Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

περιττο να πω οτι ο αγαπητός Φωτης απλά παρίστατο στο ολο θεμα της συληψεως γιατι ειναι καρμπον εσυ και τα 2!!!!)

Aυτο να το πεις στην προδοτρα κατ γουμαν που καθε φορα που βλεπει φωτο της μικρης, ολο φτυστη ο Φωτης λεει!:twisted:

Λιανα να ζησετε! Να΄χετε αγαπη και κατανοηση στην οικογενεια σας, και να χαιρεστε την κουκλα σας!:-D

age.png age.png

Aυτο να το πεις στην προδοτρα κατ γουμαν που καθε φορα που βλεπει φωτο της μικρης, ολο φτυστη ο Φωτης λεει!:twisted:

εκτος οτι δυστχως εκανε τα παιδια βαζελους δεν διακρινω καπου αλλου καποια ομιοτητα εγω τα βλεπω ταροπαιδα

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Λιανοδεσμέ να ζήσετε μάι λοβ! :P

Ταρομαμά χρόνια πολλά :D

Επειδή γκαντ νόουζ πότε θα προκάμω δις γούικ, σας ενημερώνω ότι κι η Ρένα έχει μπέρθντει μεθαύριο.

Μι λάικς βρετανίλα κάργα, δώστε!!!

Ξανθή μετά τον ντεπιές που μου έβαλε το take me out με έστειλες με το meds (αγαπημένο από placebo).

Σπρινγκ ρολ καλά το πας, η νυφίτσα κάθε τόσο μου το χαλάει αλλά ξαναματαφτιάνει :mrgreen:

Σας φιλώ στα αυτάκια, πήζωωωωωωωωωωω

Ταραμά η μικρή καλύτερα σήμερα;

Τσικοβιόλα και Κατ κάτι είχα υπαινιχθεί για καφέ αλλά δεν με είδατε μάλλον εγκαίρως!

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

εκτος οτι δυστχως εκανε τα παιδια βαζελους δεν διακρινω καπου αλλου καποια ομιοτητα εγω τα βλεπω ταροπαιδα

Ευχαριστω συμπεθερα! Νιωθω ηδη καλυτερα! (Τον γιο εκανε βαζελο...η κορη θα γινει γαυρινα!:mrgreen:)

Κριστιν, υποχωρει ραγδαια πλεον το οιδημα. Ο γιατρος ειπε οτι θα εχει εξαφανιστει ως το τελος της εβδομαδας.

age.png age.png

Κουρίτσα, θενκς για τας ευχάς!

Να σας πω!!!! Ποιες γουστάρουν να έρθουν Κυριακή απογευματάκι, μετά των τέκνων σπίτι μου για καφέ? Κάντε συμβούλιο και ενημερώστε πάραυτα!! Αυτή όμως που θέλω σίγουρα να έρθει είναι η Ρενάτα. Δεν ξέρω τί θα κάνει, να παραστεί οπωσδήποτε!

Xιονι, χιονι..πολυ χιονι λεμε@!!!!!

coSvSBAg3M8&feature=related

το τυπακι με την τρομπετα ειναι τρελο μωρο!

;)

Παρα πολυ αγαπημενο μου κομματι αυτο...!!!Επειδη βαριεμαι να μπω να δω, το μωρο με την τρομπετα ο Αλκιβιαδης ειναι;;;;;

Χρόνια πολλά στην μαμά της Τάρας.

Χρόνια πολλά και σε μένα, έχω επέτειο σήμερα!

Χρονια Πολλα Σε όλες!!!!!!!

ΝΑ Ζησετε Λιανα!!!!

Κουρίτσα, θενκς για τας ευχάς!

Να σας πω!!!! Ποιες γουστάρουν να έρθουν Κυριακή απογευματάκι, μετά των τέκνων σπίτι μου για καφέ? Κάντε συμβούλιο και ενημερώστε πάραυτα!! Αυτή όμως που θέλω σίγουρα να έρθει είναι η Ρενάτα. Δεν ξέρω τί θα κάνει, να παραστεί οπωσδήποτε!

χαχαχαχαχαχαχαχ ΚΑΛΟ!!!!!Θα διακτινιστώ!!!!!

Χριστινα...ευχαριστω που το θυμηθηκες!!!!Χαθηκες και συ !!Α μου φαινεται πρεπει να επιστρεψω στη δουλεια για να σας μαζεψω γιατι σκορποχωρι μου γινατε!!

Κατ ,Μαιρου και τσικαμπουμ...σας στελνω μια χιονομπαλα!!!:):)

Πηγα στον ντοκτορ σημερα...Ολα σουπερ ,το μπιζελι μεγαλωνει!!!!

Φιλια

ΥΓ.Ξεχασα το Λεγκολακι ωρε...παρε και συ μια χιονομπαλα λοιπον!!!

Διαφημίσεις

Xιονι, χιονι..πολυ χιονι λεμε@!!!!!

Παρα πολυ αγαπημενο μου κομματι αυτο...!!!Επειδη βαριεμαι να μπω να δω, το μωρο με την τρομπετα ο Αλκιβιαδης ειναι;;;;;

QUOTE]

ε ποιος αλλος:rolleyes:

τον ειχες δει κ συ στο ζυγο?

ειχα πεσει κατω απο τα γελια οταν εκανε την ευσταθια απο το φεστιβαλ θεσσαλονικης:lol::lol::lol:

bjyBBF2WheI

Σπρινκρολ: ΑΡΙΣΤΑ 10!!!

Λέγκα το πήρες το πακέτο ρε ή θα μου γυρίσει πίσω; :mrgreen:

Ρενουάρ παιδί μου χάθηκα γιατί έχουμε νέα φπα οεοεεεεοοοοοο :twisted:

4bQIxlvD9z0&feature=grec

Καληνύχταααααααααα

WN6Op3.png

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=lMEQz2Z_laQ&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=lMEQz2Z_laQ&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

Καλό ξημέρωμα!:)

eNortjKzUjIyNDY3NFKyBlwwFWkCzQ,,72.png

eNortjKzUjIyNDY3NFayBlwwFWwCzg,,28.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...