Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Xristina96 είπε:

Εννοείται πως είναι. Εδώ είχαμε πίεση πριν τις εξωσωματικές. Στην Αθήνα είναι ένας μόνιμος αγώνας. Ενα μόνιμο τρέξιμο. Περιμένουμε ένα σκ να κάνουμε δουλειές και ψώνια και ότι άλλο. Εγω είμαι 8 ωρο και σκ σπίτι. Ο σύζυγος όχι. Υπάρχουν μέρες που δουλεύει και 14-18 ώρες σερί. Υπάρχουν εβδομάδες με τα σκ που το πάει σερί, έχει πολλά ταξίδια. Οπότε όλο το βάρος πέφτει πάνω μου. Δεν έχει πρόγραμμα, για αυτό στην πρώτη εμβρυομεταφορά πήγα μόνη μου. 

τα ενοίκια μαύρο χάλι. Να πω ότι νοικιάζω 58τν 500€ και περιμένω αύξηση τον Οκτώβριο. Ναι μεν έχω ότι χρειάζομαι σε ένα σπίτι πέρα από πάρκινγκ. Αλλά… 58τμ με παιδί και σκύλο και περιμένω γερή αύξηση. 
      ο θεός βοηθός. Πάλι καλά έχω πάρει πολύ καλή αύξηση. Δεν με βλέπω όμως να κάθομαι για πολύ, γιατί όπως είπες όλα αυτά τα έξοδα , συν ιδιωτικές ασφάλειες συν αυτοκίνητα και κάνα ταξίδι. Ο σύζυγος έχει λιώσει. Εγώ έκατσα εκεί που είμαι μόνο και μόνο για την εξωσωματική. Μου έχουν κάνει προτάσεις μέσω γνωστής πλατφόρμας με διπλάσια λεφτά 2 φορές, και δεν έφυγα γιατί έχω την στήριξη τους. Δεν μπορούσα να έχω στο κεφάλι μου και τοξικότητα. Δεν έχω θέμα με πίεση δουλειάς. Είμαι jobholic. Οσο περισσότερη δουλειά έχω και πίεση τόσο περισσότερο γουστάρω. Αλλά…. Είμαι ευαίσθητη στις ορμόνες, το άγχος με επηρεάζει. Κάνω υπομονή εκεί. 

Εμάς από 450 μας το πήγε 650🥺😂🥺😂🥺 κι έχουμε και ένοικοι μαγαζιού και όλα τα υπόλοιπα ρομαντικά έξοδα του μήνα.... Η ζωή έχει γίνει 50% πιο ακριβή κι οι μισθοί έχουν μείνει πίσω... Στην εξωσωματική και γενικά σε όλο τον αγώνα μας έφυγαν πάνω από 12000.. συν γέννα εννοείται μετά κτλ

Καθότι εργααιομανης από μικρή, από τη μια έλεγα πάρτα χαζή που δεν ήθελες μικρότερη παιδί κι από την άλλη αν δεν είχα δουλέψει τόσο δεν θα μπορούσα να κάνω όλα αυτά.

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

η μικρη εχει αλλαξει τα ωραρια του υπνου της!

το μεσημερι την εβαλα στις 4.30,αρχικα στο καροτσι,παω μετα απο λιγο να δω τι κανει

και ειχε γυρισει σχεδον μπρουμυτα και το κεφαλι της εξειχε απο το καροτσι:shock:,την παιρνω και την βαζω στην κουνια

και αφου χαζολογαγε και τραγουδαγε, πηγε 5.30 για να αποκοιμηθει:evil:

και φυσικα το βραδυ αν δεν παει 11 δεν λεει να κλεισει το ματι της:rolleyes:

κατα συνεπεια...

ο Σπυρος κοιμαται 9.30 με 10...βαζω και τη μικρη στο καροτσι και την κουναω μεχρι να κοιμηθει ο Σπυρος( ο οποιος ξερενεται αμεσως)

μετα παιρνω απο το δωματιο το καροτσι με τη μικρη και κατα τις 11 αποφασιζει να κοιμηθει.....:evil:

_We6ubpUHZs&feature=related

1958530te2chmztha.gif

Zz-DJr1Qs54&feature=fvst

θελω κι εγω το βραδυ να δω καμμια ταινια και να διαβασω βιβλιο και ουτε και αυτο μπορω τωρα!
να ερχεται ο πατερας τους να τα κοιμιζει!!:idea::evil::idea::evil:

παρεπιπτοντως ειδα'' Το κυμα'' και μου αρεσε!

1958530te2chmztha.gif

Καπετάνισσα, η ρένα και η χριστίν εννοούν άτομα της ομάδας τους!

Εσύ είσαι στην άλλη παράταξη.

Πως λέμε βόρειοι-νότιοι, ένα τέτοιο πράγμα. Και μια που λέμε για τους νότιους, πιάσε ένα νοτιοτράγουδο, εγώ πάω να ξεχέ την Ελέ που όταν με βλέπει να κάθομαι, λειτουργεί το εντεράκι της.

Οσο για την μικρή σου, γενικά αλλάζουν πολύ εύκολα τα ωράριά τους. Δλδ μπορεί σε καμιά βδομάδα να κοιμάται νωρίς. Αν αργεί να σου κοιμηθεί, μην την αφήνεις να κοιμηθεί για να πάει νωρίς για ύπνο. Σου μιλάει η Φράου τώρα. Το έχω δοκιμάσει κανα-2 φορές και έχει πιάσει. Βέβαια με πολύ γκρινια. Αλλά ρε αδερφέ δεν φταίωεγώ αφού είχε πάει 5 και δεν είχε κοιμηθεί, ας πρόσεχε!

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Διαφημίσεις

718178wfjpa82rh3.gif

Μια και μιλατε για υπνο, ο Αντωνης κοιμαται πλεον 12,30-1,00 και η Μαριαλενα 11,00-11,30. Σε περιπτωση που δεν κοιμηθει το μεσημερι ο Αντωνης, θα τον παρει ο υπνος γυρω στις 11,00. Οχι μεγαλη διαφορα δηλαδη. Ουτε ταινιες, ουτε τιποτα! Και φυσικα δεν ειναι ωραρια αυτα για παιδι 3 ετων! Εχει μοιασει στον πατερα του, ο οποιος δεν εχει αναγκη πανω απο 5 ωρες υπνου! Λειτουργει μια χαρα!

Σε λιγο φευγουμε για το νοσοκομειο. Εχουμε αιμοληψια σημερα για τον θυρεοειδη.

KND2HBQ5Nso

age.png age.png

Οσο για την μικρή σου, γενικά αλλάζουν πολύ εύκολα τα ωράριά τους. Δλδ μπορεί σε καμιά βδομάδα να κοιμάται νωρίς. Αν αργεί να σου κοιμηθεί, μην την αφήνεις να κοιμηθεί για να πάει νωρίς για ύπνο. Σου μιλάει η Φράου τώρα. Το έχω δοκιμάσει κανα-2 φορές και έχει πιάσει. Βέβαια με πολύ γκρινια. Αλλά ρε αδερφέ δεν φταίωεγώ αφού είχε πάει 5 και δεν είχε κοιμηθεί, ας πρόσεχε!

κοιτα ΚΑΤΕΡΙΝΑ

η μικρη κοιμαται μετα τη φρουτοκρεμα το πρωι και μετα το μεσημεριανο φαγητο

απο ο,τι εχω καταλαβει καποιον υπνο απο αυτους θελει να κοψει

σκεφτομαι να την αφηνω να κοιμαται μετα τη φρουτοκρεμα οοοσο θελει και να μην κοιμαται μετα το μεσημεριανο φαγητο

δεν μπορει το βραδακι θα κοιμαται πιο νωρις!!!που θα παει!!!!!!:rolleyes:

1958530te2chmztha.gif

Καλημέρα.......

Μα καλα ολες πια τοσο ροκ παιδια καναμε;;;;;Μα δεν υπαρχει κανενα που να κοιμαται μια νορμαλ ωρα σαν όλα τα παιδακια;;9-9,30;;;;Ολα πια μετα τις 11;;;;;:confused::confused::confused:

Ταρα καλη επιτυχια!!!!!!!!!!!Περιμενουμε νεα...Καιρο εχουμε να σε δουμε διπλα!!!

μηπως να δοκιμασουμε αυτο;;;;

7U8judL4EwQ

Καλημέρα!!!!!!

Ταρουλίνι καλά αποτελέσματα!!!! Ευχομαι να πετύχετε την καλή αιμολήπτρια!

Χτες πήγα σε μια κοπέλα να κλείσω τα υπόλοιπα της βάπτισης (γίνομαι νονά πάλι, αφού λέω να το καθιερώσω, να βαπτίζω κάθε ιούνη :)), ρε κορίτσια τι σούπερ μέρος ήταν αυτό? Αν με ρωτούσαν πως φαντάζομαι τον παράδεισο σίγουρα θα περιεγραφα το μαγαζί - εργαστήριο της κοπέλας. Είναι και δίπλα μου (Λιάνα συγκεκριμένα είναι κοντά σου). Βρήκα κατα τύχη τη σελίδα της στο ίντερνετ happy hippie λέγεται, είδα χίπι εγώ και τσίμπησα! Τόσο όμορφα πράγματα, μου έχει φτιάξει το κέφι! Και δεν σας κάνω διαφήμιση, απλά σας λέω κάτι που μου έφτιαξε τη διάθεση! Εγώ γιατί να μη μπορώ να κάνω μια τέτοια δουλειά? Δλδ οκ, μπορώ να φτιάξω άπειρα πράγματα, αλλά δεν μπορώ να το δω σαν επάγγελμα. Απότι κατάλαβα, και αυτό με κέρδισε, ούτε και η κοπέλα το βλέπει σαν επάγγελμα, περισσότερο σαν χόμπι. Ουφ! Θέλω και εγώωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!! Αν έχω τις μαύρες μου θα πηγαίνω για 10 λεπτά στην χίπισα Μαριέττα και όλα θα περνάνε!!!

Μαιράκι σωστή η ιδέα σου, έτσι θα έχουν περάσει αρκετές ώρες μεταξύ υπνου, άσε που τώρα καλοκαιριάζει και θα κουράζεται πιο εύκολα οπότε έχεις ελπίδες.

Ρένα ασε τα τραγουδάκια στην άκρη, έχω δοκιμάσει τα πάντα και τα κοάλα, δεν πιάνει τπτ! Και τη γιατρό που ρώτησα να μου πει για άλλες μαμάδες μου είπε τα ίδια 11 - 11.30. Το θέμα είναι ότι οι δουλειές δεν γίνονται ποτέ!!!!!!!!!!

Ουφ!

Διαφημίσεις

Ασχετο, αλλά εχω την εξής απορία

Στο νομό ροδόπης υπάρχει ο δήμος Σαπών. Ο κατοικος πως λέγεται:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ασχετο, αλλά εχω την εξής απορία

Στο νομό ροδόπης υπάρχει ο δήμος Σαπών. Ο κατοικος πως λέγεται:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

:P:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p

Μα τι αποριες αυτη η κοπελα πια.....Σαπιτης κοπελια!!!!Σαπιτης!!!:P:p:p:p:p

:P:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p

Μα τι αποριες αυτη η κοπελα πια.....Σαπιτης κοπελια!!!!Σαπιτης!!!:P:p:p:p:p

Μα είναι οι Σάπες, των Σαπών άρα δεν μπορεί να είναι Σαπίτης:rolleyes:

Γεια σας κοριτσια και αγορια! Ευχαριστω για τις ευχες, αποτελεσματα θα παρουμε τη Δευτερα. Ολα πηγαν καλα, με τη μια πετυχαμε φλεβα, και απλα γκρινιαξε η Μαριαλενα.

Ρενακι μου μου ελειψες, αλλα τα΄χω βρει πολυ σκουρα χωρις βοηθεια τωρα. Ολη μερα γυροβολαω εδω μεσα, και το βραδυ παλι σα βομβαρδισμενο ειναι το σπιτι. Ισως τελικα το Σαββατο το βραδυ που ζαλιστηκα εξω, να ηταν απο κουραση, γιατι εκανα δουλειες ως το απογευμα, καπακι πηγα με τον Αντωνη σε ενα γαμο (μεγαλο λαθος, μου εβγαλε την ψυχη στο κυνηγι), και μετα που γυρισα, ηπια ενα καφε στο ποδι και αρχισα να ετοιμαζω τα πραγματα των παιδιων για τη διανυκτερευση στη γιαγια.

Σημερα μετα το νοσοκομειο πηγαμε Χαλανδρι, ο Φωτης κρατησε τη μικρη στο μαγαζι, και βγηκα μονη μου για εξωτερικες δουλειες. Δε μπορειτε να φανταστειτε ποσο με ανανεωσε αυτη η μικρη βολτα εξω μονη μου! Εχω φρικαρει μεσα στο σπιτι, και το κακο ειναι οτι βλεπεις τις δουλειες να συσσωρευονται, αλλα κατι που υπο φυσιολογικες συνθηκες θα το εκανες σε 2 ωρες, με τα παιδια και τα δεκαδες διαλειμματα που αναγκαστικα κανεις, θελεις τον διπλασιο χρονο! Ξερει η καπετανισσα και το Λεγκολακι...

Ουφ! Τα ειπα και ξεθυμανα!:roll:

age.png age.png

Σέρνεται το ρημάδι σήμερα...

Εγώ τη βρήκα τη λύση... Δεν κάνω τίποτα, τον φορτώνω στο κάρο και πάμε βόλτα. Σήμερα φόρτωσα και μαμά και πήγαμε ΙΚΕΑ. Φάγαμε, περπατήσαμε, πήραμε και μια μπάλλα του μικρού και φύγαμε ευχαριστημένες (κι ο μικρός ζαβλακωμένος).

Άσμα δεν βάζω καθότι είπαμε σέρνεται ο δίας. Νοερά ακούστε το Call me (blondie).

Κατερίνα θα μπορούσες άνετα να κάνεις τη δουλειά, σε βλέπω πολύ σ'αυτό! Σου πάει και το έχεις το άθλημα, σκέψου το!

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...