Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, little miracle είπε:

κοπελα μου μην καθεσαι να χαλιεσαι και να αγχωνεσαι ΚΑΙ για τη δουλεια . γιατι εβλεπα που εγραφες και για την βοηθο σου. αυτο που βιωνεις εσυ τωρα θελει πολυ γερο στομαχι και δεν ξερεις ποσο καιρο θα σου παρει. σου ευχομαι να γινει με την μια. αλλα υπαρχει κι η πιθανοτητα να παρει μηνες. οι φυσικοι ειναι ρισκο κ θελουν πολλη υπομονη. οι δουλειες ερχονται και παρερχονται. και να θυμασαι πως καμια δουλεια δεν θα «κλαψει» για σενα, δεν θα σε συντρεξει και δεν θα καταλαβει τι περνας. εσυ κοιτα τωρα να δωσεις βαση στις προσπαθειες σου και ολα τα αλλα οσο μπορεις γραψτα εκει που δεν πιανει μελανι. και πανω απο ολα κοριτσια η ψυχικη μας ηρεμια. κανενας μισθος και καμια πολυτελεια δεν την αντισταθμιζει. 

Συγχαρητήρια το πιο αληθινό μήνυμα ζωής ήταν αυτό...

• Μου αρέσει 1

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μάντυ, το Σμήνος το έχω διαβάσει. Ξεκινάει καταπληκτικά, λες πω πω τί μαμάτο βιβλίο, μυστήριο και φαντασία μαζί με οικολογικά μηνύματα, αλλά στην πορεία κουράζει και δεν έχει και κανένα ιδιαίτερα αποκαλυπτικό τέλος, άσε που είναι και 800 σελίδες.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗΣ!!!

μη περιμενετε να διαβασω ενα εκατομμυριο σελιδες ετσι??εχει πηξει το μυαλο μου σαν το τυρογαλο !!

περιμενω να κανονισετε για κανα κοφι και να με ενημερωσετε μεσω σουμουσουξουτου που λεει και η αγαπη μου η παλιογρια!!χοχχοχοχοχοχχοχοχοχ

σας φιλω σταυρωτα παω να μαζεψω τα ασυμαζευτα!

suU8p3.png

vdz8p3.png

εμενα μου αρεσε περισσοτερο το In your heart

+1

το γκρουπ βέβαια δεν είναι στις μουσικές μου προτιμήσεις, πολύ κιθάρα ρε παιδί μου...

η φωνή του τραγουδιστή ώρες ώρες μου φέρνει αυτή του Dickinson :confused:

age.png

age.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!!!!

Γιούλα Χρόνια Πολλά!!!!! Να χαίρεσαι την οικογένειά σου!!!!!

Λέγκω βρες μέρος και πάμε να τα ξαμολήσουμε!!! Σε λίγο θα ανοίξει και ο καιρός!

Τσίκι μέσα για καφεδάκι!

Ρε κορίτσια στρώσατε λάθος χρώμα χαλί και η Χριστίν παρεξηγήθηκε μου φαίνεται...... Γιαυτό και εξαφανίστηκε πάλι!

Η Ελέ είναι κρυωμένη, πρώτη φορά που έχει βήχα αλλα νιώθω ότι πρέπει να της πονάει όλο το στηθος απο το βήχα, τοσο παράξενος που είναι. Και εγώ έλεγα ότι τον περάσαμε τον χειμώνα χωρίς αρρώστιες. Τεσπα, θα περάσει. Η Φράου Κατριν έχει εξοπλιστεί με ορούς και μεγάλες σύριγγες! Θα το πατάξουμε το κρύωμα!

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Καλημέρα κόρες. Κατ περαστικά στην Ελίτσα, είναι άτιμος ο καιρός τώρα. Τάρα έχουμε Ζωή, την ζωή μας και τις ζωούλες μας που χωρίς αυτές δεν ζούμε ούτε εμείς (τα παιδάκια μας). Αρα να χαιρόμαστε την ζωή γενικά που είναι το υπέρτατο αγαθό.

iRYvuS9OxdA

Διαφημίσεις

Ορίστε, βάζω αυτό για να γιορτάσουμε τη ζωή!

m4o--q6xuvs

Περαστικά στα αρρωστάκια. Εμείς ακόμα χάλια, ο μικρός δηλαδή, εμείς ανακάμψαμε... Και ξενύχτι, πολύ ξενύχτι ρε παιδιά!!!

WN6Op3.png

Γεια σας κούκλες! Πώς είστε; Όλα καλά;

Εγώ είμαι ψιλοφρικαρισμένη γιατί νιώθω το Γούντι τον τρυποκάρυδο να με κοπανάει χαμηλά και φοβάμαι... Αχ πόσο φοβάμαι... :-(

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...