Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Ιουλιέτα είπε:

Η orgalutran δεν παίζει κάποιο ρόλο- την άλλη δεν την ξέρω, ένεση είναι, ε; 

Συνήθως αν δεν δείξουν σημάδια ανάπτυξης σε λίγες μέρες, δεν μεγαλώνουν μετά. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις! Θα σου πουν και αύριο που θα κάνεις ωοληψία αν έχουν μεγαλώσει. Μπορεί και να μεγάλωσαν και να σου πάρουν κάποιο από αυτά!

Ναι ναι ενεση είναι... ναι θα δούμε αύριο.. σε ευχαριστώ πολύ!

• Καλή τύχη! 1

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Ηρθαν τα χιμας???παω να κλωτσησω τον Αι Βασίλη στο Συνταγμα!!!χαχαχαχαχαχαχα

ypqViwRtLMU

DOtEdhKOMgQ

τρελός έρωτας με τον Jack Skellington!!!

'εχω αγορ'ασει και τις φιγούρες της ταινίας και στολίζω το τζάκι!!χαχαχαχαχα

και η πιο dark version

wsumEnI5O2k&feature=related

suU8p3.png

vdz8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμάς δεν μας βάλατε πιν απ κοριτσάκι εεε??? ε θα βάλω και εγώ μόνη μου...

αυτη ειναι η χριστινα περιμενοντας τον Αι Ρικι

776462rrq7v6k0i3.jpg

και αυτή η αφεντιά μου μόλις πάρει το τρίπλωμα!!!

671856f2q745ke9x.jpg

http://www.parentscafe.gr/%3Ca%20href=http://www.glitter-graphics.com%20target=_blank%3E776462rrq7v6k0i3.jpg

suU8p3.png

vdz8p3.png

Kοριτσάκια καλησπέρα κι από μένα. Μόλις ησύχασε το σπίτι κι είπα να μπω για ένα γεια. Απ'ο εχθές τρέχω από παιδικά πάρτι σε βαφτίσια και τούμπαλιν... έλοιωσα στα ψηλοτάκουνα η γυναίκα. Ρε τι τραβάμε κι εμείς οι κοσμικές.. χαχαχα :D

ΤΑΡΑ μου δεν ξέρω απο που κλάπηκε η εισαγωγή του Child in time. Για διαφώτησέ με λίγο...

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=wPyNdwfYDDo&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=wPyNdwfYDDo&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

z4cd7f85f5526b.gif

Evolve or Dissolve!z4e958adf86ce7.gif

Μάταιοι είναι οι αγώνες που δεν δόθηκαν ποτέ.

Ρε τι είν τούτο με σας? Μόλις λείψω, μπάχαλο το μαγαζί! Θα μας κλείσουν ρεεεεεεεεεεεεεεεεε! Τι αμέρικαν μπαρ, στριπτιζάδικο το κάνατε!!! Ημαρτον, κι αρχίζει η σαρακοστή σήμερα! Καθήστε να βάλω τα τέκνα για ύπνο, και θα επανέλθω να μαζέψω τα αμάζευτά σας!!!

Νικολεκάκι, ιδού!

zAJoAO88Bdk

age.png age.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

τρελός έρωτας με τον Jack Skellington!!!

'εχω αγορ'ασει και τις φιγούρες της ταινίας και στολίζω το τζάκι!!χαχαχαχαχα

Αι λόβ Τσίκι!!!!!!!!!

Αι λοβ Τιμ Ρομπινς!!!!!

Αι λοβ Τζονυ εντ Ελενα!!!!!!

Αι λοβ Τζάκ!!!!!

Οταν ήμουν έγκυος είχα πάει με την φίλη μου και το είχαμε δει 3διάστατο!!!!!!! Νιανιανιανιανια, ζήλευε τσικάκι!!!!!! Και δυστυχώς είχα δαχτυλίδι τζάκ, αλλά μου έσπασε!!

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Εχω φάει ενα φλας (και πολλά άλλα, αλλά ας μη το κάνουμε θέμα) ότι η τελευταία συναυλία που είχα δει στο Ρόδον ήταν απο το συγκροτημα gathering, με το οποίο είχα κολλήσει ένα διάστημα. Μπορεί κάποια να βοηθήσει, να μου πει αν όντως είχαν έρθει? Το θέμα είναι ότι έχω ένα κενο, δεν θυμάμαι καθόλου τη συναυλία. Και να πεις ότι πίνω και δεν θυμάμαι..... Να πεις ότι τρώω και δεν θυμάμαι, νταξ, ισχύει, τεσπά πάρτε δειγματάκι απο τους γκάδερινγκ

VvpcPdYbWPw

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

ε ψιτ ΡΕΝΑΤΑ!ηλθε κι αλλη δικια σου κι εφερε μαζι τον αγαπημενο σας!:rolleyes:

Ειδες;;;:P:pΠολύ χάρηκα!!!

Kαλημερα .Καλη εβδομάδα !!! Ξεσαλώσατε το σ/κ ε;;;ΧΑχαχαχαχαχαχα.Έλιωσα στο γέλιο Δευτεριατικα και το χα ανάγκη γατί η μικρη μου είχε όλο το σ/κ συνάχι και σήμερα ξύπνησε πολύ άγρια ,δεν ήθελε να σηκωθει την ενοχλούσε η μύτη της ,ουρλιαζε ,με χτυπούσε:-(:sad::-(,της φωναξα κι εγω:-(:sad::-(:sad:(και καθολου δεν μ αρεσει ,πολυ στεναχωριέμαι) μετά τα βρήκαμε ....και με μιση ώρα καθυστερηση έφτασα στην δουλειά..ουφ....Πολύ στεναχωριέμαι όταν της φωναζω ρε κορίτσια..πάρα πολύ ομως..αλλα πραγματικα εξοργίζομαι όταν νευριάζει πολύ και χτυπάει......Μα απο τότε που γεννήθηκε ζει σε ένα τοσο ηρεμο περιβαλλον χωρις φωνές-ο αντρας μου ειδικα τέρας ψυχραιμιας δεν εχει υψώσει φωνη ΠΟΤΕ ..καλα για ξύλο δεν το συζητάω ..ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ;;;,ουτε σαν χειρονόμια ,ούτε σαν απειλή ποτε μα ποτέ!!-και πως γίνεται να συμπεριφερεται μ αυτον τον τρόπο οταν νευριαζζει πολυ;;Καλα τωρα το εχει περιορισει πολυ απο τότε που αλλαξαμε παιδικο σταθμο...σχεδον το είμαμε ξεχασει..!Πέρσυ ,στον παλιό παιδικο να δείτε τι γινοταν..Και δεν χτυπάει αλλα παιδακια.Μόνο εμένα και τον μπαμπα της!!!!!!!:shock::shock:

Αυτά ,περιληπτικά.Ας βάλω κανενα τραγουδακι τωρα!

0-i-2k2mWOQ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...