Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Είδατε διαφορά με την αντιβίωση δλδ;Αμαρωτιεμαι αν θα δω καλύτερη βλαστοκύστη μετά από αυτό.

Είδαμε διαφορά στο σπερμοδιάγραμμα με την αντιβίωση. Ανέβηκε η μορφολογία από 4% σε 7% και η κινητικότητα, έγιναν πιο ζωηρά. Αλλά παράλληλα και με βιταμίνες και διατροφή κλπ. Τώρα στις βλαστοκύστες τι να σου πω μια ωοληψια έχω κάνει, εσύ είσαι βετεράνος σε σχέση με εμένα 😂 Πήραμε 7 ωάρια, γονιμοποιήθηκαν όλα, έφτασαν 6 τριών ημερών και 2 έγιναν βλαστοκύστες καλές η μία 5ης και η άλλη 6ης ημέρας. Δεν έχω βαθμολογία ακόμα θα την πάρω όταν πάω για εμβρυομεταφορα. Αλλά ουσιαστικά έχω μια ωοθήκη που δίνει ωάρια (η άλλη έδωσε 1) και δεν έχω και τη τέλεια ανταπόκριση στα φάρμακα, μάλλον μέτρια. 
      Και ναι μόνο με την υστεροσκοπηση την εντόπισαν αυτή τη στένωση, εξωτερικά η μήτρα έχει το φυσιολογικό της σχήμα. Αλλα έκανα διαγνωστική υστεροσκοπηση με νάρκωση οπότε ουσιαστικά την βάφτισαν διαγνωστική για να πληρώσω στην κλινική διαγνωστική και κατέληξε επεμβατική. Είχαμε πει όμως να κάνουν ότι κρίνουν απαραίτητο και ένα ελαφρύ σκρατσινγκ. Τελικά έκαναν διόρθωση σχήματος και σκρατσινγκ στοχευμένα εκεί που εκκρίναν απαραίτητο γιατί ήταν και ο κανονικός μου γυναικολόγος μέσα και ο εξωσωματιστης μου ταυτόχρονα. Εμένα ο γιατρός μου δεν κάνει υστεροσκοπηση χωρίς αναισθησία 🤔 με ρώτησε αν θέλω έτσι για να με στείλει αλλού. 

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

2182418vw0ho80itx.gif

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕς ΚΑΙ ΟΛΟΥς!!!

η μικρη σημερα ξυπνησε και εχει μια μικρη κοκκινιλα μεσα στο ματι και λιγο κατω απο την κορη!θα δω πως θα παει σημερα και αυριο θα την παω σε οφθαλμιατρο

χθες ετρεχα σχεδον ολη μερα,το πρωι με το Σπυρο για δουλειες,το απογευμα πηγα για παπ τεστ και γυναικολ.ελεγχο ,τωρα περιμενω τη μανα μου να παω να κανω εξ.αιματος κλπ,και το απογευμα εχω να παω και στον ομοιοπαθητικο!

ολοκληρη οδυσσεια να ετοιμαζω τα παιδια,να τα πηγαινω στη μανα μου η αυτη να ερχεται εδω,και μετα να πρεπει να γυρισω πισω γρηγορα ,να ταιζω αλλαζω κλπ κλπ!

δεν θελω να την αφηνω και πολυ ωρα μαζι τους, ειδικα με τη φωτεινη,η οποια τωρα που περπαταει θελει ιδαιτερη προσοχη

καμμια φορα στο τελος της μερας νιωθω λες κι εχω σκαψει ολοκληρο χωραφι:rolleyes:

ΝΤΕΠΙΕς εγω δεν εχω ιδεα απο παιδικους σταθμους σε αυτες τις περιοχες που θελεις καθως μενω λιγο μακρια απο ολους...:cool:

1958530te2chmztha.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2245622wsf1fubpvd.jpg

Καλημερα σας!

Αγαπητε Ντεπιες, δε γνωριζω κατι για να σε βοηθησω δυστυχως. Δυσκολη υποθεση οι παιδικοι σταθμοι, και πολλα τα χρηματα βρε παιδια.

Δε βαζω τραγουδακι, τριτη μερα σημερα που σερνεται παλι το ιντερνετ, και μετα βιας μπαινω και γραφω.:evil:

age.png age.png

ολοκληρη οδυσσεια να ετοιμαζω τα παιδια,να τα πηγαινω στη μανα μου η αυτη να ερχεται εδω,και μετα να πρεπει να γυρισω πισω γρηγορα ,να ταιζω αλλαζω κλπ κλπ!

δεν θελω να την αφηνω και πολυ ωρα μαζι τους, ειδικα με τη φωτεινη,η οποια τωρα που περπαταει θελει ιδαιτερη προσοχη

καμμια φορα στο τελος της μερας νιωθω λες κι εχω σκαψει ολοκληρο χωραφι:rolleyes:

Δε φανταζεσαι ποσο σε καταλαβαινω! Για να παω μια ωρα γυμναστηριο ή σουπερ μαρκετ, μου βγαινει η ψυχη. Και με το ρολοι στο χερι φυσικα, γιατι η μανα μου μετα βιας κραταει και τα δυο για μια ωρα, και φυσικα δεν παιζει να ετοιμασει και φρουτοκρεμα στη μικρη αν παω πρωι!΄Η θα φαει βαζακι, ή θα πρεπει να ειμαι εγω πισω εκεινη την ωρα. Εδω εκανα αμαν και πως να της μαθω να της δινει το Τ4 αν λειπω εγω!

Χθες επεσα για υπνο στις 11.30, δεν αντεχα αλλο. Ο γιος μου κοιμηθηκε μετα απο μια ωρα! Που καταντησαμε!:evil:

Καλα αποτελεσματα καπετανισσα και ευχομαι να μην ειναι τιποτα αυτη η κοκκινιλα στο ματακι της Φωτεινουλας. Καμια φορα εμφανιζονται τετοια πραγματα, και εξαφανιζονται μονα τους. Σπαζουν αγγεια? Δεν ειμαι σιγουρη.

age.png age.png

Καλημερα και απο μενα.....

Τι ωραία που τα λετε πρωι πρωι ΜαιροΤαρα!!!Οχι οχι καθολου δεν αγχωθηκα.....:tongue::tongue::tongue:

Ντεπιες και εγω λιιιιιιιιιιιιιιιγο μακρυα μενω..αλλα πολυ λιγο..ενα τσιγαρο δρομος:D:D:D:D:D

Μαιρα και μενα βγαζει κοκκινιλες αλλα παρατηρησα , μόνο οταν ειναι αρρωστη.Και καθε φορα πανω που λεω αν το εχει και αυριο θα την παω οφθαλμιατρο..εξαφανιζονται!!!!!Μαλλον αγγεια σπανε οπως ειπε και η φίλη Τάρα!!!

lUovy2KeFL4

τωρα εχουν βαλει στο ραδιοφωνο στη δουλεια κατι σκυλαδικα...φρικαλεα..πρωι πρωι γμτ!!!!

Καλημέρα!!!!!

Ντιπες δυστυχώς απο τα μέρη σου δεν κατέχω.

Μάιρα μήπως χτύπησε με κάτι στο μάτι και δεν το πήρε χαμπάρι?

Μπράβο ρε κορίτσια εσείς με τα 2, μου δίνετε κουράγιο να κάνω και 2ο!:lol:

Χτες δεν ήμουν καλά και λέω στον αντρα μου ότι θα ξαπλώσω στον καναπε ένα 10λεπτο και τελικά κοιμόμουν απο τις 8.30 μέχρι τις 5.30 το πρωί που σηκώθηκε η Ελέ και τραγούδαγε την γάτα με τ'ασπρα τα γατάκια που χάσανε τα σκουφάκια τους. :evil: Αν με αφηναν πάντως θα κοιμόμουν όλη τη μέρα! Σαν τη κοιμωμένη του Χαλεπά !

Αυτά για σήμερα, ήρθε ο μπόσης και τρέχουμεεεεεεεεεεεε!!!

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Διαφημίσεις

Μαρή και με το μουσουνου μπορείς να έχεις βίντεο συνομιλία :lol:

εγω ακομα να κανω add...:rolleyes:

Φίλη μου καλή, καλή μου φίλη! Μήπως να κάναμε καμιά βόλτα πιο μακρινή; Καμιά Χαλκίδα, καμιά Κόρινθο; Σάββατο όμως, Κυριακή έχουμε επιστροφές στις εθνικές. Ψήνεται καμιά σας; Ή έστω μια Πάρνηθα βρε αδερφέ, στο τσακίρ κέφι μια Βουλιαγμένη, έτσι να αμολήσουμε τα μωρά στη φύση να ευχαριστηθούν!

ναι !ναι!ναι!θα το φχαριστηθουν πολυ πολυ πολυ!!!!!:-D

Μιλώντας για μωρά, ο δικός μου ξανάρχισε σήμερα αντιβίωση, τα αυτάκια μας ντα κακά :(

φρικη ο μπραντακος και η μαμα του:(:(

...

ρε πουλακι δεν τον πας και σε ενα ωρυλα?

καλημερα σας!!!!!:)

Εφίτσα μου!!!!!!!! Ολα καλά? Ο βάκιουμ τι κάνει? Το γκαζόν σας εντάξει?

Εφαγα ένα φλας τώρα, η αγκινάρα στα καλάμια θα ανοίξει και κάτω? Είδα ότι έχει βάλει ταμπέλα εκει που ήταν η ταβέρνα. Λες????? Αχ μακάρι, θα πίνουμε καλοκαιρινές ροκομπυρες, αφου χτυπάμε μια αμι πρώτα!

οι εξετασεις μου εδειξαν ουρολοιμωξη....

πρωτη φορα παθαινω και δεν ειχα κανενα μα κανενα συμπτωμα:confused:

το αντιβιογραμμα θα βγει τη δευτερα,μεχρι τοτε ομως θα πρεπει να αρχισω αγωγη....

θα ενημερωσω και τον ομοιοπαθητικο να δω τι θα μου δωσει....:rolleyes:

1958530te2chmztha.gif

Καλημερα και απο μενα.....

Τι ωραία που τα λετε πρωι πρωι ΜαιροΤαρα!!!Οχι οχι καθολου δεν αγχωθηκα.....:tongue::tongue::tongue:

Μπράβο ρε κορίτσια εσείς με τα 2, μου δίνετε κουράγιο να κάνω και 2ο!:lol:

Αυτη ειναι η μια πλευρα του νομισματος! Η αλλη ομως? Οταν δε σκοτωνονται μεταξυ τους και παιζουν μαζι?:tongue: Οταν κανουν αγαπουλιτσες? (Καπετανισσα μη φερεις αντιρρηση...!:mrgreen:) Οταν ξεκαρδιζονται στα γελια μαζι? Και πολλα αλλα που δεν εχω προλαβει να δω ακομα...!:lol:

οι εξετασεις μου εδειξαν ουρολοιμωξη....

πρωτη φορα παθαινω και δεν ειχα κανενα μα κανενα συμπτωμα:confused:

το αντιβιογραμμα θα βγει τη δευτερα,μεχρι τοτε ομως θα πρεπει να αρχισω αγωγη....

θα ενημερωσω και τον ομοιοπαθητικο να δω τι θα μου δωσει....:rolleyes:

Ουρολοιμωξη χωρις συμπτωματα? Δεν εχω ξανακουσει!:confused:

Βρε μπας και μπερδεψαν τις εξετασεις σου?

age.png age.png

Εφίτσα μου!!!!!!!! Ολα καλά? Ο βάκιουμ τι κάνει? Το γκαζόν σας εντάξει?

Εφαγα ένα φλας τώρα, η αγκινάρα στα καλάμια θα ανοίξει και κάτω? Είδα ότι έχει βάλει ταμπέλα εκει που ήταν η ταβέρνα. Λες????? Αχ μακάρι, θα πίνουμε καλοκαιρινές ροκομπυρες, αφου χτυπάμε μια αμι πρώτα!

που εισαι γιαβρακι μου?

ο βακιουμ καλα κρατει κ μας απενοχοποιησε κ η παιδιατρος χαχαχα!

θα της στειλουμε τον αντρα σου εισαι?

η αγγιναρα νομιζω θα ανοιξει κατω ναι.

βρε σου χω καλυτερο απο το αμι;)

Διαφημίσεις

Αυτη ειναι η μια πλευρα του νομισματος! Η αλλη ομως? Οταν δε σκοτωνονται μεταξυ τους και παιζουν μαζι?:tongue: Οταν κανουν αγαπουλιτσες? (Καπετανισσα μη φερεις αντιρρηση...!:mrgreen:) Οταν ξεκαρδιζονται στα γελια μαζι? Και πολλα αλλα που δεν εχω προλαβει να δω ακομα...!:lol:

σωστα σωστα...ετσι ετσι...

η μικρη κανει το Σπυρο αγκαλια και τον χαιδευει και αυτος την παιρνει απο το χερακι και πανε βολτα παρεουλα...

καμμια φορα του ξεφευγει βεβαια και την πεταει κατω,κατα λαθος μαλλον....:roll:

καντε εσεις το δευτερο και εχετε να δειτε και να ακουσετε.....ουουουουου:tongue:

Ουρολοιμωξη χωρις συμπτωματα? Δεν εχω ξανακουσει!:confused:

Βρε μπας και μπερδεψαν τις εξετασεις σου?

γραψε λαθος ΤΑΡΟΒΙΑ,ειχα τις τελευταιες μερες ενα και μοναδικο συμπτωμα στο οποιο δεν εδωσα καθολου σημασια

εψαξα στο ιντερνετ και βρηκα διαφορες πληροφοριες

αλλα εδειξα τις εξετασεις και στον ομοιοπαθητικο ο οποιος δεν ανησυχει ιδιαιτερα,

μου εδωσε μια καψουλα,και επισης για 15 μερες θα πινω cranberry,ειναι σε σκονη και θα το ανακατευω με νερο,δεν ειναι και ασχημο:rolleyes:

SHoHIL2ABVQ&feature=channel

1958530te2chmztha.gif

Καλημέρα!!!!!!!!!!

Μαιράκι να ζήσετε!!!!!!!!!! Ως τα βαθιά γεράματα, να καμαρώνετε τα τέκνα σας και να μεγαλώνετε τα εγγονάκια σας!!!!! Να τον πεις τον καπετάνιο για δώρο να σε στείλει εδώ!!!!!!!!! Εεεεεε????

Εφίτσα, σωστή η παιδίατρος, αντισώματα!! Ασε ο άντρας μου θα αναθεωρήσει πολλές απόψεις του, καιρός γαρ εγγύς! Καλύτερο απο το αμί? Για λέγε!!! Ξερεις τι μου έχει λείψει? Να λιάζομαι στην παραλία με τοστ και φρέντο εσπρέσσο απο αμί!! Ειδικά το τοστάκι με το λιωμένο τυράκι απο πάνω, κ ο λ α σ η!!!!! Και το εσπρεσσάκι του το 2ο καλύτερο που έχω πιεί!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...