Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Xristina96 είπε:

Εννοείται πως είναι. Εδώ είχαμε πίεση πριν τις εξωσωματικές. Στην Αθήνα είναι ένας μόνιμος αγώνας. Ενα μόνιμο τρέξιμο. Περιμένουμε ένα σκ να κάνουμε δουλειές και ψώνια και ότι άλλο. Εγω είμαι 8 ωρο και σκ σπίτι. Ο σύζυγος όχι. Υπάρχουν μέρες που δουλεύει και 14-18 ώρες σερί. Υπάρχουν εβδομάδες με τα σκ που το πάει σερί, έχει πολλά ταξίδια. Οπότε όλο το βάρος πέφτει πάνω μου. Δεν έχει πρόγραμμα, για αυτό στην πρώτη εμβρυομεταφορά πήγα μόνη μου. 

τα ενοίκια μαύρο χάλι. Να πω ότι νοικιάζω 58τν 500€ και περιμένω αύξηση τον Οκτώβριο. Ναι μεν έχω ότι χρειάζομαι σε ένα σπίτι πέρα από πάρκινγκ. Αλλά… 58τμ με παιδί και σκύλο και περιμένω γερή αύξηση. 
      ο θεός βοηθός. Πάλι καλά έχω πάρει πολύ καλή αύξηση. Δεν με βλέπω όμως να κάθομαι για πολύ, γιατί όπως είπες όλα αυτά τα έξοδα , συν ιδιωτικές ασφάλειες συν αυτοκίνητα και κάνα ταξίδι. Ο σύζυγος έχει λιώσει. Εγώ έκατσα εκεί που είμαι μόνο και μόνο για την εξωσωματική. Μου έχουν κάνει προτάσεις μέσω γνωστής πλατφόρμας με διπλάσια λεφτά 2 φορές, και δεν έφυγα γιατί έχω την στήριξη τους. Δεν μπορούσα να έχω στο κεφάλι μου και τοξικότητα. Δεν έχω θέμα με πίεση δουλειάς. Είμαι jobholic. Οσο περισσότερη δουλειά έχω και πίεση τόσο περισσότερο γουστάρω. Αλλά…. Είμαι ευαίσθητη στις ορμόνες, το άγχος με επηρεάζει. Κάνω υπομονή εκεί. 

Καλά κάνεις κορίτσι μου. Αν με ρωτούσες μικρότερη δε διανοούμουν να κάνω πίσω στη καριέρα μου για κάτι άλλο αλλά πλέον κατάλαβα πως δεν έχει καμμία σημασία στο τέλος της ημέρας. Θα μπορούσα να έχω κάνει πράγματα που θα με έφερναν σε πολύ καλύτερη κατάσταση σήμερα αλλά έχω κάνει πολλές υποχωρήσεις τα τελευταία 2 χρόνια γιατί ξέρω πως απλά θέλω να είμαι καλή στη δουλειά μου στο σημείο που θα συνεχίζει να με πληρώνει για να κάνω αυτό που θέλω για τις εξωσωματικές και ώστε να ζούμε αξιοπρεπώς. 
      Πρέπει να είναι πολύ δύσκολο να λείπει τόσες ώρες και να τρέχεις για όλα μόνη σου και πόσο μάλλον που έκανες την εμβρυομεταφορά μόνη σου. Εγω μια ωοληψια θα κάνω μόνη μου αυτό το μήνα αν πάνε όλα καλά και ήδη το σκέφτομαι 😂

πρίν από 11 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ρε συ. Πολύ ωραία τα είπε. Και αυτό που λένε στα κέντρα γιατί το λένε; Είδες;; Το είχα διαβάσει σε πολλά άρθρα, ένα σκαλί σπερμα βοηθάει στη εξέλιξη όπως το ωάριο διορθώνει μια βλαστοκύστη. Αν μπορείς στείλε μου πμ τον γιατρό μήπως τον επισκεφτούμε και εμείς. 

Ναι ναι θα σου στείλω , μείναμε πολύ ευχαριστημένοι.

πρίν από 8 λεπτά , Xristina96 είπε:

Να σε ρωτήσω; Τώρα που σου είπε αυτό ο ανδρολόγος ενώ οι εξωματικοι σου είπαν αλλά, σε επηρέασε; Τι θα κάνεις ; 

Και τα σφιχτά εσώρουχα και οι σέλα από τις μηχανες; Είναι πολύ ευαίσθητα εκεί 

Οχι δε με επηρέασε γιατί απ’οτι φαίνεται, έχοντας ρωτήσει πλέον 4-5 εξωσωματικούς κ έχοντας πει τα ίδια όλοι, καταλήγω πως ο καθένας στην ειδικότητα του. Δλδ δε θα πάω να τους ζητήσω κ τα ρέστα. Προφανώς υπάρχει αντικειμενικό πρόβλημα με το ωάριο αλλά εφόσον μπορούμε να κάνουμε έστω κάτι για να το βοηθήσουμε τότε γιατί όχι; Συγκεκριμένα είπε πως το σπερμα είναι σα το αυτοκίνητο κ το ωάριο το συνεργείο. Πρέπει να εξασφαλίσεις πως πως ένα αυτοκίνητο με όσο δυνατόν λιγότερα προβλήματα εκεί εφόσον το συγκεκριμένο ωάριο είναι ταλαιπωρημένο. Μας αφιέρωσε πάρα πολύ ώρα, μείναμε πολύ ευχαριστημένοι. Τώρα όταν επιστρέψει από το ταξίδι του ο άνδρας μου θα πάει να κάνει σπερμοδιάγραμμα.

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

προσπαθησε να την κοιμισεις λιγακι ημικαθιστη,βαλε ενα παραπανω μαξιλαρι,ορους οσους μπορεις εννοειται,

και αφησε και ενα παραθυρο λιγο ανοιχτο στο δωματιο της για να μπαινει φρεσκος αερας

την πηγες σε παιδιατρο?να δει αυτακια,λαιμο και να την ακροαστει?

Όσα είπε η προλαλήσασα ακριβώς κάνω. Και προσοχή όοοοσο μπορείς για να μην κολλήσεις κι εσύ. Να την ακροαστεί κι ο ντοκτόρης πάντως. Σιρόπι για λαιμό πήραμε;

Ορούς????? Ρε, στην Φράου Κατρίν μιλάς!! Δύσκολη νύχτα, απο μόνη της όμως ήθελε να κοιμάται στο καρότσι της, δεν ήθελε καθόλου στο κρεβάτι κι ας της είχα φτιάξει τα μαξιλάρια. Η ειρωνία είναι ότι προχθές ήμασταν στην γιατρό, αλλά η μικρή χθες άρχισε να παίρνει την κάτω βόλτα. Αν όμως δω ότι δεν είμαστε καλά βλέπω να πηγαίνουμε σε καμιά κλινική. Το παρήγορο είναι ότι δεν έχει κάνει πολύ πυρετό, δλδ χτυπήσαμε ένα 39,4, της έδωσα ντεπόν, και έπεσε στην επόμενη ώρα. Αλλά ρε παίδες το 39,4 το σήκωσε σε διάστημα 1 ώρας. Είναι φυσιολογικό αυτό? Πάντως όλο το πρωί δεν είχε πυρετό και δεν της έχω δώσει ντεπόν.

Να κάνω μια άλλη ερώτηση? Σε αυτή την περίπτωση τι τρώνε? Της έφτιαξα κοτόσουπα και κρέμα γιώτης. Κάτι άλλο? (Ενα παστιτσάκι, μια μερίδα γύρο?) Ρε μη με κοροιδεύετε αλλά είμαι παν-άσχετη!

Χριστίν ο μικρός πως είναι?

Εσύ καπετάνισσα? Αρρώωωωωωωωωωωστια!!!!!!!!!!

vzbeVpTmAvk

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Ταρούλα, καλά να περάσετε!!!!!!!

Πιες μια Γκίνες για μένα!!!!!! Ξέρω δεν θα έχετε! Αυτά είναι, ρατσισμός στις μπύρες! Μετά λέτε εμένα και την Τσίκι Φράου.

Ασχετο αλλά βρήκα μια καταπληκτική ρεθυμνιακή πιλς, της οποίας το όνομα δεν θυμάμαι. Το άσχημο με τις κατα τόπου ζυθοποιίες, πχ. πειραική ζυθοποιία, νέδα, κτλ είναι ότι δεν τις βρίσκεις στα μεγάλα σουπερ μάρκετ. Παίζει μπινιά με τις μεγάλες ζυθοποιίες που κοιτάνε να μπουν στα ράφια οι δικές τους μάρκες με οποιο κόστος, και αφήνουν τους μικρες επιχειρήσεις στην απέξω. Και κάπου εδώ τελειώνει το μάθημά μας για τον καπιταλισμό.

Αυτά!

Το παρήγορο είναι ότι δεν έχει κάνει πολύ πυρετό, δλδ χτυπήσαμε ένα 39,4, της έδωσα ντεπόν, και έπεσε στην επόμενη ώρα. Αλλά ρε παίδες το 39,4 το σήκωσε σε διάστημα 1 ώρας. Είναι φυσιολογικό αυτό? Πάντως όλο το πρωί δεν είχε πυρετό και δεν της έχω δώσει ντεπόν.

Να κάνω μια άλλη ερώτηση? Σε αυτή την περίπτωση τι τρώνε? Της έφτιαξα κοτόσουπα και κρέμα γιώτης. Κάτι άλλο? (Ενα παστιτσάκι, μια μερίδα γύρο?) Ρε μη με κοροιδεύετε αλλά είμαι παν-άσχετη!

Χριστίν ο μικρός πως είναι?

Εσύ καπετάνισσα? Αρρώωωωωωωωωωωστια!!!!!!!!!!

ειναι φυσιολογικο να ανεβαινει τοσο γρηγορα ο πυρετος,θα μπορουσε να ειχε ανεβει και ακομα πιο γρηγορα,μην ανυσηχεις γιαυτο ,

να της βαζεις θερμομετρο συχνα για να ξερεις τι γινεται,

κρυα ακρα(χερια ,πατουσες)και πολυ ζεστο μετωπο ειναι δειγμα οτι ανεβαινει ο πυρετος

αν δεν εχει το στομαχι της(διαρροια)δινε της ο,τι της δινεις παντα,

προτιμησε να πινει πολλα υγρα και το φαγητο της λιγο πιο ζεστο,κανει καλο στο λαιμο

εγω ειμαι καλυτερα σημερα....μαλλον ξεμπουκωσα.....:cool:

και φυσικα δεν σε κοροιδευουμε....

tongue-039.GIFtongue-039.GIFtongue-039.GIFtongue-039.GIFtongue-039.GIFtongue-039.GIF

1958530te2chmztha.gif

Διαφημίσεις

Φράου Κατριν, αν έχει την ίδια ίωση με μας η μικρή, να ξέρεις ότι τις πρώτες μέρες πονάει αρκετά ο λαιμός, σε σημείο να μη μπορείς να καταπιείς, οπότε θέλει πιο μαλακά φαγητά. Όσο πέρναγαν οι μέρες ο μικρός δεν έτρωγε, μόνο λίγο γάλα έπινε και του έδινα διαρκώς νερό. Σιγά σιγά έφαγε λίγο γιαούρτι αλλά ακόμα λόγω φλεμάτων κάνει ψιλοαηδιούλες και εμετάκι, αν κι επανήλθε στα γεύματά του.

WN6Op3.png

Mη φοβάσαι καλέ, είσαι κοντά πλέον! Πωπω πως πέρασε ο καιρός!!! Ο ντόκτορ τι λέει;

Ο ντόκτορ λέει ότι μόλις μπω στο μήνα μου, θα κάνουμε καισαρική. Εμφάνισα κάτι προβληματάκια με την καρδιά μου και δεν θέλουμε να ζοριστώ ούτε εγώ, ούτε το παιδί. Αυτό που θέλω τώρα είναι να πάρει λίγες μέρες ακόμα, να μεγαλώσει για να μην έχουμε θερμοκοιτίδες κ.λπ. κ.λπ.

Μαιρουλα, σε 25 μερες γεννας χρυσο μου! Τι φοβασαι? Η Χριστινα ρωταει γιατι δεν εφτασε στο τελος της εγκυμοσυνης της. Ετσι ακριβως οπως τα λες ειναι. Χτυπανε χαμηλα! Θελουν να βγουν, δεν αντεχουν αλλο, ολα φυσιολογικα ειναι, μην ανησυχεις!

Πιο σύντομα Ταρουλίνι. Πιο σύντομα... Αχ! Πάντως εδώ και 30 περίπου ώρες ηρέμησε ο Γούντυ. Τώρα δεν κοπανάει την κεφάλα του. Ρίχνει καμιά κλωτσιά ψηλά.

Βρε φυσιολογικό μου φαίνεται, αλλά έτσι δραματικά που μας τα είπε ήθελα να μάθω τι της λέει ο γιατρός για να πατήσω να την καθησυχάσω. Και παρότι δεν έφτασα ως το τέλος, είχε κατέβει αρκετά κι είχε πάρει θέση, οπότε ένιωσα τα ντάπα ντούπα του :cool:

Σας τα είπα δραματικά γιατί ήμουν φρικαρισμένη. Πονούσα, ένιωθα μπούκωμα χαμηλά και μου έκανε πολλά κολπάκια. Τώρα είμαι καλύτερα.

Μαιρούλα!!!!!!!! Αντε κορίτσι μου τέλειωσαν τα ψέμματα!!!! Πω, πω σαν χτες μου φαίνεται που μας το ανακοίνωσες!!!!!! Ο Μπερτ καλά είναι?

Κοριτσάκια ευχαριστώ για τις ευχές σας, πρώτη φορά κρυώνουμε και βήχουμε και είμαι πολύ στεναχωρημένη γιατί νιώθω ότι πονάει. Μακάρι να μπορούσα να το πάρω πάνω μου το κρύωμα. Προβλέπω να έχουμε δύσκολη νύχτα...

Ο Μπερτ είναι στην καρακοσμάρα του. Με αντιμετωπίζει ως ανθρώπινη θερμοκοιτίδα, με βάζει να στέκομαι προφίλ για να "θαυμάζει" και μετά ξεχνιέται και γίνεται ο κλασσικός, ο ..., ο Έλληνας! Να ρωτήσω κάτι : πώς τα πηγαίνατε με τους άντρες σας στην περίοδο της εγκυμοσύνης; Εγώ πάντως, ώρες ώρες είμαι στα πρόθυρα να τον κοπανήσω. Πολλά νεύρα... Πολλά όμως...

Πώς είναι η κορούλα σου σήμερα; Καλύτερα; Καλό κουράγιο εύχομαι.

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

Μαιρούλα μου κάνε υπομονή, λίγες μέρες σου έμειναν. Είναι λογικό να αισθάνεσαι όλα αυτά τα νευρα και να νομίζεις ότι κανείς δεν σε καταλαβαίνει, ειδικά ο άντρας σου! Γιαυτό για αντίποινα θα του ζητάς να σου φέρνει 2λιτρα παγωτά Ben & Jerry's!!!!!!! Τα οποία δεν βγαίνουν σε 2λιτρα αλλά αστον να ψάχνει!:cool:

Ημικρή μου είναι καλύτερα! Και εγώ αυτό του κορρέ έπαιρνα για τον βήχα, αλλά τελευταία φορά δεν το βρήκα και πήρα άλλο!

DyAlMU4cmtw

NGD468f1_Kc

Poppins μου εγώ συνέχισα να έχω νεύρα και μετά τον τοκετό μαζί του, μάλλον περισσότερα τότε, οπότε προετοίμασέ τον από τώρα ότι θα μιλάνε οι ορμόνες σου και να μην βγάζει άχνα όταν τον βρίζεις, δεν θα φταις :tongue:

Πάντως μη φρικάρεις με κάθε τι στραβό στο σπίτι πχ και αγχώνεσαι, άστα όλα χύμα, μην σε απασχολεί τίποτα. Γιατί το άγχος δεν κάνει καλό, στο λέω. Ζαμάν φου κοπελιά! Και όσο για τις μέρες, καλά πας, μην τρελλαίνεσαι, θα μπεις στο μήνα σου κι όλα καλά θα πάνε. Να σου πω κι ένα ακόμα; Και λίγο πριν τον μήνα να γεννήσεις, μια χαρά θα είστε μάνα και μωρό, μην ανησυχείς καθόλου. Καλή διατροφή, ξεκούραση και ζαμανφουτισμός!

Λιανάκι ωραία τραγούδια αγάπη, μπράβο :D

Κατερίνα μέτρια. Καπετάνισσα και Ταρα δεν έχω λόγια, χάλια :tongue:

Αυτό για ποππινς για να ξεφαντώσει λίγο

Xz-UvQYAmbg

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...