Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Neverstop είπε:

Εμάς από 450 μας το πήγε 650🥺😂🥺😂🥺 κι έχουμε και ένοικοι μαγαζιού και όλα τα υπόλοιπα ρομαντικά έξοδα του μήνα.... Η ζωή έχει γίνει 50% πιο ακριβή κι οι μισθοί έχουν μείνει πίσω... Στην εξωσωματική και γενικά σε όλο τον αγώνα μας έφυγαν πάνω από 12000.. συν γέννα εννοείται μετά κτλ

Καθότι εργααιομανης από μικρή, από τη μια έλεγα πάρτα χαζή που δεν ήθελες μικρότερη παιδί κι από την άλλη αν δεν είχα δουλέψει τόσο δεν θα μπορούσα να κάνω όλα αυτά.

Εμείς δίνουμε 800 και το καλοκαίρι ανανεώνουμε συμβόλαιο οπότε περιμένω τι θα ακούσουμε. Σύνολο ως τώρα όλα έχουν φύγει σίγουρα 15k.  Και ναι αυτό τον εσωτερικό μονόλογο που από τη μια μουντζώνομαι κ μετά το παίρνω πίσω το κάνω κ εγώ. 😂 Βέβαια δε φανταζόμουν ποτέ πως θα είναι ΤΟΣΟ δύσκολο για εμάς να αποκτήσουμε ένα παιδί. Είμαστε κ μαζί 13 χρόνια, θα μπορούσε να έχει γίνει κ νωρίτερα αλλά δε θα μπορούσαμε να το υποστηρίξουμε.

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ για τη διευκρίνιση, το δοκιμάζω αμέσως με το πολυαγαπημένο κομμάτι των Jethro Tull - Acres wild

Σε λατρεψα με το κομματι που εβαλες!

Ωραία Tara θα τα λέμε από δω και πέρα, βλέπω είσαστε μεταμεσονύκτια κοριτσάκια και cool τυπάκια.

:cool::cool::cool:

Όταν λέμε μπύρες εννοούμε τις απλές γνωστές και που βρίσκουμε παντού ή τις ψαγμένες, όπως Βέλγικες Μοναστηριακές κλπ κλπ

Τα παντα! Aναλογως σε τι μαγαζι βρισκομαι.

G7GERh0sQzY

1533662eqsupi4yz2.gif

age.png age.png

Κλαη μερα και ακλη εβδομαδα!!

Μεγαπη δραστηριοτητα ειδα το σ/κ φιλες!!!!Καιρό είχατε....

Κατερινα μην ανησυχείς..Λεμε να ανεβαινει 40αρι στην Ευ στο τεταρτο !!!Μια ωρα μια χαρα ειναι..νορμαλ!!!!Καλ ειναι τωρα το φατσονι;;;Εμεις θα ξαναπαμε ορυλλα σημερα γιατι χθες ειχαμε αυτόπονο!!!!!

Ταρα κριμα για την εξοδο!!!Μεχρι τοτε ομως περασατε καλα;;;;;

Χριστινααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

Γειααααααααααααααααααααα

Μαιρα παγωμενο φραπε μετα απο τετοιο κρύωμα;;;Μαλλον αρρωστη θα ειναι πάλι σημερα ε;;Χοχοχοοχοχ

Λανα και τσικι..γιουχου!!!Το τσικι χαθηκε τελειως ομως.ΜΟυ στειλε και πριν καιρο ενα μηνυμα το κοριτσι και γω η γαιδαρα με τουτα και με κεινα ακομα απανταω....Τσικι ολοι καλα ειμαστε...Φιλια!!!!

Εμεις Σαββατο πρωι πηγαμε με την μικρη αγορα.Και για καφε παρακαλω μετα απο 10 αιώνες.Αλλα περπατησα τοσο πολυ που με επιασε η μεση παλι και ολο σχεδον μετα το σ/κ ημουν ξαπλα και ηθελα και αλλες βολτες γιατι ειχε που ωραιο καιρο!!!

Αυτα οπωε προσεξατε μετα απο πολυυυυυυυυ καιρο με επιασε και παλι η φλυαρια αλλα τι να κανω......Δεν εχω καθολου δουλεια ρε γμτ...τιποτα!!!Τι θα κανω μεχρι τις 4;;;;;

Esys με μπερδευψες κοριτσι μου..με εμας εισαι η με τις άλλες;;;;;)

Πολυ μ αρεσει αυτο το τραγουδι

866pzVaDZSY

Γιούχου!!!!

Καλη βδομαδα!!!!

Γκαστρούλα όλα καλά?

Εγώ βαριέμαι. Δεν έχει πολύ δουλειά σήμερις, λείπει και ο αφεντικός και έτσι ει΄μαι χαλαρή.

Η μικρή λουλού είναι καλύτερα, χτες μάλιστα ήθελε να με βοηθήσει να κάνουμε δουλειές. Προκομένο κορίτσι!

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

V1Gn0e7kvTA

Μέρααααααααα

Βαριέμαι-νυστάζω, το δίπτυχο της επιτυχίας.
Κατ ο γκάλης πάλι λιώμα χτες, δεν γίνεται δουλειά έτσι, τρώω όλο εγώ το παλούκι του μωρού! Άσε που φτιάχτηκε και θέλουν πιο συχνά τώρα!

Ρένα, την esys την κόβω για την "άλλη" κλίκα. Αυτή η Άνοιξη που πήγε επιτέλους;;;

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...