Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Xristina96 είπε:

χαχαχαχαχα είπα μήπως βρω ευκαιρία χαχαχαχα

ναι σε καταλαβαίνω. Εμένα απέτυχε η εξωσωματική μου και στην δουλειά μου πέτυχε 40 χρονών δίδυμα, και 43 φυσικά. Οπότε... σε νιωθω. Και ήμουν 25...

Θα δείξει! Τι να πω; Να’ ναι καλά η κοπέλα! Με τι ασχολείσαι εσύ;

By the way βγήκε το αποτέλεσμα για το εύθραυστο Χ και λέει:

Κατά τη μοριακή ανάλυση του γενετικού υλικού στο παραπάνω δείγμα, ενισχύθηκαν δύο αλληλόμορφα στο φυσιολογικό εύρος (20 και 30 CGG επαναλήψεις).
      Δεν ανιχνεύτηκε κανένα αλληλόμορφο με μη φυσιολογικό αριθμό επαναλήψεων CGG.

Καταλαβαίνω πως είναι νορμαλ αποτέλεσμα και δε θα χρειαστεί να κάνω έλεγχο στις βλαστοκύστες απαραίτητα (όχι υποχρεωτικά Τουλάχιστον)

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν ξέρουμε, ε;;; :|

Σούζυ λυπάμαι, αλλά εγώ δεν! Αλλά θα το ξανα ακούσω μπας και.....

Το τρίπτυχο Τάρα-Μάιρα-Κουφέτο έχουν καλύτερο αυτί και περισσότερες γνώσεις οπότε βασίσου πάνω τους.

χμμμ..........:mrgreen:

Τι χμμμμμμ ρε, ο Ακης είναι λέμε! Εσύ ποιόν νόμιζες? Αχαχαχαχαχαχαχααχαχαα!

Ταρ-Τάρα, δεν έχω δει αυτή την αφίσα, αν έχει ξεμείνει καμία θα την ξεκολλήσω να στην φέρω.

lH-K3PsmFGM

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Διαφημίσεις

QM7LR46zrQU

Εβλεπα στη ΝΕΤ μία συνέντευξη του Αντώνη Κανάκη και έπαιζε αυτό το κομμάτι. Το αφιερώνω στα κορίτσια και αγόρια που είμασταν μαζί το σημερινό όμορφο πρωινό. Περάσαμε πολύ ωραία.Μαριάννα και Κατ, φιλάκια!!!

Διαφημίσεις

654470x9r7or4a26.gif

Γεια σας κοριτσια και αγορια!

Σημερα η ανοιξη μπηκε επισημως με μια ηλιολουστη ζεστη μερα! Περασαμε πολυ ομορφα στην Πλακα με Λιανα και φραου Κατ (η καημενουλα η Ελε τσιριζε για να μη φυγει απο το παιδικο μουσειο, αλλα η φραου αγερωχη...! Την πηρε σηκωτη!!!:tongue:).

Λιανα ευχαριστουμε για το κομματι, κανονισε να κανεις τις δουλειες σου εγκαιρως, να παμε το Σαββατο για Λαζαρακια!;)

Εμεις πηγαμε μετα για φαγητο και ενα θεϊκο καζαν ντιμπι (εκ Θεσσαλονικης παρακαλω...αφου μερικες μερικες που μενουν στη συμπρωτευουσα δε μας σκεφτονται να μας στειλουν κανα ταψι...!!!:tongue:), και επιστρεψαμε το απογευμα. Ο βαζελος εφυγε για το γηπεδο, αναμενεται να γινει πεδιο μαχης το σπιτι μολις γυρισει!!!:mrgreen:

Μαιρουλα μου εγω για τις καουρες επαιρνα λιγο maalox. Οχι οτι εκανε τιποτα το φοβερο, αλλα καπως συνερχομουν. Υπομονη 2 μηνες!

Και λογω ημερας, 2 κομματακια απο μενα...

MeH3OdgGHso

iKzkyHphcgA

age.png age.png

Εμεις πηγαμε μετα για φαγητο και ενα θεϊκο καζαν ντιμπι (εκ Θεσσαλονικης παρακαλω...αφου μερικες μερικες που μενουν στη συμπρωτευουσα δε μας σκεφτονται να μας στειλουν κανα ταψι...!!!:tongue:), και επιστρεψαμε το απογευμα. Ο βαζελος εφυγε για το γηπεδο, αναμενεται να γινει πεδιο μαχης το σπιτι μολις γυρισει!!!:mrgreen:

Μαιρουλα μου εγω για τις καουρες επαιρνα λιγο maalox. Οχι οτι εκανε τιποτα το φοβερο, αλλα καπως συνερχομουν. Υπομονη 2 μηνες!

Θέλεις καζάν ντιπί καλό μου; Όλο και κάποιος τρόπος θα βρεθεί για να σου στείλω. Και μένα μου αρέσει πάρα πολύ. Αχ...

Το maalox δεν με βοηθάει πλέον. Προσπαθώ να τρώω όσο το δυνατό λιγότερο, αλλά κι αυτό δεν υποφέρεται. Πεινάω! Πεινάω! Πεινάω!

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...