Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, little miracle είπε:

κοπελα μου μην καθεσαι να χαλιεσαι και να αγχωνεσαι ΚΑΙ για τη δουλεια . γιατι εβλεπα που εγραφες και για την βοηθο σου. αυτο που βιωνεις εσυ τωρα θελει πολυ γερο στομαχι και δεν ξερεις ποσο καιρο θα σου παρει. σου ευχομαι να γινει με την μια. αλλα υπαρχει κι η πιθανοτητα να παρει μηνες. οι φυσικοι ειναι ρισκο κ θελουν πολλη υπομονη. οι δουλειες ερχονται και παρερχονται. και να θυμασαι πως καμια δουλεια δεν θα «κλαψει» για σενα, δεν θα σε συντρεξει και δεν θα καταλαβει τι περνας. εσυ κοιτα τωρα να δωσεις βαση στις προσπαθειες σου και ολα τα αλλα οσο μπορεις γραψτα εκει που δεν πιανει μελανι. και πανω απο ολα κοριτσια η ψυχικη μας ηρεμια. κανενας μισθος και καμια πολυτελεια δεν την αντισταθμιζει. 

Συγχαρητήρια το πιο αληθινό μήνυμα ζωής ήταν αυτό...

• Μου αρέσει 1

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Γεια σας κούκλες! Πώς είστε; Όλα καλά;

Εγώ είμαι ψιλοφρικαρισμένη γιατί νιώθω το Γούντι τον τρυποκάρυδο να με κοπανάει χαμηλά και φοβάμαι... Αχ πόσο φοβάμαι... :-(

Όλα θα πάνε τέλεια!!! Να σκέφτεσαι ότι σύντομα θα δεις το κιντεράκι σου;)... και την ώρα του τοκετού οσο μπορείς αυτό να σκέφτεσαι ότι όλα αυτά θα εχουν ένα τέλειο αποτέλεσμα και όλα θα πάνε καλά!

Γεια σας μικρές μου τουλούμπες

A9_ffgwLVCs

Περαστικά στο Ελενάκι και στη σουργελοΜάιρα:tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ είμαι ψιλοφρικαρισμένη γιατί νιώθω το Γούντι τον τρυποκάρυδο να με κοπανάει χαμηλά και φοβάμαι... Αχ πόσο φοβάμαι... :-(

Mη φοβάσαι καλέ, είσαι κοντά πλέον! Πωπω πως πέρασε ο καιρός!!! Ο ντόκτορ τι λέει;

WN6Op3.png

Μαιρουλα, σε 25 μερες γεννας χρυσο μου! Τι φοβασαι? Η Χριστινα ρωταει γιατι δεν εφτασε στο τελος της εγκυμοσυνης της. Ετσι ακριβως οπως τα λες ειναι. Χτυπανε χαμηλα! Θελουν να βγουν, δεν αντεχουν αλλο, ολα φυσιολογικα ειναι, μην ανησυχεις!

Περαστικα στα αρρωστουλια ροκακια! Μην προβληματιζεστε, θα πιω εγω μπυρες για οοοοοοοοοοοοοοολους αυριο βραδυ! Χι χι!

age.png age.png

να μην φοβασαι καθολου!ειναι φυσιολογικο να το ακους χαμηλα!

ε ε εεεεεεεεερχεται!!!!!!!!!!!!!;)

Περαστικά στα αδιάθετα παιδάκια. Γρήγορα να επανέλθουν! :)

ενα εκ των οποιων ειμαι κι εγω! :mrgreen: ευχαριστουμε πολυ!

Περαστικά στο Ελενάκι και στη σουργελοΜάιρα:tongue:

εσενα τα θελει ο κ@λος σου:tongue:

παρε ενα ασμα ενω εγω θα πινω αααααλλο ενα τσαι...:idea:

Ql49eLRRJ_E&feature=related

1958530te2chmztha.gif

Μαιρουλα, σε 25 μερες γεννας χρυσο μου! Τι φοβασαι? Η Χριστινα ρωταει γιατι δεν εφτασε στο τελος της εγκυμοσυνης της. Ετσι ακριβως οπως τα λες ειναι. Χτυπανε χαμηλα! Θελουν να βγουν, δεν αντεχουν αλλο, ολα φυσιολογικα ειναι, μην ανησυχεις!
Βρε φυσιολογικό μου φαίνεται, αλλά έτσι δραματικά που μας τα είπε ήθελα να μάθω τι της λέει ο γιατρός για να πατήσω να την καθησυχάσω. Και παρότι δεν έφτασα ως το τέλος, είχε κατέβει αρκετά κι είχε πάρει θέση, οπότε ένιωσα τα ντάπα ντούπα του :cool:

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Και παρότι δεν έφτασα ως το τέλος, είχε κατέβει αρκετά κι είχε πάρει θέση, οπότε ένιωσα τα ντάπα ντούπα του :cool:

Ενώ εγώ που ξεπέρασα και το τέλος καθότι η δεσποινίς είχε βολευτεί και δεν έλεγε να βγεί (4 μέρες μετά γέννησα) δεν την έννοιωσα χαμηλά, ήταν πολύ ψηλά. Μάλιστα περπατάγαμε περίπου 2 ώρες καθημέρινά και η μικρή αντί να κατέβει, ανέβαινε. Αλήθεια!!!!!! Και η πορδή κλώτσαγε για να σκαρφαλώσει. Σταματάγαμε απο το περπάτημα και βλέπαμε με τον άντρα μου την κοιλιά να κουνιέται προς τα πάνω! Πλάκα είχε!!!!!!

Μαιρούλα!!!!!!!! Αντε κορίτσι μου τέλειωσαν τα ψέμματα!!!! Πω, πω σαν χτες μου φαίνεται που μας το ανακοίνωσες!!!!!! Ο Μπερτ καλά είναι?

Κοριτσάκια ευχαριστώ για τις ευχές σας, πρώτη φορά κρυώνουμε και βήχουμε και είμαι πολύ στεναχωρημένη γιατί νιώθω ότι πονάει. Μακάρι να μπορούσα να το πάρω πάνω μου το κρύωμα. Προβλέπω να έχουμε δύσκολη νύχτα...

bIEOZCcaXzE

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Ενώ εγώ που ξεπέρασα και το τέλος καθότι η δεσποινίς είχε βολευτεί και δεν έλεγε να βγεί (4 μέρες μετά γέννησα) δεν την έννοιωσα χαμηλά, ήταν πολύ ψηλά. Μάλιστα περπατάγαμε περίπου 2 ώρες καθημέρινά και η μικρή αντί να κατέβει, ανέβαινε.

ακριβως το ιδιο ειχε συμβει οταν ειμουν εγκυος στο Σπυρο !ειχα λιωσει κι εγω στο περπατημα αλλα αυτος χαμπαρι, και γεννησα 2 μερες πριν την ΠΗΤ.

Κοριτσάκια ευχαριστώ για τις ευχές σας, πρώτη φορά κρυώνουμε και βήχουμε και είμαι πολύ στεναχωρημένη γιατί νιώθω ότι πονάει. Μακάρι να μπορούσα να το πάρω πάνω μου το κρύωμα. Προβλέπω να έχουμε δύσκολη νύχτα...

προσπαθησε να την κοιμισεις λιγακι ημικαθιστη,βαλε ενα παραπανω μαξιλαρι,ορους οσους μπορεις εννοειται,

και αφησε και ενα παραθυρο λιγο ανοιχτο στο δωματιο της για να μπαινει φρεσκος αερας

την πηγες σε παιδιατρο?να δει αυτακια,λαιμο και να την ακροαστει?

ωραιο αυτο το μπλε χρωμα!:rolleyes:

να το αφησω?μπααα...βαριεμαι να το αλλαζω.....:tongue:

1958530te2chmztha.gif

προσπαθησε να την κοιμισεις λιγακι ημικαθιστη,βαλε ενα παραπανω μαξιλαρι,ορους οσους μπορεις εννοειται,

και αφησε και ενα παραθυρο λιγο ανοιχτο στο δωματιο της για να μπαινει φρεσκος αερας

την πηγες σε παιδιατρο?να δει αυτακια,λαιμο και να την ακροαστει?

Όσα είπε η προλαλήσασα ακριβώς κάνω. Και προσοχή όοοοσο μπορείς για να μην κολλήσεις κι εσύ. Να την ακροαστεί κι ο ντοκτόρης πάντως. Σιρόπι για λαιμό πήραμε;

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...