Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Καλημέρα!!!!!!

Σερενάτα, Αθάνατο Ελληνικό Ικα!!!!!, ή καλύτερα Αθάνατο Ελληνικό Δημόσιο!!!! Είχα σήμερα ραντεβού στον Ευαγγελισμό στις 8.30, ήμουν εκεί στις 8.10, διάβαζα το βιβλίο μου μέχρι να περάσουν τα 20 λεπτά αλλά η ώρα δεν πέρναγε, κοιτάω το ρολόι 9.30! Ο γιατρός άφαντος!!!! Τελικά είπε να περάσει μια βόλτα και έτσι 10.10 έκανε μια γκέστ εμφάνιση. Και επειδή έχω και τον γκαντέμη μέσα μου, είχα κλείσει σε λάθος τμήμα!!!!!!! Αχαχαχαχαχαχαχα!!!!!! Το καλό είναι ότι προχώρησα αρκετά το βιβλίο μου. Και τώρα πρέπει να ξαναπεριμένω για το επόμενο (σωστό αυτή τη φορά)ραντεβού στις 31 Μαίου, από τις 9 Φεβρουαρίου που πήγα για την πρώτη εξέταση!

Αυτά!!!!

Καπετάνισσα χθες έστειλα φακελάκι! Γέλασα με το τηλεξεμάτιασμα! Αυτό το κάνει η μάνα μου. Ούτε και εγώ το πιστεύω αλλά πιάνει μερικές φορές.

Ασχετο αλλά τα Χαμοδράκια δεν βγαίνουν το μεσημέρι? Το δικό μας γιατί είναι μεταμεσονύχτιο?

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Κατερινααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

θελω κι εγω μια τετοια κοκκινη μπλουζα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!

Μάιρα ήρθε? Είδες? Αχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!

Πρωί πρωί ο οδηγός στο λεωφορείο άκουγε λαικά, "έγινα λιώμα και έμεινα μόνη μου πάνω στο στρώμα, έγινα λιώμα κι όλο στη σκέψη μου είσαι ακόμα". ΉΜΑΡΤΟΝ!!!!!!

Νυστάζω, σας το είπα?

Σερενάτα, σήμερα έχουμε γιατρό?

A! σας έχω κουιζ!

Ποιά συμφορουμίτισα της οποίας το όνομα αρχίζει απο Λ και τελειώνει σε ιάνα έχει γενέθλια σήμερα? Εεεεεεεεεε?????

ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΛΙΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕ ΑΣΠΡΑ ΜΑΛΛΙΑ (μη στεναχωριέσαι θα τα βάφουμε!!!!!!)

Οτι επιθυμείς, να χαίρεσαι τον αντρούλη σου και το κοριτσάκι σου!!!!!!!! Εύχομαι όλα να σου πάνε όπως τα θες!!!!!!

Καλημέρα και καλό μήνα!!!!!!!!!!! Κατερινάκι ευχαριστώ πολύ που με θυμήθηκες, για πότε ενηλικιώθηκα ούτε που το κατάλαβα!!!!!! 18 πια!!!! χιχιχι....

Μια και νηστεύουμε το μόνο που μπορώ να σας κεράσω είναι ένα πολύ όμορφο τραγουδάκι, σας κερνάω λοιπόν το αγαπημένο μου all time classic που είναι και το σήμα κατατεθέν μου...

iDrUA8F7Vn8

126.jpg

καλημερα!!!!!!!!!!!!!

βρε ΚΑΤ στο νουμερο μου δεν ειχε???θελω κι εγω!!!!!

η μικρη στις 2.30 ειχε 38.3,δεν της εδωσα τιποτα και τωρα το πρωι ειναι απυρετη

ελπιζω να μην ειναι καμμια ιωση,εν αναμονη λοιπον...

ΛΙΑΝΑ....

happy-birthday-cake.jpg

ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ!!!!!ΚΑΙ Ο.ΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙς!!!!!!ΦΙΛΙΑΑΑΑ!!!!!!!!

1958530te2chmztha.gif

Διαφημίσεις

Λιάνα μου σε έπαιρνα τηλ, αλλά είναι κλειστό :mad:

Αντε τώρα που ενηλικιώθηκες θα σε πάμε σε μπαρ να πιείς ένα βερμουτάκι!:tongue:

Εσύ κυρά αλαμπαμιανή, να σκάσεις απο την κακία σου, δεν έχει στο νούμερό σου!!!!!!! Μήπως η μικρή βγάζει πίσω δόντια? Αυτά είναι λίγο ζόρικα. Η παιδίατρος μου έχει πει να μη δίνω στη μικρή μου ντεπόν αν έχει δέκατα, γιατί δεν θα μπορέσουμε να καταλάβουμε σε τι οφείλονται (ουφ τα γράφω γρήγορα και μπορεί να μη σας δίνω να καταλάβετε τι θέλω να πω)

Το ρημαδοτυπογραφείο μέρα που είναι, μας είπε και ο μπόσης ότι θα την κάνουμε νωρίς, έχει βγάλει τα άπειρα! Μου την φύλαγε:evil::evil::evil::evil::evil:

Μήπως η μικρή βγάζει πίσω δόντια? Αυτά είναι λίγο ζόρικα. Η παιδίατρος μου έχει πει να μη δίνω στη μικρή μου ντεπόν αν έχει δέκατα, γιατί δεν θα μπορέσουμε να καταλάβουμε σε τι οφείλονται

εννοειται πως σε δεκατα δεν δινουμε αντιπυρετικο,εγω δινω οταν φτασει 38.5,

εντωμεταξυ οντως βγαζει τα πισω δοντια αυτο τον καιρο,λετε να ειναι απο αυτο?

οι πιο πολλοι παιδιατροι δεν παραδεχονται οτι τα δοντια κανουν πυρετο η αλλα συμπτωματα...

πηρα και την παιδιατρο και την ενημερωσα,αλλα και αυτη οπως κι εγω δεν ανυσηχει,

με ρωτησε αν της εχω κανει ποτε καλλιεργεια ουρων(της ειχα κανει το καλοκαιρι που ειχε πυρετο και ειχε βγει καθαρη)

γιατι το ρωτησε αυτο δεν καταλαβα:confused:

αυτααααα.......

η ΧΡΙΣΤΙΝΑ που εχει χαθει?:arrow:

1958530te2chmztha.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...