Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Σ ευχαριστώ Λινα μου!

Δεν τα πάω καλά με τα γαλακτομικα,δεν πίνω ούτε τρώω σχεδόν τπτ από αυτά!Ναι σιγουρα εαν δεν φύγει σε λίγες ημερες θα πάω σε γιατρό!Τι γιατρό θέλει γνωρίζεις;Γαστρεντερολόγο η κανένα πρωκτόλογο;Δεν ξέρω καθόλου.

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Esys με μπερδευψες κοριτσι μου..με εμας εισαι η με τις άλλες;;;;;)

Ρένα, την esys την κόβω για την "άλλη" κλίκα. Αυτή η Άνοιξη που πήγε επιτέλους;;;

Καλησπέρα σε όλες.

Πριν μια βδομάδα μπήκα στο τόπικ εδώ πιστεύοντας ότι βρίσκομαι σε ένα χώρο cool όπου ριλαξάρουμε και ακούμε ροκ μουσική. Ξαφνικά βλέπω ότι ανήκω στην «άλλη» κλίκα. Τώρα σε ποια κλίκα είστε εσείς και που με έχετε «τοποθετήσει» εμένα δε γνωρίζω. Φαντάζομαι ότι για κάποια αντιπαράθεση του φόρουμ θα μιλάτε αλλά είχα καιρό να μπω για να δω τι έχει συμβεί κι όταν έμπαινα προτιμούσα να παίζω στα παιχνίδια που με ξεκουράζουν και με κάνουν να ξεχνιέμαι από την καθημερινότητα. Να σας πω δε με ενδιαφέρουν κιόλας όλες αυτές οι αντιπαραθέσεις από άτομα που δε γνωρίζω από κοντά και ούτε πρόκειται να γνωρίσω ποτέ. Κάποιες φορές αναλώθηκα γράφοντας σκέψεις αλλά γρήγορα κατάλαβα ότι δεν έχει νόημα κάτι τέτοιο. Δεν ξέρω αν με τα κορίτσια που συχνάζουν εδώ έχω ήδη μιλήσει. Φυσικά ανά καιρούς έχω συζητήσει με αρκετά κορίτσια σε διάφορα τόπικ του parents και του parentscafe και επομένως μπορεί να έχουμε ανταλλάξει δυο κουβέντες με όλες εδώ πέρα ή έστω κάποιες ευχές ανά καιρούς. Δε θέλω να ανακατευτώ ούτε στις αντιπαραθέσεις και φυσικά δεν ανήκω κάπου, σε κάποια "κλίκα" όπως λέτε. Σίγουρα δεν αρέσουμε σε όλους, ούτε μας αρέσουν όλοι. Αυτόν τον καιρό απλά προσπαθώ να ξεφεύγω από κάθε τύπο σκοτούρας και ένας τρόπος που με διασκεδάζει είναι να μπαίνω να ακούω τα τραγούδια που προτείνετε και να προτείνω κι εγώ κάποια που μου προκαλούν ευχάριστες θύμισες.

Λοιπόν μια δική μου μουσική πρόταση για απόψε είναι: Piece of my heart – Janis Joplin

tVfoT1r8Ay4&feature=fvw

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τι κάνετε ομορφούλες; Πώς είστε;

Τελικά, την ετοίμασα τη βαλίτσα. Δεν άντεχα άλλο. Τώρα πρέπει να αγγαρέψω κάποιον για να μου πάρει άλλη μια νυχτικιά, καλτσάκια και σερβιέτες. Τι σερβιέτες να πάρω; Υπάρχουν ειδικές; Αν πάρω τις κανονικές θα έχω πρόβλημα; Πείτε μου ως πιο έμπειρες, σας παρακαλώ.

Αχ, χαίρομαι που σας πετυχαίνω μετά από τόσο καιρό! :D

καλη λευτεριά και να κρατήσεις ένα όμορφο και υγιέστατο μωράκι στην αγκαλιά σου

Καλησπέρα σε όλες.

Πριν μια βδομάδα μπήκα στο τόπικ εδώ πιστεύοντας ότι βρίσκομαι σε ένα χώρο cool όπου ριλαξάρουμε και ακούμε ροκ μουσική. Ξαφνικά βλέπω ότι ανήκω στην «άλλη» κλίκα. Τώρα σε ποια κλίκα είστε εσείς και που με έχετε «τοποθετήσει» εμένα δε γνωρίζω. Φαντάζομαι ότι για κάποια αντιπαράθεση του φόρουμ θα μιλάτε αλλά είχα καιρό να μπω για να δω τι έχει συμβεί κι όταν έμπαινα προτιμούσα να παίζω στα παιχνίδια που με ξεκουράζουν και με κάνουν να ξεχνιέμαι από την καθημερινότητα. Να σας πω δε με ενδιαφέρουν κιόλας όλες αυτές οι αντιπαραθέσεις από άτομα που δε γνωρίζω από κοντά και ούτε πρόκειται να γνωρίσω ποτέ. Κάποιες φορές αναλώθηκα γράφοντας σκέψεις αλλά γρήγορα κατάλαβα ότι δεν έχει νόημα κάτι τέτοιο. Δεν ξέρω αν με τα κορίτσια που συχνάζουν εδώ έχω ήδη μιλήσει. Φυσικά ανά καιρούς έχω συζητήσει με αρκετά κορίτσια σε διάφορα τόπικ του parents και του parentscafe και επομένως μπορεί να έχουμε ανταλλάξει δυο κουβέντες με όλες εδώ πέρα ή έστω κάποιες ευχές ανά καιρούς. Δε θέλω να ανακατευτώ ούτε στις αντιπαραθέσεις και φυσικά δεν ανήκω κάπου, σε κάποια "κλίκα" όπως λέτε. Σίγουρα δεν αρέσουμε σε όλους, ούτε μας αρέσουν όλοι. Αυτόν τον καιρό απλά προσπαθώ να ξεφεύγω από κάθε τύπο σκοτούρας και ένας τρόπος που με διασκεδάζει είναι να μπαίνω να ακούω τα τραγούδια που προτείνετε και να προτείνω κι εγώ κάποια που μου προκαλούν ευχάριστες θύμισες.

Καλημέρα!!!!!!!

Εsys με βάζεις σε πειρασμό να σου κάνω πλακίτσα και να σου πω ότι είμαστε 2 κλίκες που ενίοτε συναντιόμαστε και πλακωνόμαστε στο ξύλο! Αλλά μια που τα αστεία όταν γίνονται μεταξύ αγνώστων είναι κρύα και παρεξηγήσιμα, θα σου πω με λίγα λόγια τι συμβαίνει στο παρόν τόπικ, το οποίο δεν έχει να κάνει με αντιπαραθέσεις όπως συμβαίνει σε άλλα θέματα. Εδώ είμαστε άνθρωποι που αγαπάμε τη ρόκ μουσική. Κάποιες αγαπάνε την κλασσική ροκ-μέταλ μουσική και άλλες είναι του ελαφρού, δλδ ποπ ροκ κλπ. Ετσι έχουμε 2 στρατόπεδα, ή κλίκες και ανάλογα τα ακούσματα κατατάσσουμε τα άτομα. Βέβαια υπάρχει και ο Ντιπες ο οποίος κλίνει προς την γκοθ (σωστά?) και εγώ που είμαι ο διπλωμάτης, πότε με τις μεν πότε με τις δε. Οι τσακωμοί σε αυτό το τόπικ μπορεί να είναι τύπου "Πάλι '80ς βάλατε?" ή να τσακωνόμαστε για τους τραγουδιστές ποιος έχει καλύτερη φωνή κλπ. Κατα τ'άλλα είμαστε μια αγαπημένη παρέα που κατα καιρούς βγαίνουμε και πίνουμε καμιά μπυρίτσα ΕΙΡΗΝΙΚΑ όμως!

Αυτά!

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Διαφημίσεις

Κάποιες αγαπάνε την κλασσική ροκ-μέταλ μουσική και άλλες είναι του ελαφρού, δλδ ποπ ροκ κλπ.
Του ελαφρού είσαι και φαίνεσαι εσύ κυρά μου :D

esys πιο αγαπημένο γκρουπ στο φόρουμ όλο δεν θα βρεις. Και ναι, μπορεί να χασμουριέμαι με την άλλη ομάδα και τα τραγούδια που βάζουν (εγώ είμαι πρόεδρος της bubble ομάδας, του ελαφρού που λέει κι η μανδάμ πάνω) αλλά κάνουμε καλή παρέα και είμαστε μονιασμένοι/ες εδώ. Απλά παίζουμε τάχα μου κόντρες ποια ομάδα έχει τα περισσότερα μέλη και προσπαθούμε τάχα μου να προσυλητίσουμε τους νέους. ΟΚ δεν τα καταφέραμε μαζί σου, καλή καρδιά. Μήπως έχεις καμιά φίλη να φέρεις να επανδρώσω την ομάδα μου; :cool:

Αφιερωμένο στην "άλλη" ομάδα :tongue:

UBXDavOyfEg&feature=related

WN6Op3.png

Του ελαφρού είσαι και φαίνεσαι εσύ κυρά μου :-D

Μπα? Επειδή συμφέρει να έχετε άτομα στην ομάδα σας? Οτι θέλω είμαι :tongue::tongue::tongue: (Ασχετο αλλά είδα αργά το μνμ)

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

x8dqzTl0vUI&feature

καλημερα κοριτσια και αγορια:P:p:p
Μαιρη αντε εφτασε ο καιρος κοπελα μου με εναν πονο!!!!
ψυχραιμη να εισαι και ολα θα ειναι τελεια
εκει που ελεγα να ξεστρωσω φτου και απο την αρχη ο καιρος παλι γμτ
το τι περασα παλι για να βρω πως βαζουν τα τραγουδια δεν λεγεται:tongue:

tRX1p2.png

Διαφημίσεις

FY_6b4-N9Uo&feature=related

Τα κατάφερα ή βλακεία έκανα;

Καλημέρα!:D

Ναι τα κατάφερες κι εννοείται ότι κατάλαβες τις δικές μου οδηγίες εεεεε; :D

Καλά το πας, για συνέχα το να δούμε που κατατάγεσαι νέοπα :cool:

WN6Op3.png

Τί έγινε ρε παιδιά???? (με τον τρόπο που το έλεγε ο Σπύρος στους Απαράδεκτους).

Και σας έλεγα, μην μας ονοματίζετε "κλίκες" , "του ελαφρού" κ.λ.π. γιατί μπαίνει και ξένος κόσμος εδώ μέσα που θέλει να ξελαμπικάρει λίγο και τον φορτώνουμε χωρίς λόγο!

Εντάξει, είναι η Μάιρα που είναι εκτός συναγωνισμού αλλά όλες οι άλλες κάπου στη μέση τα βρίσκουμε - μουσικά πάντα!!!!

Ασχετο!!!! Το μανκεν Ρένα που είναι σήμερα?????

Τί έγινε ρε παιδιά???? (με τον τρόπο που το έλεγε ο Σπύρος στους Απαράδεκτους).

Και σας έλεγα, μην μας ονοματίζετε "κλίκες" , "του ελαφρού" κ.λ.π. γιατί μπαίνει και ξένος κόσμος εδώ μέσα που θέλει να ξελαμπικάρει λίγο και τον φορτώνουμε χωρίς λόγο!

Εντάξει, είναι η Μάιρα που είναι εκτός συναγωνισμού αλλά όλες οι άλλες κάπου στη μέση τα βρίσκουμε - μουσικά πάντα!!!!

Αμα ακούω το μανεκέν Ρενα και θυμάμαι την ταινία ψοφάω στους γέλωτες :D

Είναι με αναρρωτική (προς τις άλλες, εσύ ενημερώθηκες ήδη).

WN6Op3.png

Τι σερβιέτες να πάρω; Υπάρχουν ειδικές;

Mary οπως ειπε και η ΧΡΙΣΤΙΝΑ θα σου δωσουν στο μαιευτηριο αλλα παρε κι εσυ να εχεις μαζι σου,

αν πας στο σουπερ μαρκετ θα τις βρεις ευκολα,σερβιετες λοχειας λεγονται.

Μπα? Επειδή συμφέρει να έχετε άτομα στην ομάδα σας?

ατομα??:confused:

ομαδα??:confused:

χα χα!μονο η γραια και η ΡΕΝΑ εχουν απομεινει......:tongue:

εγω γιατι ειμαι εκτος συναγωνισμου???ε?

και το αλλα μανεκεν η ΤΑΡΑ που εχει χαθει?

με τη ΡΕΝΑ ολα καλα?

hello020.gif

βρε παιδια πολυ ομιχλη εδω στην Alabama!:shock:

esys,ετσι οπως τα ειπαν τα κοριτσια ειναι,καμμια παρεξηγηση δεν υπαρχει!

ακου λοιπον και τις δικες μου προτιμησεις για να καταλαβεις τι εστι'' κλικα''

παρε για αρχη...

YF4_YciUVKA

1958530te2chmztha.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...