Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Xristina96 είπε:

Εννοείται πως είναι. Εδώ είχαμε πίεση πριν τις εξωσωματικές. Στην Αθήνα είναι ένας μόνιμος αγώνας. Ενα μόνιμο τρέξιμο. Περιμένουμε ένα σκ να κάνουμε δουλειές και ψώνια και ότι άλλο. Εγω είμαι 8 ωρο και σκ σπίτι. Ο σύζυγος όχι. Υπάρχουν μέρες που δουλεύει και 14-18 ώρες σερί. Υπάρχουν εβδομάδες με τα σκ που το πάει σερί, έχει πολλά ταξίδια. Οπότε όλο το βάρος πέφτει πάνω μου. Δεν έχει πρόγραμμα, για αυτό στην πρώτη εμβρυομεταφορά πήγα μόνη μου. 

τα ενοίκια μαύρο χάλι. Να πω ότι νοικιάζω 58τν 500€ και περιμένω αύξηση τον Οκτώβριο. Ναι μεν έχω ότι χρειάζομαι σε ένα σπίτι πέρα από πάρκινγκ. Αλλά… 58τμ με παιδί και σκύλο και περιμένω γερή αύξηση. 
      ο θεός βοηθός. Πάλι καλά έχω πάρει πολύ καλή αύξηση. Δεν με βλέπω όμως να κάθομαι για πολύ, γιατί όπως είπες όλα αυτά τα έξοδα , συν ιδιωτικές ασφάλειες συν αυτοκίνητα και κάνα ταξίδι. Ο σύζυγος έχει λιώσει. Εγώ έκατσα εκεί που είμαι μόνο και μόνο για την εξωσωματική. Μου έχουν κάνει προτάσεις μέσω γνωστής πλατφόρμας με διπλάσια λεφτά 2 φορές, και δεν έφυγα γιατί έχω την στήριξη τους. Δεν μπορούσα να έχω στο κεφάλι μου και τοξικότητα. Δεν έχω θέμα με πίεση δουλειάς. Είμαι jobholic. Οσο περισσότερη δουλειά έχω και πίεση τόσο περισσότερο γουστάρω. Αλλά…. Είμαι ευαίσθητη στις ορμόνες, το άγχος με επηρεάζει. Κάνω υπομονή εκεί. 

Εμάς από 450 μας το πήγε 650🥺😂🥺😂🥺 κι έχουμε και ένοικοι μαγαζιού και όλα τα υπόλοιπα ρομαντικά έξοδα του μήνα.... Η ζωή έχει γίνει 50% πιο ακριβή κι οι μισθοί έχουν μείνει πίσω... Στην εξωσωματική και γενικά σε όλο τον αγώνα μας έφυγαν πάνω από 12000.. συν γέννα εννοείται μετά κτλ

Καθότι εργααιομανης από μικρή, από τη μια έλεγα πάρτα χαζή που δεν ήθελες μικρότερη παιδί κι από την άλλη αν δεν είχα δουλέψει τόσο δεν θα μπορούσα να κάνω όλα αυτά.

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ήρθα να πάρω το λάπτοπ και να πάμε για ύπνο.

το τελευταίο μου κόλλημα

Απαπα!!!!!!! Ξεγελάστηκα και εγώ, δυνάμωσα γιατί δεν άκουγα, ΄μπαίνει δυναμικά η μουσικούλα! Δεν του έδωσα την δέουσα προσοχή αλλά θα το ξανακούσω.

Odyssey Into the Vacuum - Diorama, λίγο αστείος ο τίτλος, καρτουνίστικος. Θα μπορούσα να φτιάξω ολόκληρο τόμο κόμικ με αυτό τον τίτλο!

Ντιπες σόρυ, ελπίζω να μη σου χάλασα το κόλλημα :oops:

Χριστίν μέτρια........ Οκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκ, θα τα πούμε κάποια άλλη στιγμή!

Λιάνα μου σε ευχαριστώ!

Τάρα πως περνάτε? Εννοείται ότι σε σκέφτομαι και ζηλεύω!

Καπετάνισσα αρρωστιάρα πως είσαι?

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Διαφημίσεις

2348186qmpdlnw0xf.jpg

Καπετανισσα ελειπα εγω χθες, ελειψες κι εσυ, και κανανε το καφε μας μπαχαλο...

Χθες η βραδια εληξε αδοξα. Μολις ειχαν φερει μπροστα μου την τριτη μπυρα, προλαβα και ηπια μια γουλια, και ξαφνικα με επιασε ζαλαδα και ταση για λιποθυμια. Προλαβα και βγηκα εξω, και σωριαστηκα στους καναπεδες. Μου΄φερε ο Φωτης πατατακια και ανεβηκε η πιεση μου σιγα σιγα. Δεν ξερω γιατι το επαθα, ειχα φαει καλα και δεν ειχα πιει πολυ.

6j7E7pvLxmI

age.png age.png

Χθες η βραδια εληξε αδοξα. Μολις ειχαν φερει μπροστα μου την τριτη μπυρα, προλαβα και ηπια μια γουλια, και ξαφνικα με επιασε ζαλαδα και ταση για λιποθυμια. Προλαβα και βγηκα εξω, και σωριαστηκα στους καναπεδες. Μου΄φερε ο Φωτης πατατακια και ανεβηκε η πιεση μου σιγα σιγα. Δεν ξερω γιατι το επαθα, ειχα φαει καλα και δεν ειχα πιει πολυ.

Είσαι καλύτερα σήμερα, ναι; Τι να κάνεις; Αυτά, δυστυχώς, συμβαίνουν. Πάλι καλά να λες που δεν έπεσες. Εγώ μια φορά σωριάστηκα φαρδιά πλατιά... :oops:

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

057.gif

τις χθεσινες σας μουσικες επιλογες καλυτερα να μην τις σχολιασω.....

καποιες ηταν καπως ετσι...:shock::shock::shock:

η ΕΛΕ και ο ΜΠΡΑΝΤ τι κανουν σημερα?

ΤΑΡΟΥΛΑ αυτα ειναι της ηλικιας....μην ανυσηχεις.....:tongue:

εγω χθες το βραδυ εφαγα βαφλα με παγωτο και σημερα το πρωι λιαστηκα στην πλατεια

πινοντας φραπε με μπολικα παγακια και ηλθα λιγακι στα ισα μου:rolleyes:

8Tz66OrF30I

1958530te2chmztha.gif

Είσαι καλύτερα σήμερα, ναι; Τι να κάνεις; Αυτά, δυστυχώς, συμβαίνουν. Πάλι καλά να λες που δεν έπεσες. Εγώ μια φορά σωριάστηκα φαρδιά πλατιά... :oops:

Καλα κι εγω εχω σωριαστει σε μπαρ, αλλα πριν απο παρα πολλα χρονια, και υπηρχε και λογος. Ημουν απο μετακομιση, δεν ειχα φαει καλα, και ειχα ανακατεψει και τα ποτα!

ΤΑΡΟΥΛΑ αυτα ειναι της ηλικιας....μην ανυσηχεις.....:tongue:

Γλυκια μου καπετανισσα, ο χρονος σε μενα περασε αλλα δε με αγγιξε, και αυτο φαινεται πιο εντονα τωρα που εχασα τα κιλα απο τις εγκυμοσυνες! Οποτε εισαι ακυρη!:tongue:

Ο Φωτης ειπε οτι ηταν ματι. Με ξεματιασε και εγινε χαλια! Αν ισχυει αυτο, ηταν πααααααααρα πολυ κακο ματι!

εγω χθες το βραδυ εφαγα βαφλα με παγωτο και σημερα το πρωι λιαστηκα στην πλατεια

πινοντας φραπε με μπολικα παγακια και ηλθα λιγακι στα ισα μου:rolleyes:

Φραπε κανονικο ή ντεκαφεϊνε?:tongue:

age.png age.png

Μαιρουλα, μη τυχον γεννησεις νωριτερα και δε με ειδοποιησεις!

Και καλα σου λενε τα κοριτσια, να χαλαρωσεις λιγο, γιατι τερμα η περιοδος χαριτος! Απο δω και περα σε περιμενουν δυσκολες μερες και νυχτες για καποιο καιρο, και τα νευρα δε βοηθουν σε τιποτα!

age.png age.png

Και καλα σου λενε τα κοριτσια, να χαλαρωσεις λιγο, γιατι τερμα η περιοδος χαριτος! Απο δω και περα σε περιμενουν δυσκολες μερες και νυχτες για καποιο καιρο, και τα νευρα δε βοηθουν σε τιποτα!

Σωστή!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ρε Ταρούλα, γιατί?????? Στα όρη στα άγρια βουνά!!! Αχαχαχαχαχαχα!!!!! Λες να φταίει τίποτ'άλλο?????? :rolleyes::rolleyes::rolleyes::cool:

ΕΣΥΣ και εμείς καλωσόρισες!!!!!!

Καπετάνισσα, θέλω και εγώ καφέ! Τώρα! Στον Δον Κιχώτη, στη ταράτσα!

Αλλά δεν μπορώ να πω καλά ήταν και σήμερα, έλειπε ο σύζυγος και κάναμε δουλειές με την κοπέλα μου! Πραγματικά το φχαριστήθηκα!

Α! Ο Λάζαρος ανέστη! Εχει μείνει μόνο φλέμμα το οποίο που και που μας προκαλεί βήχα. Ομως η Φράου Κατρίν με τους ορούς της θα το κατατροπώσει!!!!!!!:twisted::twisted::twisted::twisted:

Χριστίνα, να τοι οι Πρωταθλητές!!!!!!

7_IKcMl_a9A

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...