Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ναι ναι προφανώς απλά εννοούσα πως λείπω και ώρες γραφείου αναγκαστικά με όλες τις εξετάσεις κ τους γιατρούς που τρέχουμε αλλά ως τώρα έχω κάποιον να με αναπληρώνει.

Καλημέρα, ας μην προτρεχουμε και αγχώνεσαι άδικα!!!αν και εφόσον είναι η κοπέλα έγκυος θα βρεθεί λυση

4 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

Καλημέρα ανάλογα τι εξετάσεις σε έβαλε ,αν σ έβαλε γενικές θα βγουν τσιμπημένα τ αιμοσφαίρια 

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Αχά, με βρήκατε μικρό και με δουλεύετε δηλαδή. Το χειρότερο φυσικά είναι ότι κι εγώ τσιμπάω με το πρώτο :tongue::tongue:. Αλλά η αλήθεια είναι ότι με όλα όσα έχω δει σε αυτό το φόρουμ έχει τρομάξει το μάτι μου :rolleyes:. ΚατερίναΒ ευχαριστώ για τη διευκρίνιση ;) .

Τώρα ποια «κλίκα» θα με διεκδικήσει…. Ή μάλλον για να μιλάμε ορθά ποια κλίκα θα αυξήσει τα μέλη της δεν ξέρω :confused:. ChristinaGrz αδυνατώ να σου απαντήσω. Θα δείξει ο καιρός. Μάλλον έχω τη σατανική ιδέα να φτιάξω μια τρίτη κλίκα με τρελαμένα άτομα σαν και μένα που ακούει τα πάντα και επιλέγει αυτό που ηχεί όμορφα στα αφτιά του :cool:.

Lianakleopatra μετά τις εξηγήσεις είμαι οκ, πριν τα έβλεπα λίγο «κόκκινα». Και μια που λέω κόκκινα θυμήθηκα το τραγούδι rouge (=κόκκινο) από τους Frederics – Goldman – Jones. Λοιπόν ένα γαλλικό ροκ (πολιτικοποιημένο όμως) τραγούδι με πολύ ωραία γυρίσματα, μελωδική κιθάρα και τη Βουλγάρικη χορωδία του στρατού να ξεκινάει το τραγούδι και να επεμβαίνει ευχάριστα σε ορισμένα σημεία (Για να αποφύγουμε την παρεξήγηση πολιτικά δεν ανήκω πουθενά - βρίσκω τρωτά σε όλους). Βρήκα το αυθεντικό στο οποίο ο J.J. Goldman κάνει ένα πρόλογο τα 47 πρώτα δευτερόλεπτα

7IhflwZdtf4&feature=related

Maira95 μην ανησυχείς, δε μασάω πλέον, μια φορά πατάς τη μπανανόφλουδα όχι δεύτερη :-)

Λοιπόν αφήνω τη μεσημεριανή φλυαρία μου και σας αφιερώνω ένα λατρεμένο (κόβω φλέβες) τραγούδι από τους Pogues – Dirty old town

kVUZuVZWHkk

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1089254t63ckp5sz0.gif

Γεια σας κοριτσια και αγορια!

Καπετανισσα, μπηκα το πρωι και απαντησα στην esys, αλλα με πεταξε εξω, και γενικα εχουν σπασει τα νευρα μου με το κολλημα που τρωει το ιντερνετ στον υπολογιστη μου, που δε θελω ουτε να το ανοιγω πλεον. Τωρα γραφω απο το λαπτοπ, αλλα δε με εξυπηρετει γιατι εχει μακρυ καλωδιο και ειναι επικινδυνο και για τη μικρη που μπουσουλαει, και για τον Αντωνη που τρεχει εδω μεσα. Εχω περασει πολλες ωρες εκτελωντας προγραμματα καθαρισμου, αλλα δεν ειδα φως.

Με καλυψατε οι υπολοιπες που απαντησατε στην esys, θα συμφωνησω με την καπετανισσα οτι δεν υπαρχει αλλη ομαδα, μια ειναι και αποτελειται απο γνησιους ροκαδες, και φυσικα δε θα συζηταμε τωρα για ενα δυο ατομα, π.χ. γραια και Ρενα!!!:twisted:

Μαιρουλα ηρθε η ωρα, οσο κοιμηθηκες κοιμηθηκες, οσο τεμπελιασες τεμπελιασες, κανε το μποτε σου τωρα και ετοιμασου για την αφιξη του πριγκηπα! Φανταζομαι θα αφησει ο γιατρος καμια βδομαδουλα ακομα ε?

Τα δικα μας αποτελεσματα ηταν μια χαρα, δεν αλλαζουμε κατι στη δοσολογια, την επομενη φορα θα κανουμε υπερηχογραφημα θυρεοειδους, αιμοληψια, και κλινικη εξεταση απο ενδοκρινολογους. Εχω αγωνια για το υπερηχογραφημα, γιατι νομιζω οτι θα δειξει αν ειναι κατι παροδικο ή υπαρχει μονιμη βλαβη.

Καπετανισσα τελικα δεν πηγα πουθενα με τα παιδια χθες. Ειναι πολυ επικινδυνο, και δεν το ρισκαρα. Δε γινεται ενα ατομο να προσεχει και τα δυο εξω.

Αυριο εχει γενεθλια ο Φωτης, και το Σαββατο παρελαβα τη μπλουζα που του εφτιαξα. Μαυρη κοντομανικη, με φωτο των παιδιων πανω στη μηχανη του Αντωνη, και γραφει απο πανω Daddy's easy riders! Ο ρουφιανος ο γιος μου ομως, το αποκαλυψε στον πατερα του (επρεπε να παρω το μωρο μαζι μου :evil:), και χαλασε η εκπληξη! Του αρεσε παρα πολυ παντως!

Ειδα το Κελι 211 χθες. Καιρο ειχα να δω τοσο καλη ταινια.

age.png age.png

Κατ'αρχάς λυσσάξατε η γραία κι η γραία, κοτζάμου μικρή είμαι λέμε! Και μην με χτυπάτε αλύπητα επειδή βρήκατε ευκαιρία που είναι με αναρρωτική η αντιπρόεδρός μου εντάξει; Κι έχουμε και την Λιάνα άμα λάχει στην δική μας ομάδα, ωραία; Κι ο ντιπές δικός μας (σουτ εσύ). :D

Επίσης η esys φέρει το σήμα της αναρχίας ή μου φαίνεται; Άκου δικό της κόμμα ακόμα δεν ήρθε η μικρή! Esys έλα μαζί μας, θα σου δώσω ένα δίφραγκο :mrgreen:

Ταρα ελπίζω το υπερηχογράφημα να βγει καλό και να μην έχετε άλλα θέματα πια. Όσο για τον Αντώνη, πραγματικά περίμενες να το κρατήσει μυστικό; :tongue:

Πάρτε κι αυτό που είχα καιρό να ακούσω κι αγαπώ πολύ πολύ

kjRo_CHSdt0

WN6Op3.png

Ταρα ελπίζω το υπερηχογράφημα να βγει καλό και να μην έχετε άλλα θέματα πια. Όσο για τον Αντώνη, πραγματικά περίμενες να το κρατήσει μυστικό; :tongue:

Μα εκει ειναι το θεμα! Δεν του ειπα να το κρατησει μυστικο, και δεν εριξα βαρος στην αγορα της μπλουζας, αλλα στην επισκεψη στο μαγαζι του νονου! Τη μπλουζα απλα την ειδα και την εβαλα παλι στην τσαντα της, χωρις να σχολιασω ιδιαιτερα. Και ομως, το κρατησε στο μυαλο του και το καρφωσε!!!

age.png age.png

Και τώρα που είμαστε όλοι μια ωραία ατμόσφαιρα ας βάλω και εγώ ένα τραγουδάκι "κλίκα γραίας":

_SD-uF8uisA&feature=related

Τάρα ο Φωτάκος είναι Κριαράκι βρε?? Να τον χαίρεσαι!

Διαφημίσεις

Τώρα ποια «κλίκα» θα με διεκδικήσει…. Ή μάλλον για να μιλάμε ορθά ποια κλίκα θα αυξήσει τα μέλη της δεν ξέρω :confused:. ChristinaGrz αδυνατώ να σου απαντήσω. Θα δείξει ο καιρός. Μάλλον έχω τη σατανική ιδέα να φτιάξω μια τρίτη κλίκα με τρελαμένα άτομα σαν και μένα που ακούει τα πάντα και επιλέγει αυτό που ηχεί όμορφα στα αφτιά του :cool:.

Να τα!!!! Επιτέλους μια σαν και εμένα!!!! Πες μου ότι σου αρέσει και η Mylene Farmer! Και μπράβο σου για το άσμα, γουστάρω τρελλά Pogues!!!!!

Eύγε!!!!!!

Μαεστρία το 77 γεννηθείσα? Ποιόν μήνα? Αν επιτρέπεται βέβαια!

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Διαφημίσεις

θεος!!! Ο αγαπημένος μου αθλητής overall!

-QA7UU2R-hQ

On65xmS5Xls&feature=related

αχ!δεν το πιστευω!!!

τι ξενυχτια ειχα ριξει παναγια μου για αυτα τα πρωταθληματα, τους χειμερινους ολυμπιακους, και βαρδα παλι τις επαναληψεις!

μπραβο κοριτσακι !

το απολαυσα:D

Και εγώ το ίδιο efitsa!! Ημουν φανατική του καλλιτεχνικού πατινάζ και όντως ξενυχτούσα και εγώ τότε που έδειχνε τις απευθείας μεταδόσεις 1-2 τα μεσανυχτα. Εδώ όμως και 2-3 χρόνια και ειδικά απο τότε που άλλαξε ο τρόπος βαθμολογίας δεν με τραβάει όπως παλιά. Δεν υπάρχει και ο Alexei βλέπεις! Ούτε ο άλλος τρελλός, ο Plushenko! Πήγε να κάνει ένα comeback φέτος αλλά δεν του βγήκε!!!

καλα για τον Plushenko εκοβα φλεβα!!!!!!!

το ματι του εβγαζε σπιθες θυμασαι?

παντως μολις αποχωρησε ο alexei ο νεος, σταματησα κ εγω να βλεπω ....

σα να μου φαινεται πως δεν ειμαστε οι μονες!

παντως δεν μου ειχε περασει απο το μυαλο να τους ψαξω στο you tube!

θα βαζω να βλεπει ο μικρος οταν μεγαλωσει:D

καλα για τον Plushenko εκοβα φλεβα!!!!!!!

το ματι του εβγαζε σπιθες θυμασαι?

παντως μολις αποχωρησε ο alexei ο νεος, σταματησα κ εγω να βλεπω ....

σα να μου φαινεται πως δεν ειμαστε οι μονες!

παντως δεν μου ειχε περασει απο το μυαλο να τους ψαξω στο you tube!

θα βαζω να βλεπει ο μικρος οταν μεγαλωσει:D

Φοβερός ο Plushenko! Εμαθα ότι έχει κάνει 2 γάμους...!!!!!! Το είπε ο Κωστάλας στην φετινή χειμερινή ολυμπιάδα που πήρε μέρος.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...