Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 3

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

βασικά -εάν τις έχω μετρήσει καλά- είναι η 3η φορά (όχι άδικα) που μπαίνει εδώ το wild is the wind

όντως κομματάρα από ένα Κύριο της Ροκ

μαλλον δεν εχεις μετρησει ποσες φορες εχει μπει αυτο!

YCjspyo-_aI

και αυτο!! !!!

irp8CNj9qBI

και αυτο!!!

psTUiQzNoxw

χα χα!δεν σε κουραζω αλλο:tongue:

ΥΓ.ολα τα παραπανω και πολλα ακομα Βρετανιλα ειναι!:tongue:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εγω τα χρονια πολλα τα ειπα χθες εκ παραδρομης:rolleyes:

1958530te2chmztha.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!

Σερενάτα μου να τα 100στήσεις!!!!!! Με το καλό και το σπορίδιο! Να σε χαιρεται η οικογένειά σου και εμείς!!!!!!!!

Θα σου έβαζα PIXIES το here comes your man αλλά είμαι δουλειά. Επιφυλάσσομαι όμως!

Κορίτσια και αγόρι καλή συνέχεια!!!!!!

Φιλούρεζ!

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

τους ζαχαρωνω τρελλα τους ιρλανδους!

στα ζωντανα που τους ειδα στην ελλαδα , αν και δεν ητανε ολη η ομαδα,

χτυπαγε το στομαχι μου κ η καρδια μου απο τη λαχταρα:D

οπως βεβαια κ με αυτους στο ηρωδειο....αλλοι απαιχτοι αυτοι:D

n-_mUAhzhkg&feature=related

Διαφημίσεις

1201546ilse0vdc3i.gif

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΡΕΝΟΥΚΟ!!! ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΑΓΑΠΑΣ ΚΑΙ ... ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΝΟ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΝΥΦΗ ΤΟΥ ΜΠΕΜΠΙΝΙΟΥ!!! ( ΣΑΣ ΠΡΟΛΑΒΑ ΟΛΕΣ !! ΚΟΡΙΤΣΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΝΥΦΗ ΜΑΣ!!! ΑΜΑΝ ΠΙΑ!!! ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΚΛΕΨΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ... ΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΛΕΩ ΜΑΡΗ!!!!!)

τι κανετε μικρα μου ζουμπουλια.? ψοφοκρυο και σημερα και εχουμε και παιδιατρο γμτ...

στην δουλεια πηζω σαν το τυρι του βλαχου!!! πολυ πακετο εχει πεσει και αναμενεται και χειροτερο..

εχω αρχισει δειλα δειλα να κοιταω τα της βαφτισεως ( εννοειται χωρις να βαλω το χερι στην τσεπη ακομα γιατι ουτως η αλλως δεν θα βρει τιποτα μεσα..)

suU8p3.png

vdz8p3.png

ΡΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ, ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ, ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Ο ΣΠΟΡΟΣ ΝΑ ΑΝΘΙΣΕΙ ΣΕ ΙΑΣΩΝΑΣ (ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙ ΘΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΙΑΣΩΝΙΔΟΥ; ΜΟΥΧΑΧΑΧ ΣΕ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΠΩΣ ΤΑ ΛΕΩ ΑΠΟΨΕ!) ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ!!! ;)

Eυχαριστώ Χριστινιω!!!!Ιασωνιδου;;;;;;Μουχαχαχαχαχαχ....Καλή θα ειναι η συμπεθερα ..αν θελει ας κανει αλλιως!!!!;)

Βρετανίλα? πολύ ωραία..Bowie:rolleyes: (εδώ χρειάζεται εμότικον καρδούλα)

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=90u1IV4dw8o&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=90u1IV4dw8o&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

Για μενα ειναι αυτο;;;Η Χριστινα ζητησε Βρετανιλες για μενα υποθέτω..χιχιχιχι.Πολυ αγαπημενο..Μονο εγω το εχω βαλει διακοσες φορες απο τοτε που μπαίνω....

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΡΕΝΑΚΙ ΜΑΣ!!!

Και με το καλο να ερθει το ροκομπεμπακι!!!

Αυτο απο τη γραια...!:tongue:

Λοιπον, μια και μιλατε για Βρεταννιλα, εγω θα βαλω κατι απο λιγο πιο βορεια, που αγαπω πολυ!

ΥΓ.ολα τα παραπανω και πολλα ακομα Βρετανιλα ειναι!:tongue:

εγω τα χρονια πολλα τα ειπα χθες εκ παραδρομης:rolleyes:

Ταρα και Μαιρου ευχαριστώ παρα πολυ//αλλα ειπαμε οι Βρεατανιλες σημερα για μενα..τι μου βαζετε;;;;:confused::confused::confused:

καλημερα!

τουρτα εφαγα:-D

χρονια πολλα ρενακιιιιιιιιι!!!!!!!

και από εμένα για την Ρένα με πολλές ευχές για υγεία και όλα με το καλό!!! Χρόνια Πολλά !!!

2506316aqopip433u.gif

Σερενάτα μου να τα 100στήσεις!!!!!! Με το καλό και το σπορίδιο! Να σε χαιρεται η οικογένειά σου και εμείς!!!!!!!!

Θα σου έβαζα PIXIES το here comes your man αλλά είμαι δουλειά. Επιφυλάσσομαι όμως!

Ευχαρισω πολυ κοριτσια!!!!!!Περιμενω και γω την τουρτα μου τωρα..Αντε να δω τι θα μου φερει την γκαστρω....:D:D:D

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΡΕΝΟΥΚΟ!!! ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΑΓΑΠΑΣ ΚΑΙ ... ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΝΟ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΝΥΦΗ ΤΟΥ ΜΠΕΜΠΙΝΙΟΥ!!! ( ΣΑΣ ΠΡΟΛΑΒΑ ΟΛΕΣ !! ΚΟΡΙΤΣΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΝΥΦΗ ΜΑΣ!!! ΑΜΑΝ ΠΙΑ!!! ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΚΛΕΨΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ... ΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΛΕΩ ΜΑΡΗ!!!!!)

ευχαριστω τσικοπαιδι...Λες να ειναι κοριτσι παλι;;;χΑΛΑΛΙ ΣΑς ΛΟΙΠΟΝ!!!!!

φιλια !!!!!! :cool::cool:

Επεξεργάστηκαν by RENAH

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...