Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Xristina96 είπε:

Εννοείται πως είναι. Εδώ είχαμε πίεση πριν τις εξωσωματικές. Στην Αθήνα είναι ένας μόνιμος αγώνας. Ενα μόνιμο τρέξιμο. Περιμένουμε ένα σκ να κάνουμε δουλειές και ψώνια και ότι άλλο. Εγω είμαι 8 ωρο και σκ σπίτι. Ο σύζυγος όχι. Υπάρχουν μέρες που δουλεύει και 14-18 ώρες σερί. Υπάρχουν εβδομάδες με τα σκ που το πάει σερί, έχει πολλά ταξίδια. Οπότε όλο το βάρος πέφτει πάνω μου. Δεν έχει πρόγραμμα, για αυτό στην πρώτη εμβρυομεταφορά πήγα μόνη μου. 

τα ενοίκια μαύρο χάλι. Να πω ότι νοικιάζω 58τν 500€ και περιμένω αύξηση τον Οκτώβριο. Ναι μεν έχω ότι χρειάζομαι σε ένα σπίτι πέρα από πάρκινγκ. Αλλά… 58τμ με παιδί και σκύλο και περιμένω γερή αύξηση. 
      ο θεός βοηθός. Πάλι καλά έχω πάρει πολύ καλή αύξηση. Δεν με βλέπω όμως να κάθομαι για πολύ, γιατί όπως είπες όλα αυτά τα έξοδα , συν ιδιωτικές ασφάλειες συν αυτοκίνητα και κάνα ταξίδι. Ο σύζυγος έχει λιώσει. Εγώ έκατσα εκεί που είμαι μόνο και μόνο για την εξωσωματική. Μου έχουν κάνει προτάσεις μέσω γνωστής πλατφόρμας με διπλάσια λεφτά 2 φορές, και δεν έφυγα γιατί έχω την στήριξη τους. Δεν μπορούσα να έχω στο κεφάλι μου και τοξικότητα. Δεν έχω θέμα με πίεση δουλειάς. Είμαι jobholic. Οσο περισσότερη δουλειά έχω και πίεση τόσο περισσότερο γουστάρω. Αλλά…. Είμαι ευαίσθητη στις ορμόνες, το άγχος με επηρεάζει. Κάνω υπομονή εκεί. 

Καλά κάνεις κορίτσι μου. Αν με ρωτούσες μικρότερη δε διανοούμουν να κάνω πίσω στη καριέρα μου για κάτι άλλο αλλά πλέον κατάλαβα πως δεν έχει καμμία σημασία στο τέλος της ημέρας. Θα μπορούσα να έχω κάνει πράγματα που θα με έφερναν σε πολύ καλύτερη κατάσταση σήμερα αλλά έχω κάνει πολλές υποχωρήσεις τα τελευταία 2 χρόνια γιατί ξέρω πως απλά θέλω να είμαι καλή στη δουλειά μου στο σημείο που θα συνεχίζει να με πληρώνει για να κάνω αυτό που θέλω για τις εξωσωματικές και ώστε να ζούμε αξιοπρεπώς. 
      Πρέπει να είναι πολύ δύσκολο να λείπει τόσες ώρες και να τρέχεις για όλα μόνη σου και πόσο μάλλον που έκανες την εμβρυομεταφορά μόνη σου. Εγω μια ωοληψια θα κάνω μόνη μου αυτό το μήνα αν πάνε όλα καλά και ήδη το σκέφτομαι 😂

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Φραπε κανονικο ή ντεκαφεϊνε?:tongue:

ντεκαφεινε!γιατι?τρεχει τιποτα?:tongue:

και που σαι.....

εγω δεν εχω σωριαστει ποτε σε μπαρ και ουτε με πιανει και το ματι!:tongue::tongue::tongue:

DNT7uZf7lew

14IRDDnEPR4&NR=1

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

1958530te2chmztha.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια.

Τara αν είχες καιρό να πιεις ή ήσουν υπερβολικά κουρασμένη και στρεσαρισμένη, ήταν λογικό αυτό που σου συνέβη.

Ευχαριστώ ΚατερίναΒ για το καλωσόρισμα. Τον τελευταίο καιρό σπάνια μπαινω στο φόρουμ αλλά μ'αρέσει που στο τόπικ σας είναι όλα χαλαρά και ακούτε καλή μουσική. Μου αρέσουν οι προτάσεις σας.

Εγώ έχω πολλές επιρροές από γαλλική μουσική και κάποιες φορές θα προτίνω και τραγούδια άγνωστα σε αρκετές, αλλά αξίζουν προσοχής.

Απόψε προτίνω μια κορυφαία μπαλάντα Nick Cave + Kylie Minongue- death is not the end

Am1kJM823Vk

Επεξεργάστηκαν by esys

esys

ριξε μια ματια εδω αν θες να βαζεις κατευθειαν το βιντεο....

http://www.parentscafe.gr/showpost.php?p=1874&postcount=29

και φυσικα εδω χαλαρωνουμε,πινουμε καφεδακι,ενιοτε και μπυρες και εχουμε και πολλες αλλες δραστηριοτητες....:cool:

παρε λιγο axl μιας και ειχα καιρο να βαλω....

9xliq-9kb7I&feature=fvst

see youuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1958530te2chmztha.gif

Διαφημίσεις

κωδικος του βιντεο απο το youtube μετα το =[./youtube] χωρις την τελεια

πχ.http://www.youtube.com/watch?v=w9TGj2jrJk8 gia to parapanw pairneis to w9TGj2jrJk8 και το βάζεις αναμεσα στισ αγγυλες.. και επειδη πολλα ειπα ...νύσταξα...

αιντε γουδ ναιτ σας

δεν τα κατάφερα τι κάνω λάθος;

[w9TGj2jrJk8/youtube]

Επεξεργάστηκαν by esys

δεν τα κατάφερα τι κάνω λάθος;

[w9TGj2jrJk8/youtube]

το κάθε λινκ του youtube είναι της μορφής

http://www.youtube.com/watch?v=jKgQNvK4D8Y

μας ενδιαφέρει ο κωδικός που είναι το κομματάκι μετά το "="

κάνεις αντιγραφή λοιπόν τον κωδικό αμέσως μετά το "=" (δλδ εδώ κάνεις το "jKgQNvK4D8Y") και όπως είναι το κάνεις επικόλληση στο μήνυμά σου

στη συνέχεια μπροστά από το jKgQNvK4D8Y βάζεις το "["YOUTUBE"]" και στο τέλος το "["/YOUTUBE"]" ΧΩΡΙΣ ΚΕΝΑ.

τελικά δλδ θα πρέπει να έχεις κάτι σαν αυτό:"["youtube"]"jKgQNvK4D8Y"["/youtube"]" χωρίς βέβαια τα εισαγωγικά και όπως έγραψα πάλι χωρίς κενά.

age.png

age.png

Ρε Ταρούλα, γιατί?????? Στα όρη στα άγρια βουνά!!! Αχαχαχαχαχαχα!!!!! Λες να φταίει τίποτ'άλλο?????? :rolleyes::rolleyes::rolleyes::cool:

ΟΧΙ!

Ομως η Φράου Κατρίν με τους ορούς της θα το κατατροπώσει!!!!!!!:twisted::twisted::twisted::twisted:

Ημουν σιγουρη γι αυτο...!:tongue:

ντεκαφεινε!γιατι?τρεχει τιποτα?:tongue:

Καλα, αν πιεις ποτε κανονικο καφε, τα ξαναλεμε!:tongue:

και που σαι.....

εγω δεν εχω σωριαστει ποτε σε μπαρ και ουτε με πιανει και το ματι!:tongue::tongue::tongue:

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Γιατι, πας σε μπαρ εσυ?:tongue::tongue::tongue:

Τara αν είχες καιρό να πιεις ή ήσουν υπερβολικά κουρασμένη και στρεσαρισμένη, ήταν λογικό αυτό που σου συνέβη.

Εγω, να΄χω καιρο να πιω?:shock::lol:

Καλως ηρθες! Θα μας μαθεις σιγα σιγα!:mrgreen:

και φυσικα εδω χαλαρωνουμε,πινουμε καφεδακι,ενιοτε και μπυρες και εχουμε και πολλες αλλες δραστηριοτητες....:cool:

Ποιος ξερει τι θα νομιζει η κοπελα τωρα...!:tongue:

r7rF2EZ0A_0

age.png age.png

Διαφημίσεις

το κάθε λινκ του youtube είναι της μορφής

http://www.youtube.com/watch?v=jKgQNvK4D8Y

μας ενδιαφέρει ο κωδικός που είναι το κομματάκι μετά το "="

κάνεις αντιγραφή λοιπόν τον κωδικό αμέσως μετά το "=" (δλδ εδώ κάνεις το "jKgQNvK4D8Y") και όπως είναι το κάνεις επικόλληση στο μήνυμά σου

στη συνέχεια μπροστά από το jKgQNvK4D8Y βάζεις το "["YOUTUBE"]" και στο τέλος το "["/YOUTUBE"]" ΧΩΡΙΣ ΚΕΝΑ.

τελικά δλδ θα πρέπει να έχεις κάτι σαν αυτό:"["youtube"]"jKgQNvK4D8Y"["/youtube"]" χωρίς βέβαια τα εισαγωγικά και όπως έγραψα πάλι χωρίς κενά.

Ευχαριστώ για τη διευκρίνιση, το δοκιμάζω αμέσως με το πολυαγαπημένο κομμάτι των Jethro Tull - Acres wild

AjzZm-m2BM4&feature

Ωραία Tara θα τα λέμε από δω και πέρα, βλέπω είσαστε μεταμεσονύκτια κοριτσάκια και cool τυπάκια.

Όταν λέμε μπύρες εννοούμε τις απλές γνωστές και που βρίσκουμε παντού ή τις ψαγμένες, όπως Βέλγικες Μοναστηριακές κλπ κλπ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...