Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Εξωσωματική τελικά δεν έκανα   αλλά είναι ένας λόγος που δεν έκανα άλλο παιδί Κ έμεινα μόνο με ένα Κ ούτε που το συζήτησα να κάνω άλλο .... 

δεν την ξέρω την ιστορία σου, αλλά με τις απαντήσεις σου καταλαβαίνω ότι έχεις γνώσεις και θεώρησα ότι είναι από προσωπικά βιώματα. 

Χαίρομαι πάρα πολύ που τα κατάφερες φυσικά! Γερό να είναι το παιδάκι σου και να το καμαρώνεις!

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα...:) Maira και εμένα μου αρέσει!!!! Εσύ είσαι καλά?:confused:

Μια χαρα ειμαι!

κοιτα να σου εξηγησω επειδη εισαι νεο μελος στην παρεα!

συχνα παθαινω διαφορες αναλαμπες(ο γιατρος μου εχει πει οτι δεν ειναι τιποτα και να μην ανυσηχω)

και ευτυχως αυτες οι αναλαμπες διαρκουν πολυ λιγο!!!αρα ολα οκ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

gV6noHEd6XE

1958530te2chmztha.gif

Μια χαρα ειμαι!

κοιτα να σου εξηγησω επειδη εισαι νεο μελος στην παρεα!

συχνα παθαινω διαφορες αναλαμπες(ο γιατρος μου εχει πει οτι δεν ειναι τιποτα και να μην ανυσηχω)

και ευτυχως αυτες οι αναλαμπες διαρκουν πολυ λιγο!!!αρα ολα οκ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλή συνέχεια τότε...:)

Διαφημίσεις

!!!

Εφιτσα και στο φορουμ το ιδιο νικ δεν εχεις;;;;Σου τα χωσα λιγο σε ενα θεματακι.... :twisted::twisted::rolleyes::rolleyes::rolleyes::oops::oops::oops: αλλα οπως λεω αφορμη πηρα απο το ποστ σου...Τεσπα!!!!

σε ποιο μανα μου?

ουτε και το θυμαμαι:)

πρεπει να συμφωνουμε σε ολα?

αμ δε γινεται . γινεται?:D

Διαφημίσεις

Καλημέρα! :)

Μερικές φορές με το που ανοίγω τα μάτια μου το πρωί έχω ένα τραγούδι στο μυαλό μου (:confused:).

Το σημερινό είναι αυτό...

f6FDvH0b7II

Καφεδάκι κανείς?

1141787bl4kujfkml.gif

Επεξεργάστηκαν by Ανοιξη

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...