Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!!!!!!!!!

3 φορές έχω προσπαθήσει να σας πω μια ρημαδοκαλημέρα, αλλα λες και με μυρίζεται ο μπόσης και βγαίνει έξω.:evil:

Τουλάχιστον τώρα πρόλαβα!!!!!!!

Σας φιλώ!!!!

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Καλημέρα κόρες και γιοι

Για James τελικά ποιες είναι;

Έρχονται και οι Cranberries 14/7, μη με αφήσετε μόνη, δηλώστε συμμετοχή!!!

UlMWAl7tIro

Καλημέρα δεσμέ. Για Τζέιμς είμαι και εγώ μαζί με την κουμπάρα μου. Θα συναντηθούμε λέει?? Δεν έχω πάει ακόμα για εισητήρια γιατί με όλα αυτά που μου συμβαίνουν κατά καιρούς, δεν μπορώ να προγραμματίσω τίποτα αλλά ευελπιστώ αυτήν την εβδομάδα (να βγει με το καλο και το πεθερικό απο το νοσοκομείο) να πάω για τίκετς. 50 εουρος οι καθιστοί νομίζω ή κάνω λάθος??

Διαφημίσεις

To πεθερικό μου απο την Καθαρά Δευτέρα μας έχει στο τρέξιμο δεσμέ! Πάθαινε μικροεγκεφαλικά , στο πρώτο νοσοκομείο μας είπαν ότι δεν έχει τίποτα, τον πήραμε και φύγαμε και ξαναέπαθε ώσπου τελικά σ' αυτό το νοσοκομείο που είναι τώρα και τον ξεσκονίσανε , μας είπαν ότι έπαθε κολπική μαρμαρυγή. Ισχαιμικά επεισόδια λόγω βραδυκαρδίας δηλαδή. Και η φάση είναι ότι ήταν μια χαρά άνθρωπος, δραστήριος, οδηγούσε, μόλις είχε βγει στη σύνταξη.

Για Τζέιμς έχει πει και η Κατ. Που θα βρούμε εισητήρια? Στο τίκετ χάουζ??

Για Κράνμπερις -ενώ μ' αρέσουν πολύ- δεν με βλέπω καθότι του ματς οικονομικά δύο συναυλίες μαζεμένες. Αι καν'τ αφόρντ ιτ ντάρλινγκ!!!

Καλημέρα κόρες και γιοι

Για James τελικά ποιες είναι;

Έρχονται και οι Cranberries 14/7, μη με αφήσετε μόνη, δηλώστε συμμετοχή!!!

Για Τζέιμς μέσα! Θα έρθει και ένας φίλος μου! Με τον οποίο είχαμε πάει στην Ντολόρες Ο'Ραιόρνταν στον Λυκαβηττό. Οπότε για κράνμπερις δεν παίζει.

mpiTUmCsJZI

Έπαιξε πρόσφατα αυτό εδώ; Γιατί έχω αυτή την εντύπωση;

ZO8PIANA3jg&feature=fvst

Αδιάβαστη σε πιάνω! Τα πόσταρα προχθές!

Άσχετο, αλλά αγαπητέ Ντιπες, μου θύμησες ότι ήθελα να ποστάρω στο καφέ των μυστηρίων για την επιχείρηση υπερβορεία, αλλά δεν βρίσκω το άρθρο με τον έλληνα που είχε πάρει μέρος. Πολύ καλό το κομματάκι, αν και το ακούω σε λάθος χρόνο, είμαι λίγο στην τσίτα και θα ήθελα κάτι δυνατό, κάτι απο Οζυ (βαριέμαι να αλλάζω το πληκτρολόγιο), ωστόσο θα ποστάρω ενα αγαπημένο κομμάτι απο Τζέιμς. Θα σου προτείνω όμως να ψάξεις λίγο τους Mostly autumn και τους Gathering, έχουν κομμάτια που μπορεί να σου αρέσουν. Θα ποστάρω και εγώ μερικά.

pcYSOxlBtAc

Σήμερα πήρα 2 βιβλία και ανυπομονώ να τα ξεκινήσω! Αν υπήρχε τρόπος θα τα διάβαζα παράλληλα!

Που θα βρούμε εισητήρια? Στο τίκετ χάουζ??

Και εμένα τι με έχετε στας Αθήνας? Εγώ θα τα πάρω, και αύριο αν μου πείτε πάω!

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=115651&cid=13

Εμένα πάντως δεν μ'αρέσει ο Ντύλαν αλλά μου αρέσει αυτο το τραγούδι

bjLSC9YILnE

Διαβάστε και αυτό

http://www.4free.gr/forless.php?cat_id=20#forless145

Θα σου προτείνω όμως να ψάξεις λίγο τους Mostly autumn και τους Gathering' date=' έχουν κομμάτια που μπορεί να σου αρέσουν. Θα ποστάρω και εγώ μερικά.

[/quote']

ΟΚ, περιμένω

Τα γκρουπ τα έχω ακούσει ήδη κ θα τα ταξινομούσα στην κατηγορία Gothic metal περισσότερο (ή κ progressive rock touss mostly) , ωστόσο τα ψάχνω εκ νέου ;)

Κατα τα λοιπά, μια που γίνεται λόγος για live, σκοπεύω να πάω στα:

22/4 Diary of dreams more

1/6 Jean M Jarre (το live του 2010, αύριο έφυγα για tickets) more

28/6 Rammstein more

age.png

age.png

Διαφημίσεις

344967j8ydwp5lec.gif

Άσχετο, αλλά αγαπητέ Ντιπες, μου θύμησες ότι ήθελα να ποστάρω στο καφέ των μυστηρίων για την επιχείρηση υπερβορεία, αλλά δεν βρίσκω το άρθρο με τον έλληνα που είχε πάρει μέρος.

Θα ψαξω κι εγω!

Θα σου προτείνω όμως να ψάξεις λίγο τους Mostly autumn και τους Gathering, έχουν κομμάτια που μπορεί να σου αρέσουν. Θα ποστάρω και εγώ μερικά.

Αυτοι ειναι καλοι!

fDPTWIWDNqg

Σήμερα πήρα 2 βιβλία και ανυπομονώ να τα ξεκινήσω! Αν υπήρχε τρόπος θα τα διάβαζα παράλληλα!

Εγω διαβαζω τελευταια Stephen King και Peter Straub, δυο μετρ της φαντασιας και του τρομου, που εγραψαν 2 βιβλια μαζι, το ενα συνεχεια του αλλου. Ηδη εχει γυριστει demo για ταινια το πρωτο βιβλιο. Δε νομιζω να το δω ποτε ομως, δε θα τ΄αντεξω!!!4_6_100.gif

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=115651&cid=13

Εμένα πάντως δεν μ'αρέσει ο Ντύλαν

Ουτε κι εμενα, αλλα οπως εχει τραγουδησει ο Ντυλαν το All along the watchtower σε live, δεν το εχει τραγουδησει κανεις. Κριμα που δε μπορω να βρω τη συγκεκριμενη εκτελεση να την ακουσετε.

Διαβάστε και αυτό

http://www.4free.gr/forless.php?cat_id=20#forless145

Ευχαριστουμε!

1/6 Jean M Jarre (το live του 2010, αύριο έφυγα για tickets) more

28/6 Rammstein more

Κι εμενα μ΄ενδιαφερουν αυτες οι συναυλιες, αλλα δε μπορω να προγραμματισω τιποτα τοσο νωρις. Που θα παιξει ο Jarre?

Kaλημερα σας!

Χα! Δειτε ποσοι ειναι μαζεμενοι εδω!

HNEllTB4gQ4

sig.jsp?pc=ZSzeb098&pp=ZSman000

age.png age.png

LncAQR47eZo

Πολύ καλημέρα σας!!! :)
Γιατί η καλή μέρα από το πρώτο τραγούδι φαίνεται...:tongue:
(Tara και το χθεσινό σου ήταν φοβερό ... Από πού σου ήρθε η έμπνευση? < Για να δω τί θα πει η Maira!!!>...:tongue:
Για τον καφέ δε, δεν έχω λόγια!!!)

url=http://www.glitter-graphics.com]775738lv6tv75mtm.gif[/url] Επεξεργάστηκαν by Ανοιξη

Πολύ καλημέρα σας!!! :)

Γιατί η καλή μέρα από το πρώτο τραγούδι φαίνεται...:tongue:

(Tara και το χθεσινό σου ήταν φοβερό ... Από πού σου ήρθε η έμπνευση? < Για να δω τί θα πει η Maira!!!>...:tongue:

Για τον καφέ δε, δεν έχω λόγια!!!)

Ω! Ευχαριστω γλυκια μου ανοιξη! Παρε κι αυτο απο τα αγαπημενα μου! Για ποια εμπνευση μιλας?

U3v0ToMWzZQ

age.png age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...