Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Είδατε διαφορά με την αντιβίωση δλδ;Αμαρωτιεμαι αν θα δω καλύτερη βλαστοκύστη μετά από αυτό.

Είδαμε διαφορά στο σπερμοδιάγραμμα με την αντιβίωση. Ανέβηκε η μορφολογία από 4% σε 7% και η κινητικότητα, έγιναν πιο ζωηρά. Αλλά παράλληλα και με βιταμίνες και διατροφή κλπ. Τώρα στις βλαστοκύστες τι να σου πω μια ωοληψια έχω κάνει, εσύ είσαι βετεράνος σε σχέση με εμένα 😂 Πήραμε 7 ωάρια, γονιμοποιήθηκαν όλα, έφτασαν 6 τριών ημερών και 2 έγιναν βλαστοκύστες καλές η μία 5ης και η άλλη 6ης ημέρας. Δεν έχω βαθμολογία ακόμα θα την πάρω όταν πάω για εμβρυομεταφορα. Αλλά ουσιαστικά έχω μια ωοθήκη που δίνει ωάρια (η άλλη έδωσε 1) και δεν έχω και τη τέλεια ανταπόκριση στα φάρμακα, μάλλον μέτρια. 
      Και ναι μόνο με την υστεροσκοπηση την εντόπισαν αυτή τη στένωση, εξωτερικά η μήτρα έχει το φυσιολογικό της σχήμα. Αλλα έκανα διαγνωστική υστεροσκοπηση με νάρκωση οπότε ουσιαστικά την βάφτισαν διαγνωστική για να πληρώσω στην κλινική διαγνωστική και κατέληξε επεμβατική. Είχαμε πει όμως να κάνουν ότι κρίνουν απαραίτητο και ένα ελαφρύ σκρατσινγκ. Τελικά έκαναν διόρθωση σχήματος και σκρατσινγκ στοχευμένα εκεί που εκκρίναν απαραίτητο γιατί ήταν και ο κανονικός μου γυναικολόγος μέσα και ο εξωσωματιστης μου ταυτόχρονα. Εμένα ο γιατρός μου δεν κάνει υστεροσκοπηση χωρίς αναισθησία 🤔 με ρώτησε αν θέλω έτσι για να με στείλει αλλού. 

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

good_morning_comment_01.gif

καλημερα κι ευχαριστω για τις ευχες!

δεν ειναι επετειος γαμου αλλα σαν σημερα γνωριστηκαμε!!!

ειμαστε συνολικα 15 χρονια μαζι,και αυτο νομιζω ειναι που μετραει!:D

FnkYUw-zyao

1958530te2chmztha.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!!!!!!!!!!

Εφίτσα, σωστή η παιδίατρος, αντισώματα!! Ασε ο άντρας μου θα αναθεωρήσει πολλές απόψεις του, καιρός γαρ εγγύς! Καλύτερο απο το αμί? Για λέγε!!! Ξερεις τι μου έχει λείψει? Να λιάζομαι στην παραλία με τοστ και φρέντο εσπρέσσο απο αμί!! Ειδικά το τοστάκι με το λιωμένο τυράκι απο πάνω, κ ο λ α σ η!!!!! Και το εσπρεσσάκι του το 2ο καλύτερο που έχω πιεί!

αμα λεω εγω ασε το παιδι να γλυψει!

χαχαχχααχαα!

χαζα χαζα δεν αρρωστησε μεχρι τωρα:rolleyes:

κοιτα καλο καφε εχει στον πεζοδρομο αλλα μη μασας τον παιρνουμε κ στο χερι:D

τωρα για μπανιο στα καλαμια .... εγω no!

ειχανε σπασει οι σωληνες του αμι που φρακαρανε απο τα λιπη (αφηνε τα λυματα να φευγουν λιγα λιγα στη θαλασσα και οχι μονο αυτος)και γεμισε ο κοσμος που εκανε μπανιο εκεινη την ωρα λαδια και μπεικα:lol::lol:

γελαω , αλλα ειναι για κλαμματα με τα νουμερα, που θελοντας να γλιτωσουν τα λεφτα του βοθρου συνδεθηκανε κατευθειαν με τη δωρεαν θαλασσα:twisted:

....ωραια κουβεντα ανοιξα....:rolleyes:

Αντε!!!!!!!!! Αχαχαχαχχαχα φαντάζομαι φάση!!!! Στα καλάμια το έχουμε κόψει και εμείς το μπάνιο, απο το 2007 έχω να κάνω μπάνιο εκεί. Πάμε στην Αλμυρή που είναι χίλιες φορές καλύτερα. Καφέ απο πεζόδρομο? Χμμμ, μόνο αν τον πάρουμε ανα χείρας, γιατί στη βαβούρα δεν κάθομαι, άσε που δεν έχει ήλιο εκει. Ωραίο επίσης είναι ένα πιο κάτω απο τον πεζόδρομο που είναι μονο του, μια κυριλλάτη καφετέρια αλλά εχει ησυχία εκει και ήλιο!

Κορίτσια βαριέμαιιιιιι!

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Εφίτσα και Κατ, πραγματικά δυσκολεύομαι να σας παρακολουθήσω. Τι είναι το αμί, πού είναι οι καλαμιές και τί να γλύψει το παιδί????

Μαντάκι μου να ζήσετε και να γεράσετε μαζί με τον καπετάνιο!! Oh captain, my captain!

Ας βάλω το τέλειο κομμάτι που επισύναψα και στο φάτσαμπουκ και αρέσει και της Κατ:

w8KQmps-Sog

Διαφημίσεις

Εφίτσα και Κατ, πραγματικά δυσκολεύομαι να σας παρακολουθήσω. Τι είναι το αμί,

αμι=καφετερια που λατρευει η κατ!

πού είναι οι καλαμιές

καλαμιες η καλαμια(χαχα μ αρεσεις!) η παραλια που ειναι το αμι!

και τί να γλύψει το παιδί????

το δικο μου το παιδι , που γλυφει απο σολες παπουτσιων (το επανω μερος ειναι πολυ καθαρο για τα γουστα του) κ τσακιζει στο φαι το γκαζον(θα το καταργησουμε το κουρεμα):lol::lol::lol:

Ας βάλω το τέλειο κομμάτι που επισύναψα και στο φάτσαμπουκ και αρέσει και της Κατ:

w8KQmps-Sog

οντως τελειο το κομματακι!!!!!

. Ωραίο επίσης είναι ένα πιο κάτω απο τον πεζόδρομο που είναι μονο του, μια κυριλλάτη καφετέρια αλλά εχει ησυχία εκει και ήλιο!

Κορίτσια βαριέμαιιιιιι!

το dolce e amaro του φιλου μου του νικου :)

αλλα εκει θα παμε για βαφλα η βραδυ για κρασακια πρωτα!γιαμ γιαμ!!!!

Εφίτσα και Κατ, πραγματικά δυσκολεύομαι να σας παρακολουθήσω. Τι είναι το αμί, πού είναι οι καλαμιές και τί να γλύψει το παιδί????

Mια απ΄τα ιδια!:confused:

maestria 77 καλως ηρθες!

Καπετανισσα, να ζησετε!

2658714vlbiiidm6c.gif

age.png age.png

Διαφημίσεις

μου εδωσε μια καψουλα,και επισης για 15 μερες θα πινω cranberry,ειναι σε σκονη και θα το ανακατευω με νερο,δεν ειναι και ασχημο:rolleyes:
Mέγιστη Χριστίνα, όλα τα ξέρς! :cool:

Τα ριμπενάκια τα θυμάσαι; Δώστους να καταλάβουν :lol:

Να χαίρεστε τον έρωτά σας Αλαμπαμιώτισα! Εμείς έχουμε δρόμο για να φτάσουμε τα 15, είμεθα μόλις στα 9.

Ντιπες, καθυστερημένα: δυστυχώς ούτε εγώ ξέρω από κείνη την περιοχή για παιδ.σταθμούς, καλή επιτυχία στο σαφάρι!

Μαεστρία γουέλκαμ, βάλε και κάνα άσμα να σε κατατάξουμε :mrgreen:

Φιφίτσα τι κάνεις αύριο; Έχεις πολλά ραντεβού;

WN6Op3.png

Kαλημέρα!!!!! Καλώς την Μαεστρία!!!!

Επίσης Αμι = πιτσαρία σούπερ!!!!!

Εφιτσάκι μου ευχαρίστως να πάμε στον φίλο σου τον νίκο, έχει πολύ ωραία σοκολάτα. Είδες, εγώ παρόλο που μετράω 12 χρόνια στας κορνίθους (βλέπεις και ο πρώην απο εκεί είναι), δεν κατέχω πράμα, μονο την πυλαρινού ξέρω και αυτή γιατί είναι ένα παπουτσομάγαζο που βάζει προσφορές σε camper, furla και αποστολο ιωάννου που μου αρέσουν, την Απ. Παύλου και την ερμού. Κατα τ'άλλα είμαι πανάσχετη!

Εύχομαι καλούς καφέδες και καλές εκδρομές, εγώ έχω κομμωτήριο σήμερα, να καλωπιστώ λιγάκι για να αλλάξει η διάθεση, γιατί τις τελευταίες μέρες δεν είμαι και στα πολύ καλά μου.

Φιλούρεζζ!!!!!!!

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...