Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Nima21 είπε:

σε ευχαριστώ! Το έψαξα και τελικα εγω τα εχω τσεκαρει τα ΑΝΑ το καλοκαίρι μαζι με τις εξετασεις για θρομβοφιλια και ηταν αρνητικα.. η γνωστη μου που τα ειχε ανεβασμενα της εβαλαν εναν ορό για αυτο πριν την τελευταία εμβρυομεταφορα και πετυχε εγκυμοσυνη μετα απο πολλες αποτυχημένες προσπάθειες και μηδενικες χοριακες!  Βεβαια δεν ξερουν σίγουρα αν βοηθησε αυτο ή ηταν θεμα εμβρύων.. παντως επαιρνε κορτιζονη οπως λες προληπτικα και τη σταματησε μολις ακουσαν καρδια.. 

Αυτός ο όρος είναι βιταμίνες πρωτεινες Κ ιχνοστοιχεία λένε ότι βοηθάει intralipids τον λένε 

• Μου αρέσει 1

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια!!!!

Ρένα αυτό με τα νεύρα το έχουμε και εμείς. Ούτε και εγώ έχω καταλάβει γιατί έχει τόσα νεύρα. Αλλά πολλά νεύρα. Και είμαστε όλοι ήρεμοι, ειδικά η μαμά μου που την κρατάει τα πρωινά είναι ίσως ο πιο ήρεμος άνθρωπος πάνω στη γη. Και πολύ υπομονετικιά. Τι να σου πω, ίσως είναι φάση. Κάνω υπομονή μέχρι να μιλήσει, ίσως για τα δικά μας νεύρα να ευθύνεται το ότι δεν μπορεί να μιλήσει να πει αυτό που θέλει (φαντάζομαι όταν μιλήσει θα μας κατεβάζει καντήλια). Και εγώ δεν είμαι του ξύλου, αλλά είναι πολλές οι φορές που δεν ξέρω πως να αντιδράσω αφού αν της μιλήσω με το καλό δεν πιάνει, αν της φωνάξω δεν πιάνει, αν της ρίξω μια στον πισινό δεν πιάνει. Ε τι στο καλό πια???? Αλλες φορές το παίζω τρελλίτσα και δεν της δίνω σημασία, αλλά εκεί τσατίζεται πιο πολύ και έρχεται και με βαράει.

Τι να πω, καλή δύναμη και κουράγιο να έχουμε να τα αντιμετωπίζουμε, γιατί και με την πίεση της δουλειάς δεν είναι ότι πιο εύκολο να ζεις και τέτοια κατάσταση στο σπίτι.

Ουφ πολλά έγραψα.

Καλή βδομάδα σας είπα?

Ελπίζω να είναι το manic monday αυτό που σας βάζω!

lAZgLcK5LzI

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλημέρα Κατερινακι μου!Τελικά ίσως και να ειναι είναι φάσεις ..τι ναπω;;;;Παντως εμενα έχει τρομερη αλλαγη απο τη στιγμη που άλλαξε παιδικο σταθμο!!Υπομονη πρέπει να έχουμε!

Ταρααααααααααααααα χαιρετίσματα απο τον Γιωργο!!

Δεν έρχομαι στο νεό σας καφέ με τα μυστήρια γιατι ...Ναι κυριες και κύριοι...ΕΙΜΑΙ ΦΟΒΙΤΣΙΑΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Επεξεργάστηκαν by RENAH

Καλημέρα Ρενάκι! Ευχαριστώ πολύ για τους χαιρετισμούς! Τι μικρός που είναι ο κόσμος τελικά! Είναι απίστευτο!

Γιατί φοβάσαι Ρενάκι? Να μας πεις και καμιά ιστορία από την Ξάνθη!!!

age.png age.png

Χαχαχαχαχαχαχχα!!!!(¨οχι τίποτα άλλο αλλα θα με κοροιδεύει και η Μάιρα τώρα ..ποιος την ακούει!!)

Μμμμμμμμμμμ αν μου ρθει καμιά ιστορια πό εδώ θα έρθω να σας την πώ!

Διαφημίσεις

Καλημέρα αδύνατον να ανοίξουν τα μάτια μου... τι να σου κάνει ο ριμαδοκαφές!

Μια και σας βλέπω σε χριστουγεννιάτικο κλίμα να βάλω κι εγώ κάτι εορταστικό εεε;

nWMTF5fLA6o

Τις φάσεις με το ξύλο τα περισσότερα, αν όχι όλα, τα παιδιά τις περνάνε... Εκτός απ'το να τους εξηγείς κάαααθε φορά γιατί δεν πρέπει να βαράνε και να προσπαθείς να τους τραβήξεις την προσοχή με κάτι άλλο, το άλλο που κάνω είναι ότι αν συνεχίζει σε κείνη την φάση και δεν μ'ακούει, του λέω να πάει στο μέσα δωμάτιο να ηρεμίσει... αυτό βοηθάει κι εμένα να ηρεμίσω αρα μ'ενα σμπάρο δυο τριγώνια.

Η καλύτερη αντιμετώπιση πιστεύω είναι να απομακρυνόμαστε όταν έχουν τέτοια συμπεριφορά. Πολλές φορές δεν καταλαβαίνουν, ακόμη και αν τα βάλουμε τιμωρία. Ενώ αν απομακρυνθούμε εμείς από τον χώρο τους και δεν τους δώσουμε σημασία, αρνηθούμε την επαφή δηλαδή εκείνη τη στιγμή, νομίζω πιάνει καλύτερα.

age.png age.png

Πάντως το να πάει μέσα να ηρεμίσει δεν το βάζω σαν τιμωρία αλλά να αλλάξει χώρο και να χαλαρώσει λίγο. Πάντως το συμαντικό νομίζω είναι σε κάθε μη σε κάθε όχι να τους λέμε το γιατί... αλλιως δεν έχει κανένα νόημα. Θυμάμαι στον προηγούμενο παιδικό που πήγαινε ο μικρός, σε φάση που πήγα να τον πάρω, πέτυχα στο σκηνικό που ο οδηγός του σχολικού ούρλιαζε σε ένα πιτσιρίκι γιατι προχώρησε μπροστά από αυτόν. Το παιδάκι τι να καταλάβει όταν του ουρλιάζεις μην τολμήσεις και ξαναπεράσεις μπροστά μου; Ότι είσαι πιο μάγκας και περπατάς πάντα πρώτος και έχεις και ωραία φωνή για ουρλιαχτά ή ότι στο δρόμο περνάνε αμάξια και μπορεί να σε χτυπήσει κανένα;;;

καλημερουδια κι απο μενα!τα παιδια δοκιμαζουν τα ορια μας εν ολιγης μας πουλαν και μας αγοραζουν βασικα καλα κανουν!εχουν και τις επιρροες απο τον περιγυρο τους.θελει υπομονη και σταθερη σταση απο εμας.εγω εκανα ενχειρηση στην μυτη πριν ενα χρονο και μου την ανοιξε με τις σφαλιαρες ο μικρος ντα τι ντα μωρε!σκατουλη!υπομονη θα περασει αυτο θα ερθουν αλλα χαχαχαχα!

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Καλα εννοειται Λεγκω μου ότι εξηγείς τα παντα..γι αυτο και αναρωτιεσαι..μα τι δεν κάνω σωστά και εχει τετοια συμπεριφορα;;;

Μα δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι λάθος για να περνάνε φάσεις περίεργες... είναι παιδιά και κάνουν άλματα ανάπτυξης, βλέπουν συνέχεια καινούργια πράγματα, επιρρεάζονται, είναι λογικό να είναι σε περιόδους πιο επιθετικά ή πιο ανασφαλή ή πιο υπερκινητικά κλπ Απλά και για τους γονείς δεν είναι εύκολο να χειριστούν πάντα αυτές τις περιόδους... κι αν ο γονιός δεν είναι κρετίνος να πιστεύει ότι να κάνει όλα σωστά είναι λογικό να αγχώνεται μήπως κάνει κάτι λάθος!;)

Τι ωραία που τα γράφω η άτιμη:tongue:

Ναι βρε Λέγκω καλά τα λες!!

Το να φύγω δεν το είχα σκεφτεί. Δεν είναι ίδιο με το να μη της δίνω σημασία? Και πάλι ούτε και αυτό δουλεύει σε όλες τις φάσεις.

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::confused::confused::confused:

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

μην κανετε παντος το λαθος που εκανα εγω,ο βασιλης μου ηταν ενα καλοβολο παιδακι και οταν σηκωνε χερι του ελεγα οχι αγαπη μου δεν ειναι σωστο και κτλ.εφτασα σε ενα σημειο να τρωει τό ξυλο στα νηπια εξου και το ταεκβοντο(σε καλο μας βγηκε βεβαια εχει δυο νταν τωρα και συνεχιζει)στην πρωτη δημοτικου ηταν το αποκορυφωμα πλακωναν τα μεγαλα τα πρωτακια(συμπλεγμα της ηλεκτρας εγω ευτυχως εχω μια φιλη που μενει διπλα απο το σχολειο εκει εμεις σε καθε διαλειμα μπαλκονατες να βλεπουμε τα παιδακια μας)και ο δικος μου να καθετε και να λεει δεν ειναι σωστο αυτο που κανετε εγω να φωναζω φυγε βρε και αυτος να τις τρωει!η δε δασκαλες τσιγαρακι και το κεφαλη στον ουρανο τι τραβηξα στην πρωτη!θελει μια ισσοροπια γιατι καλα ειναι μεσα στο σπιτι εξω ομως υπαρχει το χαος

921477wc2fyvv2y2.gif

Ναι βρε Λέγκω καλά τα λες!!

Το να φύγω δεν το είχα σκεφτεί. Δεν είναι ίδιο με το να μη της δίνω σημασία? Και πάλι ούτε και αυτό δουλεύει σε όλες τις φάσεις.

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::confused::confused::confused:

Εμεις τα εχουμε κάνει οοοοοοοοοολα αυτα..και φευγουμε απο το δωματιο και δεν της δίνουμε σημασια...αλλα μαλλον φάση ειναι:confused:.Τι να πω;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...