Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 3

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

2371449n3uiiu454h.jpg

Καλημερααααααααααα! Μονη μου το κλεινω, μονη μου το ανοιγω το μαγαζι, το ματι δεν ανοιγει, και κανεις δε μου κανει παρεα να πιω τον καφε μου!:(

Το Λεγκολακι πνιγει τον πονο του στο σιδερο, το Τσικαμπουμ μας πεταει ενα τρεχουμενο γεια που και που, η καπετανισσα στα μαυρα, η γραια εχει χαζεψει τελειως απο το φι πι α, Λιανα, Κατερινα, εγκυουλα αφαντες...ευτυχως που υπαρχουν και τα υπολοιπα παιδια στην παρεα και ακουμε καμια μουσικη, και λεμε καμια κουβεντα!!! Ο Μηνας εξαφανιστηκε κι αυτος...αρχισε να κοιμαται τα βραδια αραγε?:mrgreen:

2ZDhnRo8YvQ

age.png age.png

Τι εβαλες τωρα! Πολυ μου αρεσει αυτο το κομματι! Εχω αδυναμια στη Shakira, γιατι ειναι απο τις καλυτερες χορευτριες οριενταλ που εχω δει (και εχω δει πααααααααααρα πολλες!!!).

Καλημέρα...

922042ky4shzfnfm.jpg

TARA πολύ χάρηκα!!!:D

Εμένα μου αρέσει και για έναν άλλο λόγο. Γράφει μόνη της και μουσική και στίχους - αν βάλεις και τα υπόλοιπα ...;)

Το Λεγκολακι πνιγει τον πονο του στο σιδερο, το Τσικαμπουμ μας πεταει ενα τρεχουμενο γεια που και που, η καπετανισσα στα μαυρα, η γραια εχει χαζεψει τελειως απο το φι πι α, Λιανα, Κατερινα, εγκυουλα αφαντες...ευτυχως που υπαρχουν και τα υπολοιπα παιδια στην παρεα και ακουμε καμια μουσικη, και λεμε καμια κουβεντα!!! Ο Μηνας εξαφανιστηκε κι αυτος...αρχισε να κοιμαται τα βραδια αραγε?:mrgreen:

Και εδώ θα συμφωνήσω!!! Πού πήγε ο κόσμος? Ήρθαν τα ήμερα να διώξουν τα άγρια?

Γυρίστεεεεε!!! Δεν δαγκώνουμε!!! Είμαστε και σε κάποια απόσταση εξάλλου...

Επεξεργάστηκαν by Ανοιξη

Διαφημίσεις

(Δεν είναι Rock . Ελπίζω να μην πειράζει πολύ!!!:oops:)

πολυ δεν πειραζει,λιιιγο πειραζει!:tongue:

Σας διαβάζω σποραδικά, δεν αντέχω να ανοίξω καν τιούμπη για λαλα, ρίχτε καμιά καλή βρετανιλα να γουστάρουμε και φιλιά σε όλους

χα χα!παρε βρετανιλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

RzpHmbwqHLM

Να μπω;

http://www.youtube.com/watch?v=aRcz1oGZDOo

Μόνο που δεν ξέρω πώς βάζετε τα τραγούδια με εικόνα.....:|

που εισουνα τοσο καιρο εσυ???

καλως ηλθες!!!!και μπηκες και με καλο κομματι!!!

πω πω!!!το ποσο αυξανομαστε ''εμεις'' δεν λεγεται!!!!!!!!!!!!!!!:mrgreen::cool::mrgreen::cool:

437778r1xy18ll8z.gif

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1958530te2chmztha.gif

εμεις ομως,......καμια φορα δαγκωνουμε!!!:cool:

3nYeN5rBGgs

1958530te2chmztha.gif

Καλημέρα...

TARA πολύ χάρηκα!!!:D

Εμένα μου αρέσει και για έναν άλλο λόγο. Γράφει μόνη της και μουσική και στίχους - αν βάλεις και τα υπόλοιπα ...;)

Eννοειται! Ειναι χαρισματικη.

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

age.png age.png

Christine αυτό για σένα ...Don't worry...Πάντα κάποιος θα είναι εδώ γύρω να εκτελεί τις εντολές σου!!!:)

kGRdaRujDKg

Και αυτό για τον φίλο μου τον Willy που με έμαθε να ακούω Cure (και πολύ το χαίρομαι!!!).

B0N9yFcz4ho

εμεις ομως,......καμια φορα δαγκωνουμε!!!:cool:

Maira welcome back!!!

Καλή συνέχεια...

Επεξεργάστηκαν by Ανοιξη

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...