται θα το πάρουμε εμεις αυτο!!Διοτι η Ευγε γιορταζει Χρισοτυγεννα κι έτσι της παιρνουμε ενα δωρο και ένα ο Αγ,Βασιλης την πρωτοχρονια( ο αντρας μου ήθελε τρια!!_Γιορτη -Χριστουγεννα-Αγ.Βασιλης!!!!!!!!!Μα τι είναι αυτοι οι μπαμπάδες πια!!!)

Καλή βδομάδα σας είπα?

Ελπίζω να είναι το manic monday αυτό που σας βάζω!

Ρε κοπελιά στο μυαλό μου ήσουν; Αυτό ήθελα να βάλω κι εγώ σήμερα!

Ρένα περαστικά στην Ευγε μας. Με προβληματίζετε με τις συμπεριφορές αυτές, δεν ξέρω πως θα αντιδρώ κι εγώ όταν αρχίσει κι ο δικός μου τα ίδια...

LW7NpsHR3K0

WN6Op3.png

Καλα εννοειται Λεγκω μου ότι εξηγείς τα παντα..γι αυτο και αναρωτιεσαι..μα τι δεν κάνω σωστά και εχει τετοια συμπεριφορα;;;

ΡΕΝΑΚΙ μια συμβουλη!

μην μπαινεις στο τριπακι τι δεν κανεις σωστα η στο τριπακι των ενοχων γιατι δεν θα βγαλεις ακρη, και καλο δεν θα σου κανει,ακου που σου λεω κατι ξερω...;)

περνανε φασεις τα παιδια, και θα περνανε συνεχεια,και καθε παιδι ειναι διαφορετικο,εμενα στο Σπυρο ,οταν κανει αταξιες,δεν πιανει να του πω πηγαινε στο δωματιο σου γιατι απλα δεν παει

και ουτε σε μενα πιανει να φευγω απο το χωρο που γινεται χαμος (φωνες κλαμματα κλπ) γιατι δεν αντεχω καθολου μα καθολου τις φωνες!

γιατι θεωρω οτι πρεπει να προσεχουμε και τα δικα μας ορια

μονο με την τιμωρια ακουει ,αν του πω δηλαδη θα πας τιμωρια στην καρεκλα(time out,εδω στο φορουμ το εμαθα) ως δια μαγειας σταματαει!

αυτααα

καλησπερα δεν σας ειπα!!!

τι κανετε κοριτσια???

ΤΑΡΑ εχουμε χασει την ΜΑΙΡΗ,πως τα παει?

οσο για τα Χριστουγεννα διαφωνω!αν ακουμε και στολιζουμε απο τωρα, τι θα κανουμε τον Δεκεμβρη?θα ετοιμαζομαστε για το καρναβαλι??

εγω παντως στολιζω λιγο πριν τη γιορτη του Σπυρου

ολα στον καιρο τους,ειναι οπως τα τσουρεκια που καποτε τα εφτιαχναν μονο για το Πασχα και τωρα κυκλοφορουν οοολο το χρονο :confused:

1958530te2chmztha.gif

Διαφημίσεις

Ρένα περαστικά στην Ευγε μας. Με προβληματίζετε με τις συμπεριφορές αυτές, δεν ξέρω πως θα αντιδρώ κι εγώ όταν αρχίσει κι ο δικός μου τα ίδια...

ΧΡΙΣΤΙΝΑ το πιο σημαντικο ειναι η σταθεροτητα και η επαναληψη σε αυτα που θα του λες,θα χρειαστει να λες και να κανεις πραγματα παρα πολλες φορες και για πολυ καιρο,μην φανταστεις με το που θα πεις μην κανεις αυτο η το αλλο οτι θα σε ακουσει,θελει συνεχεια και συνεχεια

(αν εχεις υπομονη ,γιατι η δικια μου καμμια φορα φτανει στα ορια της!)

1958530te2chmztha.gif

A, δεν μπορώ να ακούω για Χριστούγεννα απο τώρα! Ελεος! Μετά του Αγ. Νικολάου στολίζω το σπίτι και παλιότερα, πριν γεννήσω τη μικρή, το στόλιζα ανήμερα του Αγ. Ελευθερίου, στη γιορτή της μαμάς μου! Κάθε πράγμα στον καιρό του και ο κολιός τον Αύγουστο! Ευχαριστώ! Καλημέρα σας!

APLOFNMIabM&feature=fvst

A, δεν μπορώ να ακούω για Χριστούγεννα απο τώρα! Ελεος! Μετά του Αγ. Νικολάου στολίζω το σπίτι και παλιότερα, πριν γεννήσω τη μικρή, το στόλιζα ανήμερα του Αγ. Ελευθερίου, στη γιορτή της μαμάς μου! Κάθε πράγμα στον καιρό του και ο κολιός τον Αύγουστο! Ευχαριστώ! Καλημέρα σας!

Α ΜΠΡΑΒΟ!!!τα ιδια λεω κι εγω!!!!

παρτε κι ενα τραγουδακι που δεν εβαλα πριν!

4R6nmKjcSeU

1958530te2chmztha.gif

οσο για τα Χριστουγεννα διαφωνω!αν ακουμε και στολιζουμε απο τωρα, τι θα κανουμε τον Δεκεμβρη?θα ετοιμαζομαστε για το καρναβαλι??εγω παντως στολιζω λιγο πριν τη γιορτη του Σπυρου

ολα στον καιρο τους,ειναι οπως τα τσουρεκια που καποτε τα εφτιαχναν μονο για το Πασχα και τωρα κυκλοφορουν οοολο το χρονο :confused:

Εγώ συμφωνώ για τα στολίσματα στο σπίτι. Πάντως έξω δεν με χαλάει να τα βλέπω, ούτε και να ακούω τραγουδάκια εποχικά! Βασικά τα είχα βαρεθεί λίγο τα χριστούγεννα τελευταία, αλλά έφαγα τράκο πέρυσι με τη μάνα μου και δεν τα καταλάβαμε, μάλλον μου έλειψαν. Φέτος έχουμε και τον κάγκουρα στην οικογένεια, οπότε θα του τα γιορτάσω όπως πρέπει!

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

να λετε οτι θετε ειδα και βιτρινες με εποχειακα που εχουν χριστουγιεννιατικα και πολυ με αρεσει!εχω και την ρενα μαζι μου θα σας πρειξουμε χαχαχα!το παιχνιδι κατερινα το εχει η κουμπαρα ειναι πολυ καλο θελω να το παρω στον μικρο κι εγω ή θα χωσω την νουνα του μιας και θα ρθει τελος του χρονου απο νορβηγια για μια βδομαδουλαhttp://www.youtube.com/watch?v=13SaSh_xW2M&feature=related

921477wc2fyvv2y2.gif

Ο Αντώνης ξύπνησε σήμερα και με ρώτησε αν είναι ακόμα Χριστούγεννα και γιατί δε χιονίζει! Εφερε ο Φώτης χθες τα χριστουγεννιάτικα από την αποθήκη και περιμένει πως και πως ο μικρός να στολίσουμε το σπίτι, να κάνει κρύο και να χιονίσει!

Η Πόππινς ξερνάει όλη μέρα. Βγάζει τα πάντα, ακόμα και το νερό. Το θέμα είναι ότι έκλεισε το α΄τρίμηνο και έχουν ενταθεί τα συμπτώματα. Φοβάμαι πως θα παει ετσι ως το τέλος...

Πήγα γυμναστήριο, σούπερ μάρκετ, άφησα τον γιο μου στη γιαγιά γιατί αρνήθηκε να με ακολουθήσει (από τώρα...) και επέστρεψα με τη μικρή σπίτι. Μόλις έφαγα, και τώρα που θα την ταϊζω, θα βλέπω και το φρέσκο 9ο επεισόδιο του Γκρέις!

CoUOrLe4vlY

age.png age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...