Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , dimi.tra είπε:

Είδαμε διαφορά στο σπερμοδιάγραμμα με την αντιβίωση. Ανέβηκε η μορφολογία από 4% σε 7% και η κινητικότητα, έγιναν πιο ζωηρά. Αλλά παράλληλα και με βιταμίνες και διατροφή κλπ. Τώρα στις βλαστοκύστες τι να σου πω μια ωοληψια έχω κάνει, εσύ είσαι βετεράνος σε σχέση με εμένα 😂 Πήραμε 7 ωάρια, γονιμοποιήθηκαν όλα, έφτασαν 6 τριών ημερών και 2 έγιναν βλαστοκύστες καλές η μία 5ης και η άλλη 6ης ημέρας. Δεν έχω βαθμολογία ακόμα θα την πάρω όταν πάω για εμβρυομεταφορα. Αλλά ουσιαστικά έχω μια ωοθήκη που δίνει ωάρια (η άλλη έδωσε 1) και δεν έχω και τη τέλεια ανταπόκριση στα φάρμακα, μάλλον μέτρια. 
      Και ναι μόνο με την υστεροσκοπηση την εντόπισαν αυτή τη στένωση, εξωτερικά η μήτρα έχει το φυσιολογικό της σχήμα. Αλλα έκανα διαγνωστική υστεροσκοπηση με νάρκωση οπότε ουσιαστικά την βάφτισαν διαγνωστική για να πληρώσω στην κλινική διαγνωστική και κατέληξε επεμβατική. Είχαμε πει όμως να κάνουν ότι κρίνουν απαραίτητο και ένα ελαφρύ σκρατσινγκ. Τελικά έκαναν διόρθωση σχήματος και σκρατσινγκ στοχευμένα εκεί που εκκρίναν απαραίτητο γιατί ήταν και ο κανονικός μου γυναικολόγος μέσα και ο εξωσωματιστης μου ταυτόχρονα. Εμένα ο γιατρός μου δεν κάνει υστεροσκοπηση χωρίς αναισθησία 🤔 με ρώτησε αν θέλω έτσι για να με στείλει αλλού. 

Εγώ όντως έχω γίνει βετεράνος! Σε λίγο θα κάνω ωοληψια μόνη μου!😂 άρα έκανες επεμβατική υστεροσκοπηση. Ο Σφακ*** μου είπε πριν την επόμενη ετ θα μου κάνει και scratching λογικά αν χρειαστεί. Θέλει σίγουρα λέει υστεροσκοπηση πριν την ετ παρότι έχω κάνει.

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

γειααααα

τρεχω να προλαβω τον σπορο που απο τοτε που περπαταει εχει βαλθει να πιασει οτι καλωδιο και ντιβιντι- αποκωδικοποιητη εχει το σπιτι... εχω οχυρωσει ολες τις γωνιες του σαλονιου- τζακιου με κουβερτες και μαξιλαρια και μονο σε μενα δεν εχω βαλει σκρατς να κολλησω και πανω μου κανα μαξιλαρι.

τι κανετε μικρα μου κυκλαμινα?ταραμακι αν και δεν τα διαβασα ολα απο το συφραζομενα συμπεραινω οτι κανατε εξετασουλα και πηρατε καλα αποτελεσματα ε?

κατερινατσι τι επαθε το ελευθερινι ρε?περαστικουλια σας

γκαστρουλα πως παει το φουσκωμα?? σαν φαριν απ???χαχαχαχαχαχαχα

μανταμιτσα με το μωβ την Κυριακη λυγισα η μανα και ξεραθηκα στον υπνο. αντε μπας και κουνισουμε τουτο το σ/κ

παω να πω τις αγαπημενες μου λεξεις στο βλασταρι μου... οοοοχι μηηηη κακοοοοοο

και μολις ειπε κα - κα .. 2 τινα : η καταλαβε το μη κακο που του ελεγε ο Χαρης ή απλα χεστηκε ( στην κυριολεξια)

Λιανουκο αντε να δω ποτε θα σε γνωρισω και σενα μαρη..

φιλακια ρουφιχτααα μουτς!

suU8p3.png

vdz8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κουκλίτσες! Τι κάνετε; Εγώ καλά. Θα ήμουν καλύτερα αν έβγαινα και καμιά βολτίτσα, αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα! Καλά δεν λέω;

Ταρουλίνι, καλά αποτελέσματα τη Δευτέρα! :-D

2522daf9de.png

swGop2.png

Τσικίτα μήπως έχεις Skype??? Εμείς βάλαμε χθες και καθόμαστε αποχαυνωμένοι και βλέπουμε τον συνομιλητή μας να μας μιλάει και να μας κοιτάζει καθώς κάνουμε βιντεοκλήσεις!!!! Αν έχεις , τότε θα μπορείς να με δεις!!! Μήπως έχει καμιά άλλη τσούπρα εδώ μέσα???

Τσικίτα μήπως έχεις Skype??? Εμείς βάλαμε χθες και καθόμαστε αποχαυνωμένοι και βλέπουμε τον συνομιλητή μας να μας μιλάει και να μας κοιτάζει καθώς κάνουμε βιντεοκλήσεις!!!! Αν έχεις , τότε θα μπορείς να με δεις!!! Μήπως έχει καμιά άλλη τσούπρα εδώ μέσα???

Εγώ όχι. Καλή φάση όμως, συμφωνείς;

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

Καλά, ε! Έχω πάθει σοκ τώρα!!!

Βέβαια, εδώ που τα λέμε, έκανε μπαμ από μακρυά...πριν κανένα χρόνο τον είχα δει live με τον Κατσιμήχα και ήταν στην πρίζα!!!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Μαρή και με το μουσουνου μπορείς να έχεις βίντεο συνομιλία :lol:
Γεια σας κουκλίτσες! Τι κάνετε; Εγώ καλά. Θα ήμουν καλύτερα αν έβγαινα και καμιά βολτίτσα, αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα! Καλά δεν λέω;
Άνοιξε μπαλκονόπορτες να μπαίνει η δροσούλα και να βλέπεις λουλούδια και ουρανό, άραξε άνετα στον καναπέ, πάρε και βιβλιαράκι, φτιάξε και χυμούλη με παγάκια και τσουπ! Είσαι στην παραλία :-D
μανταμιτσα με το μωβ την Κυριακη λυγισα η μανα και ξεραθηκα στον υπνο. αντε μπας και κουνισουμε τουτο το σ/κ
Φίλη μου καλή, καλή μου φίλη! Μήπως να κάναμε καμιά βόλτα πιο μακρινή; Καμιά Χαλκίδα, καμιά Κόρινθο; Σάββατο όμως, Κυριακή έχουμε επιστροφές στις εθνικές. Ψήνεται καμιά σας; Ή έστω μια Πάρνηθα βρε αδερφέ, στο τσακίρ κέφι μια Βουλιαγμένη, έτσι να αμολήσουμε τα μωρά στη φύση να ευχαριστηθούν!

Μιλώντας για μωρά, ο δικός μου ξανάρχισε σήμερα αντιβίωση, τα αυτάκια μας ντα κακά :(

ΥΓ όποιος μπλέκει με πρέζα εκεί καταλήγει στις περισσότερες περιπτώσεις δυστυχώς...

WN6Op3.png

2153927bysjj2k912.png

ταραμακι αν και δεν τα διαβασα ολα απο το συφραζομενα συμπεραινω οτι κανατε εξετασουλα και πηρατε καλα αποτελεσματα ε?

Mωρε τι διαβαζεις ηθελα να΄ξερα?:tongue::tongue::tongue:

Τη Δευτερα θα παρουμε αποτελεσματα!

Ταρουλίνι, καλά αποτελέσματα τη Δευτέρα! :-D

Ενω η Μαιρουλα διαβαζει σωστα! Ειδες Μαιρουλα μου? Νομιζες οτι η εγκυμοσυνη χαζευει το μυαλο ε? Λαθος! Εκει που αρχιζουν τα σκατουλια να μπουσουλανε και να περπατανε και να αγγιζουν και να βαζουν στο στομα οτι βρουν και τρεχεις σαν την τρελη, τοτε να δεις χαζεμα που παθαινεις!!!:lol:

Μαρή και με το μουσουνου μπορείς να έχεις βίντεο συνομιλία :lol:

Με προλαβες γριουλα!;)

Άνοιξε μπαλκονόπορτες να μπαίνει η δροσούλα και να βλέπεις λουλούδια και ουρανό, άραξε άνετα στον καναπέ, πάρε και βιβλιαράκι, φτιάξε και χυμούλη με παγάκια και τσουπ! Είσαι στην παραλία :-D

Χλωμο το κοβω να βλεπει λουλουδια και ουρανο μεσα στη Θεσσαλονικη...:roll:

Φίλη μου καλή, καλή μου φίλη! Μήπως να κάναμε καμιά βόλτα πιο μακρινή; Καμιά Χαλκίδα, καμιά Κόρινθο; Σάββατο όμως, Κυριακή έχουμε επιστροφές στις εθνικές. Ψήνεται καμιά σας; Ή έστω μια Πάρνηθα βρε αδερφέ, στο τσακίρ κέφι μια Βουλιαγμένη, έτσι να αμολήσουμε τα μωρά στη φύση να ευχαριστηθούν!

Εγω ειμαι μεσα για Σαββατο, αλλα οχι πολυ μακρια, ειμαι και ασχετη απο δρομους, να μη χαθω και βρεθω αλλου γι αλλου ε?

Στη Λουτσα εχει ενα υπεροχο παρκο στην παραλια, πολυ μεγαλο, με παιδικη χαρα και χωρους πικ νικ, που κανει και για καροτσαδα, και για κουνια, και για αμολημα των μικρων, και για πικ νικ των μεγαλων!:cool:

Μιλώντας για μωρά, ο δικός μου ξανάρχισε σήμερα αντιβίωση, τα αυτάκια μας ντα κακά :(

Αμαν! Υποτροπιασε? Για προσεξε το αυτο το θεμα...:rolleyes:

ΥΓ όποιος μπλέκει με πρέζα εκεί καταλήγει στις περισσότερες περιπτώσεις δυστυχώς...

Ξαναπεστο αυτο...:(

Καλημερα σας! Ο γιος μου πηγε για υπνο με κλαμματα στις 12.30 τη νυχτα, και 7.50 ξυπνησε...:evil:

age.png age.png

Καλή φάση Μary Poppins!! Αντε και καλή λευτεριά!

Ασχετο αλλά πέθανε ο Μάνος Ξυδούς. Ηταν κάποτε και στους Πυξ Λαξ. Καλός ρόκερ αλλά λιώμα απο την πρέζα.

Αντε ρε;;;;;:(

Καλημερα σας!!!ξαναχειμωνιασε εδω στο Βορρα.Βγηκα ανοιξιατικη πρωι πρωι και παγωσα!!!

Πολυ μου αρεσε καποτε αυτο....

jBhcMu4nV7E

Καλημέρα!!!!!!

Πάει και ο Ξυδούς! Βασδέλι και εγώ τον είχα δει πέρσι με τον Κατσιμίχα. Κρίμα πολύ στεναχωρέθηκα τώρα.

Αρωματίζω τη μιζέρια μου με βότανα για να την κάνω ευτυχία να μυρίσει!!! Το τελευταίο του τραγούδι. Θεος σ'χωρέστον!

Χριστίν, θα το κάνουμε συνεταιρικά, εγώ βάζω τέχνη και εσύ την ικανότητα της επικοινωνίας που έχεις! Σούπερ το μαγαζάκι! Εσένα θα σου δίνω να φτιάχνεις τα κεράκια για τις βαπτίσεις;):mrgreen:

Ταρούλα αυτό στη λούτσα το έχει πάρει και εμένα το μάτι μου και λέω να το επισκευτώ. Πάντως αν θέτε την άλλη κυριακή κερνάω καφέ στη Ραφήνα. Αυτη τη κυριακή έχουμε βάπτιση, αλλά απ'οτι λένε δεν θα έχει καλό καιρό. Είστε για κανέναν μεσημεριανό καφέ το σάββατο?

Μαιρααααααααααααααααααααααααααααααααα?????

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Διαφημίσεις

Εγώ γιατί να μη μπορώ να κάνω μια τέτοια δουλειά? Δλδ οκ, μπορώ να φτιάξω άπειρα πράγματα, αλλά δεν μπορώ να το δω σαν επάγγελμα. Απότι κατάλαβα, και αυτό με κέρδισε, ούτε και η κοπέλα το βλέπει σαν επάγγελμα, περισσότερο σαν χόμπι.

φυσικα και μπορεις να κανεις μια τετοια δουλεια!ειδικα εσυ που πιανουν τα χερια σου!(εγω ειμαι εντελως ασχετη,δεν το εχω καθολου)

και το μυστικο ειναι οτι θα το δεις σαν χομπι ,θα το αγαπησεις πιο πολυ απο ενα επαγγελμα δηλαδη,γιαυτο και θα πετυχεις!

αρχισε το εσυ,κι εγω θα σου στελνω ανεμομυλους....:mrgreen:

Ασχετο, αλλά εχω την εξής απορία

Στο νομό ροδόπης υπάρχει ο δήμος Σαπών. Ο κατοικος πως λέγεται:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Μα είναι οι Σάπες, των Σαπών άρα δεν μπορεί να είναι Σαπίτης:rolleyes:

Σαππαιος μηπως?

ΧΡΙΣΤΙΝΑ την ιδια αντιβιωση σας εδωσε η την αλλαξε?

μηπως δεν τον επιασε καλα το amoxil?

η μικρη χθες κοιμηθηκε μετα τι φρουτοκρεμα στις 1 το μεσημερι:shock:,την αφησα κι εγω και ξυπνησε 3.30

απο τις 8 φυσικα αρχισε η γκρινα του υπνου, και στις 9 δεν προλαβα να την βαλω στην κουνια και κοιμηθηκε αμεσως!

για να δουμε σημερα.....:rolleyes:

1191996239.gif

QeUL387LTwk&feature=related

1958530te2chmztha.gif

Καπετάνισσα, είδες η μικρή? Και ναι, Σαπαίος λέγεται!

Ρε τσικάκι, όντως περπατάτε? Στα σοβαρά δηλαδή? Το πήρε απόφαση ο Σπυρέτος? Συγχαρητήρια! Α! ξέρεις τι έφτιαξα? Μπρελοκάκι με τον Τζακ και την Σαλυ! Αλλά κάτι δεν μου αρέσει, θα το φτιάξω καλύτερα πάντως και αν βγει καλό, θα σου φτιάξω και εσένα!

Βαριέμαι!

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Χριστίν, θα το κάνουμε συνεταιρικά, εγώ βάζω τέχνη και εσύ την ικανότητα της επικοινωνίας που έχεις! Σούπερ το μαγαζάκι! Εσένα θα σου δίνω να φτιάχνεις τα κεράκια για τις βαπτίσεις;):mrgreen:

Ταρούλα αυτό στη λούτσα το έχει πάρει και εμένα το μάτι μου και λέω να το επισκευτώ. Πάντως αν θέτε την άλλη κυριακή κερνάω καφέ στη Ραφήνα. Αυτη τη κυριακή έχουμε βάπτιση, αλλά απ'οτι λένε δεν θα έχει καλό καιρό. Είστε για κανέναν μεσημεριανό καφέ το σάββατο?

Κατ μου θα βάλουμε και τον γκάλη στις προσκλήσεις, θες να το σκεφτούμε πιο σοβαρά; :rolleyes:

Δε μου λέτε, αν δεν κάνει καλό καιρό όντως δεν λέει... μήπως να καφεδιαστούμε μαμάδες; Μαριαν εσύ μπορείς;

ΧΡΙΣΤΙΝΑ την ιδια αντιβιωση σας εδωσε η την αλλαξε?

μηπως δεν τον επιασε καλα το amoxil?

Μου είπε αν περίσσεψε λίγο να του δώσω 2 μέρες ακόμα και βλέπουμε... Πάντως ενώ πονάει κατά περιόδους, 2 βράδια που κοιμάται δίπλα μου το σκατό δεν έχει κουνηθεί! Και σηκώνεται -10 το πρωί! Χλίδα ορ γουάτ;;;

lLZvJ_rtZO8

WN6Op3.png

[off topic]

ψάχνω βρεφ/κ/ο για τον jr (από Σεπ 10 που θα είναι 10 μηνών).

περιοχή Χολαργός-Παπάγου (στο νετ βρήκα τα "ζαρκαδάκια", την "ηλιαχτίδα" κ "το παιχνίδι της χαράς").

αν καμία/κανείς έχει τπτ υπόψη της/του για τα παραπάνω ή κάτι άλλο θα το εκτιμούσα

ps φυσικά το έχω θέσει και στο parents.gr το θέμα αλλά είπα να το μοιραστώ κ μαζί σας

thanks

age.png

age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...