Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ναι ναι προφανώς απλά εννοούσα πως λείπω και ώρες γραφείου αναγκαστικά με όλες τις εξετάσεις κ τους γιατρούς που τρέχουμε αλλά ως τώρα έχω κάποιον να με αναπληρώνει.

Καλημέρα, ας μην προτρεχουμε και αγχώνεσαι άδικα!!!αν και εφόσον είναι η κοπέλα έγκυος θα βρεθεί λυση

4 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

Καλημέρα ανάλογα τι εξετάσεις σε έβαλε ,αν σ έβαλε γενικές θα βγουν τσιμπημένα τ αιμοσφαίρια 

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

:P:pKαλημερα σας!!!

Πολυ γελασα...κεφια ειχατε το διημερο !!!Μπραβο μου φτιαξατε το κεφι....:P:p πολυ ομως!!!!

Εsys αγαπημενες ειμαστε βρε..και παρα πολυ μαλιστα...Αχ πολυ σοβαρα το πηρες αλλα τωρα οκ!!!!Δε βλεπεις ..μια μερα ελειψα και με ψαχναν τα κοριτσια μου..Και να φανταστεις οτι δεν τις εχω συναντησει ποτε καθοτι μου πεδτει μακρια η πρωτευουσα ...εγω ειμαι απο τα Βορεια..Τεσπα!!!Συγκινηθηκα τωρα ..αγαπημενες!!!!!

Σημερα παω ντοκτορ να δουμε τι εγινε τεσπα αλλα εθτυχως το αιματακι ηταν για ενα μισαωρακι την Κυριακη..Καλα περιτο να πω οτι εχω σκεφτει τα παντα..Αμαν πια μ αυτα τα σεναρια!!!ΟΥΦ!!!!Μεχρι και τραχηλιτιδα σκεφτηκα ..Πλακα πλακα θα τον βαλω να με δει:D:D

Αντε παω να φαω τιποτα και να δω τα νεα απο το ΔΝΤ!!!!Τι βαρετο να καθεσαι σπιτι!!!

Φιλια

:P:pKαλημερα σας!!!

Πολυ γελασα...κεφια ειχατε το διημερο !!!Μπραβο μου φτιαξατε το κεφι....:P:p πολυ ομως!!!!

Εsys αγαπημενες ειμαστε βρε..και παρα πολυ μαλιστα...Αχ πολυ σοβαρα το πηρες αλλα τωρα οκ!!!!Δε βλεπεις ..μια μερα ελειψα και με ψαχναν τα κοριτσια μου..Και να φανταστεις οτι δεν τις εχω συναντησει ποτε καθοτι μου πεδτει μακρια η πρωτευουσα ...εγω ειμαι απο τα Βορεια..Τεσπα!!!Συγκινηθηκα τωρα ..αγαπημενες!!!!!

Σημερα παω ντοκτορ να δουμε τι εγινε τεσπα αλλα εθτυχως το αιματακι ηταν για ενα μισαωρακι την Κυριακη..Καλα περιτο να πω οτι εχω σκεφτει τα παντα..Αμαν πια μ αυτα τα σεναρια!!!ΟΥΦ!!!!Μεχρι και τραχηλιτιδα σκεφτηκα ..Πλακα πλακα θα τον βαλω να με δει:D:D

Αντε παω να φαω τιποτα και να δω τα νεα απο το ΔΝΤ!!!!Τι βαρετο να καθεσαι σπιτι!!!

Φιλια

Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!

Σερενάτα είμαι και εγώ σπίτι σήμερα καθότι αρρωστούλα. Ελα δίπλα να τα πούμε.

Μαιρούλα πόσες μέρες μείνανε είπαμε?

Κορίτσια και εγω φαν του καλλιτεχνικού πατινάζ, κάποτε μάλιστα πήγαινα στο παγοδρόμιο στο μοσχάτο για εξάσκηση κάθε πέμπτη, μέχρι που το κλείσανε. Μου κόψανε την τύχη μπορεί να ήμουν εγώ η παρτενέρ του Αλεξει!! Φαντάζεστε???? Αχαχαχαχα πολύ γέλιο!

Ταρούλα μου, να χαίρεσαι τον ηλεκτρολόγο σου, να είναι πάντα γερος, δυνατός και ευτυχισμένος με εσάς δίπλα του και να καμαρώνετε τα τέκνα σας!!!!!!! Να τα 100στήσει!!!!

XPfX7gyvFxU

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Διαφημίσεις

2344351gp95cg6hmp.gif

Καλημερα κοριτσια!

Ευχαριστω Κατερινακι! Θα του πω οτι εβαλες ενα απο τα αγαπημενα του κομματια!

Λιανα μου, σαν σημερα γεννηθηκε και ο Χιτλερ...:tongue:

Θα κανουμε μπαρμπεκιου το βραδυ, και ο εορταζων θελει να βρω και να αγορασω κρητικα λουκανικα...

age.png age.png

Μπάρμπεκιου εεε? Ερχομαιιιιιιι!!!!!!! Θα φέρω και κρητικά λουκάνικα, έχουμε μαγαζί με κρητικά προιόντα, έχει και μια γραβιέρα θαύμα!!!!!

Ρένα ξέχασα να σου γράψω πριν, μην φτιάχνεις σενάρια, άσε τον δόκτωρ να δει και θα σου πει τι συμβαίνει. Make happy thoughts!!!!!!!

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Διαφημίσεις

Good%20Morning%20(210).jpg

καλημερα σε ολες και ολους!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΦΩΤΗ!!!!!

ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΤΗ ΣΥΖΥΓΟ!:D

το πρασινο χρωμα δεν ειναι τυχαιο...:tongue:

xuRqsVturIw&feature=related

περαστικα ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ !

ΡΕΝΑ μην ακουω βλακειες!θα σε τακτοποιησω αναλογως....:tongue::arrow:

1958530te2chmztha.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...