Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, little miracle είπε:

κοπελα μου μην καθεσαι να χαλιεσαι και να αγχωνεσαι ΚΑΙ για τη δουλεια . γιατι εβλεπα που εγραφες και για την βοηθο σου. αυτο που βιωνεις εσυ τωρα θελει πολυ γερο στομαχι και δεν ξερεις ποσο καιρο θα σου παρει. σου ευχομαι να γινει με την μια. αλλα υπαρχει κι η πιθανοτητα να παρει μηνες. οι φυσικοι ειναι ρισκο κ θελουν πολλη υπομονη. οι δουλειες ερχονται και παρερχονται. και να θυμασαι πως καμια δουλεια δεν θα «κλαψει» για σενα, δεν θα σε συντρεξει και δεν θα καταλαβει τι περνας. εσυ κοιτα τωρα να δωσεις βαση στις προσπαθειες σου και ολα τα αλλα οσο μπορεις γραψτα εκει που δεν πιανει μελανι. και πανω απο ολα κοριτσια η ψυχικη μας ηρεμια. κανενας μισθος και καμια πολυτελεια δεν την αντισταθμιζει. 

Συγχαρητήρια το πιο αληθινό μήνυμα ζωής ήταν αυτό...

• Μου αρέσει 1

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

2464198rmpbsi0v1z.jpg

Καλημερα κοριτσια και αγορια!

Kατερινα, εμενα μου αρεσε περισσοτερο το In your heart. Γουστα ειναι αυτα!

Και τωρα, εχω διαθεση να ακουσω αυτο με τα ηχεια τερμα... Αλλα τα παιδια μου κοιμουνται...

onquKz5SYRs

age.png age.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερούδια σας!!! Μέγιστο καθήκον με καλεί να υποστηρίξω την Κατ διότι οι IAMX... καπετάνισσα.... είναι σούπερ και τα κομμάτια τους ακόμα πιο σούπερ. Αυτό δεν αναιρεί ότι σούπερ είναι και οι Iron Maiden αλλά άλλη μουσική η μία, άλλη η άλλη. Η Κατ και εγώ όμως ακούμε καλή μουσική απο οπουδήποτε και αν προέρχεται αυτή. Ευχαριστώ!!!!

Καλημέρα και χρόνια πολλά μικρές μου τυρόπιτες, χαρούμενα και με υγεία για όλα τα παιδάκια!!!

Πήρε το μάτι μου ότι γιόρταζε το Λιανάκι; Πολύχρονη γλυκούλα μου!!!

Περάσαμε πολύ όμορφα με φιλαράκια, τα πιτσιρίκια μου ξεσάλωσαν κι άντε να τα μαζέψω.

Τι να βάλω για να με κράξει η Μάιρα;:tongue: Θα το σκεφτώ σοβαρά και θα επανέλθω... σμουουουουτς

Διαφημίσεις

κατερινακι μου ολα καλα

Βρε κοπελιά, εγώ θα έπρεπε να σε ρωτάω αν είναι όλα καλά. Τι κάνει το αλητάκι σου? Το σκουπάκι χειρός!!!!! Χαχαχα όλα τα ρουφάει!

Καλημερούδια σας!!! Μέγιστο καθήκον με καλεί να υποστηρίξω την Κατ διότι οι IAMX... καπετάνισσα.... είναι σούπερ και τα κομμάτια τους ακόμα πιο σούπερ. Αυτό δεν αναιρεί ότι σούπερ είναι και οι Iron Maiden αλλά άλλη μουσική η μία, άλλη η άλλη. Η Κατ και εγώ όμως ακούμε καλή μουσική απο οπουδήποτε και αν προέρχεται αυτή. Ευχαριστώ!!!!

Εεεεεεεεεεεεεετσι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Λέγκωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!! Χρόνια πολλά!!!!!!!! Χάθηκες!

Κοριτσάκια μου όλα καλά?

Εγώ τρέχω στη δουλειά! Φιλούρες!!!!!!!

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Βρε κοπελιά, εγώ θα έπρεπε να σε ρωτάω αν είναι όλα καλά. Τι κάνει το αλητάκι σου? Το σκουπάκι χειρός!!!!! Χαχαχα όλα τα ρουφάει!

!

πως τον αφησες?

βαλε κ μισο κιλο γκαζον ακομη την ανασταση,σπιτικο αλφα αλφα.τπτ δεν αφησε:oops:

Διαφημίσεις

Γύρισα, που είναι το μωβ χαλί μου;

Καλωσόρισες!!!! Δεν σε περιμέναμε τόσο νωρίς και το στείλαμε καθαριστήριο για να εξολοθρεύσουμε τα ακάρεα:tongue:

πως τον αφησες?

βαλε κ μισο κιλο γκαζον ακομη την ανασταση,σπιτικο αλφα αλφα.τπτ δεν αφησε:oops:

Χαχαχαχαα!!!! Δεν είναι να τον αφήνεις απο τα μάτια σου!!!!!!! Ο Vacuum!!!!! Η σκούπα φίλιπς ρουφάει τη σκόνη!!!! Σε 2 βδομάδες ξαναρχόμαστε! Αν έχει καλό καιρό θα πάμε θάλασσα να παίξουν. Εγώ θα έρθω με βαλιτσάκι και 5 αλλαξιές, δεν την ξαναπατάω!!!!!!! Και ένα λεξοτανίλ για τον άντρα μου!

Λε-γκόλ να έρθουμε για βοήθεια?? 1 ωρίτσα να τα κρατήσουμε να κοιμηθείς λιγάκι. Πες το κι έγινε!

NeiX6bf2OPI

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

2464221syg4wl5gcb.jpg

Kαλημερα! Χθες μαζευτηκαμε με παλιους φιλους, και καναμε μουσικη βραδια στο σπιτι του ενος, αποκλειστικα με βινυλλια και ενα καταπληκτικο ηχοσυστημα. Ακουσαμε επι το πλειστον progressive rock. Ηταν πολυ ομορφα, και το απολαυσα παρα πολυ!

Παρτε λιγο ιταλικο ροκ!

ME3gLfgadx8

age.png age.png

εσεις ακουτε καλη μουσικη?απο ποτε?:tongue::tongue::tongue: ΧΑ ΧΑ ΧΑ !!!!!

Τι να βάλω για να με κράξει η Μάιρα;:tongue: Θα το σκεφτώ σοβαρά και θα επανέλθω... σμουουουουτς

tongue-047.giftongue-047.giftongue-047.gif

Γύρισα, που είναι το μωβ χαλί μου;
Kαπετανισσααααααααααααααααα! Στρωσε το!!!:twisted:

%CE%9A%CE%91%CE%9D%CE%9D%CE%95%CE%A3+%CE%93%CE%91%CE%9B%CE%9B%CE%99%CE%91+%CE%9A%CE%9F%CE%9A%CE%9A%CE%99%CE%9D%CE%9F+%CE%A7%CE%91%CE%9B%CE%99.jpg

παρε κοκκινο!που ειναι για τα επισημα προσωπατα!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Good_Morning_by_acrylicana.jpg

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!

τις τελευταιες μερες φιλοξενησα μια παιδικη μου φιλη στο σπιτι,progressive rock δεν ακουσαμε βεβαια,αλλα ειπαμε και θυμηθηκαμε πολλα....

μου προτεινε να διαβασω'' Το εκρεμμες του Φουκω'' και ''Το Σμηνος'',εχω εμπιστοσυνη στο γουστο της στα βιβλια,τα εχει διαβασει καμμια?

YF4_YciUVKA

1958530te2chmztha.gif

Καλημέρα μικρές μου τυρόπιτες...

Λε-γκόλ να έρθουμε για βοήθεια?? 1 ωρίτσα να τα κρατήσουμε να κοιμηθείς λιγάκι. Πες το κι έγινε!

Δεν κανονίζουμε λέω γω καμια τσάρκα με την τσογλαναρία σε κανα πάρκο να τα ξαμολήσουμε και να χαλαρώσουμε λίγο (αν χαλαρώσουμε να με χέθεις:tongue:)

Kαλημερα! Χθες μαζευτηκαμε με παλιους φιλους, και καναμε μουσικη βραδια στο σπιτι του ενος, αποκλειστικα με βινυλλια και ενα καταπληκτικο ηχοσυστημα. Ακουσαμε επι το πλειστον progressive rock. Ηταν πολυ ομορφα, και το απολαυσα παρα πολυ!

Τέλειο ακούγεται!!!

Κι εμείς τετραημερακι περάσαμε τέλεια με δύο φιλαράκια στα κιούρκα... λέγανε ότι τα παιδάκια μου κάνουν για διαφήμηση durex:tongue:

τις τελευταιες μερες φιλοξενησα μια παιδικη μου φιλη στο σπιτι,progressive rock δεν ακουσαμε βεβαια,αλλα ειπαμε και θυμηθηκαμε πολλα....

μου προτεινε να διαβασω'' Το εκρεμμες του Φουκω'' και ''Το Σμηνος'',εχω εμπιστοσυνη στο γουστο της στα βιβλια,τα εχει διαβασει καμμια?

Ζόρικο το Εκρεμμές του Φουκώ αλλά κλασσική αξία... το όνομα του Ρόδου το έχεις διαβάσει; Αν όχι ξεκίνα από αυτό... Τέλειο βιβλίο! :cool:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...