Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Ω! Ευχαριστω γλυκια μου ανοιξη! Παρε κι αυτο απο τα αγαπημενα μου! Για ποια εμπνευση μιλας?

Αυτά τα τραγούδια μου αρέσουν και εμένα. Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχουν καινούρια ισάξια...!

(Η έμπνευση ήταν για Θεοδωράκη-Κουίν...)

vPsdlso6-X8

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αυτά τα τραγούδια μου αρέσουν και εμένα. Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχουν καινούρια ισάξια...!

Συμφωνω απολυτα.

(Η έμπνευση ήταν για Θεοδωράκη-Κουίν...)

Ενας φιλος μου το επισημανε!

g0wLS4mQ2qU

age.png age.png

. Που θα παιξει ο Jarre?

στο κλειστο Φαληρου!ανοιξε και το λινκ...τεμπελα.....:tongue:

(Tara και το χθεσινό σου ήταν φοβερό ... Από πού σου ήρθε η έμπνευση? < Για να δω τί θα πει η Maira!!!>...:tongue:

αληθεια για ποιο λες?μαλλον αυτο με τον Θεοδωρακη και τον Κουιν?

πραγματικα δεν εχω να πω κατι!απλα σε αυτους τους Καλλιτεχνες υποκλινομαι!

ΥΣ. το Θεοδωρακη ειχα την τυχη να τον παρακολουθησω live!o ανθρωπος δεν παιζεται!απο τους λιγους στην Ελλαδα που ξερουν απο μουσικη!

αν αυτον λες Ανοιξη πες μου να ποσταρω αγαπημενα μου κομματια!

558376rd44q06xag.gif

καλημερα!!!!!!!!!!!!!

tvC-vENeF2E

τεσταρω τα καινουρια μου ηχεια!:cool::tongue:

1958530te2chmztha.gif

στο κλειστο Φαληρου!ανοιξε και το λινκ...τεμπελα.....:tongue:

Τοσα πρακτορεια ροιτερ εχω εδω...!:tongue:

Με απογοητευσες ομως. Εκει, μετα την ταλαιπωρια που φαγαμε στους zz top, δεν ξαναπαταω.

age.png age.png

Διαφημίσεις

...αν αυτον λες Ανοιξη πες μου να ποσταρω αγαπημενα μου κομματια!

558376rd44q06xag.gif

καλημερα!!!!!!!!!!!!!

Καλημέρα επίσης!!!

Αυτόν εννοώ!!! Νόμιζα εδώ ήταν μόνο για Ροκάδες...:tongue: (πλάκα κάνω!!!)

Να ποστάρεις , να ποστάρεις...Προσωπικά βαριέμαι τα ίδια και τα ίδια γι΄αυτό ακούω από όλα...(εκτός από αυτά που με ρίχνουνε :().

Τις καλημέρες μου σε όλες και όλους.

Tara το Φυλαχτό διαβάζεις??

Κατ, όποτε μπορείς πάρε εισητήρια, να συννενοηθούμε και με Δεσμό και όρμα!! Αν είναι θα συναντηθούμε να σου δώσω τα χρήματα. Πέφτει Σάββατο βράδυ η συναυλία και δεν ξέρετε πόσο με βολεύει αυτό!

Διαφημίσεις

Το έχω το Μαύρο Σπίτι, αξίζει να το διαβάσω? Το Φυλαχτό ήταν σούπερ, φοβήθηκα μήπως η συνέχεια δεν είναι και τόσο καλή.

Eιναι πολυ ενδιαφερον μεχρι στιγμης, και εχω διαβασει πανω απο 200 σελιδες. Ολοκληρωμενη αποψη θα σου πω μολις το τελειωσω. Παντως εχει πολυ αγωνια, οπως και το Φυλαχτο.

age.png age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...