Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , linaa είπε:

Εντάξει σε μια γονιμοποίηση όλα παίζουν ρόλο απλά ένα μέτριο σπέρμα κάποια στιγμή θα δώσει βλαστοκυστη δύσκολα να αποτύχει πολλές φορές . 

κατάλαβα. Θα δώσει αλλά ποιοτικά πως θα είναι; 

σε εμένα από τα 18 είχαμε μόνο 2 άριστες βλαστικύστες

4ΑΑ και 4ΒΑ

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Kαλησπέρα και απο μένα.μαλλον ολα βαινουν καλως, αποφασισα και να μην πολυ ασχοληθω αλλο γιατι με τρελαναν οι ντοκτοριδες..οποτε ολα καλα..τσιμπησα και την αναρρωτικη μου ως την αααααααααααλληηηηηηη Παρασκευη και ειμαστε οκ!!!!;)

Επισης θα εχει live τον κιθαριστα των Bon Jovi.

Ποσο μου άρεσε αυτος ο τύπος στο λυκειο!!!Ειχα τρελο κόλημα!!!Να ερθω να τν δω;;;;;

Λιανα εβαλες τους πιπερατους...εβλεπες στο'' Δεστε τους ''

το αφιερωμα στον τραγουδιστη;;;Απο τα δεκα στα ναρκωτικα και του τα εδινε ο μπαμπας του:confused::confused::confused:.Και με ελληνίδα μανα!!!!!

Θα το εχω ανοιχτο το μσν συνεχως...αν συναντηθουμε ..καλως!!!

Μαιρακι σορρυ που δεν σε πηρα πισω το πρωι ,ετρεχα απιστευτα .Ειναι να μην μπλεξεις με τους Ικατζιδες!!!Καρεκλοκενταυροι!!!!Παω να δω τι κανει το παιδι μου!!

Ηρθα να επαναφερω την ταξη γιατι αλωνιζει η γραια απ΄οτι βλεπω, και η καπετανισσα αφαντη...!

Ανοιξτε τα ηχεια παρακαλω...

εχω τρια μωρα απο χθες στο σπιτι!:rolleyes:

ο καπταιν ειναι χαλια με το δοντι του,ολη νυχτα δεν κοιμηθηκε και εκοβε βολτες στην αυλη!ο γιατρος του εδωσε διπλη αντιβιωση και μεσουλιντ και βλεπουμε...

ξανανοιξτε τα ηχεια λοιπον!!!!

J8p9JpDuQ-o

good evening!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1958530te2chmztha.gif

Διαφημίσεις

Kαλησπέρα και απο μένα.μαλλον ολα βαινουν καλως, αποφασισα και να μην πολυ ασχοληθω αλλο γιατι με τρελαναν οι ντοκτοριδες..οποτε ολα καλα..τσιμπησα και την αναρρωτικη μου ως την αααααααααααλληηηηηηη Παρασκευη και ειμαστε οκ!!!!;)

Ποσο μου άρεσε αυτος ο τύπος στο λυκειο!!!Ειχα τρελο κόλημα!!!Να ερθω να τν δω;;;;;

Λιανα εβαλες τους πιπερατους...εβλεπες στο'' Δεστε τους ''

το αφιερωμα στον τραγουδιστη;;;Απο τα δεκα στα ναρκωτικα και του τα εδινε ο μπαμπας του:confused::confused::confused:.Και με ελληνίδα μανα!!!!!

Θα το εχω ανοιχτο το μσν συνεχως...αν συναντηθουμε ..καλως!!!

Μαιρακι σορρυ που δεν σε πηρα πισω το πρωι ,ετρεχα απιστευτα .Ειναι να μην μπλεξεις με τους Ικατζιδες!!!Καρεκλοκενταυροι!!!!Παω να δω τι κανει το παιδι μου!!

Ρένα μου, αυτό έβλεπα, στο "Δέστε τους"!!!! Μου έκανε εντύπωση η ζωή του και την έλεγα και στον άντρα μου μετά. Μα έκανε το παιδί του ναρκομανή??

Είμαι εδώ και πόση ώρα στο μσν και μιλάω με Μάντυ και δεν είσαι μέσα, ψεύτικες υποσχέσεις μας δίνεις!!!!!

Φιλάκια και πρόσεχε τον εαυτό σου!!!

Η νέα μέρα μπαίνει με τραγούδι από την ομαδάρα. Έλα ρε ομαδάρα γεράαααααααα οε οε οε οεεεεεεεεεεεεεεεε

98W9QuMq-2k&feature=channel

Ρενα χτύπα αναπαντα αύριο όταν μπεις για να προσπαθήσω να μπω κι εγώ (θα είμαι στην γύρα γενικά αύριο)

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...