Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 hours ago, MK2012 said:

4 BC και 3BC έμειναν και μάλιστα day 6 όπως όλα μου τα έμβρυα οπότε καταλαβαίνεις δεν είναι να βασίζω κ τις ελπίδες μου. Δε δίνουν πιθανότητες αυτά.

Έβαλα 2AB και 3 ΒΒ και όλες θυμάστε τι έγινε.. Ε και τώρα έμειναν 3BC και 4BC. Ολα day6.

Κ οι δικές μου ήταν day 6 κ μια χαρά ήταν. Επίσης κ οι c δίνουν εγκυμοσύνης, πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία έχει στο Instagram ο embryomanofficial, γενικά ανεβάζει πολυ ενδιαφέροντα άρθρα 

• Μου αρέσει 1

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

1639188dx7gof5gv8.gif

Kαλημερουδιααααααααα! Βρε βρε τα παιδια... Ειχαμε πολεμικη συρραξη χθες? Και απ΄οτι καταλαβα, η Χριστινα εχει κουβαλησει κοσμο απο οοοοοολα τα καφε που γραφει, για να μεγαλωσει και καλα την "ομαδα"? Ποια ομαδα? Οση φασαρια και να κανετε, με τους γιγαντες δεν τα βαζετε!!!:tongue::tongue::tongue:

Κοριτσια καλως ηρθατε!

Λοιπόν, εγώ ακούω τα πάντα!!! Το έχω δηλώσει ήδη! Τί να κάνω για να σας πείσω? Να βάλω ,μήπως, Σάκηηηηηηηη?:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

2TMw92_q8Ac

Εσυ γλυκια μου με την κομματαρα που εβαλες, θα ειναι ιεροσυλια να βαλεις Σακη!!!:rolleyes:

Βρε βρεεεεεεε! Εφιτσα και Χριστινα, εισαστε κι εδω ε? Αααα πολυ χαιρομαι! Αντε βρε! αφιερωμενο!

Επειδή δε μου βγαινει αλλιως, σας πληροφορω ειναι το

Cries in the Night - W.A.S.P.

Χα χα! Εχουμε διαρροες Χριστινα? Η κοπελια σου γυρναει την πλατη!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Η Μαριαλενα δεν εχει βελτιωση. Σταματησαμε την άρνικα και θα περιμενουμε ως την Κυριακη. Αν δεν εχει υποχωρησει το οιδημα, θα τη δει παιδοχειρουργος και θα κανουμε υπερηχογραφημα. Η κλινικη της εικονα ομως δεν υποδηλωνει κατι διαφορετικο. Η διαθεση της μια χαρα, δεν ποναει πουθενα, η ορεξη της επισης καλη, δεν υπαρχουν διεσταλμενες κορες, πρησμενα ματια, δεν εκανε εμετους, εξακολουθει και ειναι πολυ μαλακο το εξογκωμα... να δουμε, ελπιζω να εχει υποχωρησει στις επομενες 2 μερες.

Τα παιδια μου πλεον κοιμουνται και τα δυο μεταξυ 11,30-12,30 τη νυχτα. Σημερα ξυπνησα πολυ νωρις και σηκωθηκα μετα τις 6,30 να πιω καφε με την ησυχια μου...στις 7 ειχαν ξυπνησει και τα δυο...:rolleyes:

age.png age.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα... το μυαλό μου πολτός... αδύνατον να σκεφτω κομμάτι για να βάλω.

Πουρνό πουρνό Ταραράκι εε;

Α ρε γμτ τρεχάματα απ'το πουθενά εεε; Τουλάχιστον να ξεμπερδεύεται να σας φύγει το άγχος. Παντως η σημαντικότερη ένδειξη αν είναι κάτι σοβαρό ή όχι είναι πάντα η διάθεση του παιδιού.

Η γκαστρούλα μας που είναι;

Χριστινάκο, μου ήρθε ειδοποίηση για το δέμα αλλά δεν έχω προκάνει να πάω γιατί δουλεύω αυτές τις μέρες... κι όχι τίποτ'αλλο έχω λυσσάξει να το πάρω!!!

Καλημέρα!!!!!!

Καλωσήρθαν και οι καινούριες!

Ο Μηνάς και ο Ντιπες θα μείνουν απο απουσίες. Οχι τιποτ'άλλο αλλά βάζανε και ωραία ασματάκια!

Λιάνα μου ναι, στο Ταεκβοντο είναι, θα πάμε? Τώρα θα μου πεις με τι λεφτά, οκ αυτό είναι άλλο θέμα!

Απότι βλέπω, το πάρεντς έχει μια διαφήμιση του Μιχαλάκη Τζάκσον που λέει το νέο του τραγούδι στο κινητό σου. Βρε έβγαλε καινούριο τραγούδι? Χαχαχαχαχαχα, μπας και ζεί ακόμα?

Τζίσους πια!

Τσικίτα μπιλόβεντ πάμε ένα απόγευμα να δούμε την ταινία?

Why can't we give love.......

aUW_8cWG7YA

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

καλημερααα και απο δω, με κρυο ηλιο και βροχη:rolleyes:

ΤΑΡΑ περαστικα στη μικρη!

το δοντι του καπταιν παει καλυτερα και πηγε και για δουλεια σημερα!

κι εγω μια χαρα ειμαι, με τους πονοκεφαλους μου να κρατανε καλα:rolleyes:

efitsa πολυ καλα το πας.....!ευγε!!!

ΡΕΝΑ σε χασαμε και ανυσηχουμε!

ruyf3k6Gl7c

1958530te2chmztha.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!!!

Ο Μηνάς και ο Ντιπες θα μείνουν απο απουσίες. Οχι τιποτ'άλλο αλλά βάζανε και ωραία ασματάκια!

Λιάνα μου ναι, στο Ταεκβοντο είναι, θα πάμε? Τώρα θα μου πεις με τι λεφτά, οκ αυτό είναι άλλο θέμα!

Απότι βλέπω, το πάρεντς έχει μια διαφήμιση του Μιχαλάκη Τζάκσον που λέει το νέο του τραγούδι στο κινητό σου. Βρε έβγαλε καινούριο τραγούδι? Χαχαχαχαχαχα, μπας και ζεί ακόμα?

Τζίσους πια!

Τσικίτα μπιλόβεντ πάμε ένα απόγευμα να δούμε την ταινία?

Why can't we give love.......

aUW_8cWG7YA

Κατερίνα, πάμε! Εχω αιώνες να πάω σε μια συναυλία και πολύ θα το ήθελα. Είναι και δίπλα μας , δεν θα τρέχουμε στην Μαλακάσα! Πόσο να είναι το εισητήριο?

Τάρα μου περαστικά στην μπουμπούκα σου! Αφού είναι μια χαρά το παιδί, τρώει και χοροπηδάει, μην προβληματίζεσαι καθόλου!

Κατερίνα τί ταινία θέλετε να δείτε?

Το Ρενάκι τί να κάνει? Πάω δίπλα να δω αν είναι!

Κατερίνα τί ταινία θέλετε να δείτε?

Το Ρενάκι τί να κάνει? Πάω δίπλα να δω αν είναι!

Την Αλίκη!

Ναι όντως η Γκαστρούλα τι κάνει?

Τιμές δεν ξέρω αλλά μπορούμε να μάθουμε Λιάνα μου!

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Καλημέρα!!!!!!

]

ε αφου λειπει να βαλω εγω ενα ασματακι στη θεση του

http://www.youtube.com/watch?v=L2GaCnAiuvo

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Διαφημίσεις

καλημερααα και απο δω, με κρυο ηλιο και βροχη:rolleyes:

efitsa πολυ καλα το πας.....!ευγε!!!

ααααααααααααα!!!!!!!! ντου γιου λαικ τρεισυ τσαπμανε τουυυυυυυ????????ναιςςςςςςςς:mrgreen:

lcdF7YyGXis

Ναι όντως η Γκαστρούλα τι κάνει?!

ολα καλα λεει η ΓΚΑΣΤΡΟΥ!

ε αφου λειπει να βαλω εγω ενα ασματακι στη θεση του

αλο ΞΑΝΘΗ!

ααααααααααααα!!!!!!!! ντου γιου λαικ τρεισυ τσαπμανε τουυυυυυυ????????ναιςςςςςςςς:mrgreen:

ναι ναι!!μου αρεσει αλλα μονο εγω και η γραια νομιζω εχουμε βαλει τραγουδια της!:rolleyes:

zkftyHSf6sQ

1958530te2chmztha.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...