Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Xristina96 είπε:

αρα στην δική μου περίπτωση, έφταιγαν τα ωάρια, σαν να τα "κάψαμε'

ωραία, άρα οι περισσότεροι συμφωνούν με τον πρώτο σου. το κακό με τον πρώτο είναι ότι επιμένει στα ίδια. Από την άλλη πρέπει να δοκιμάσεις και κάτι ακόμα. 

Εντάξει σε μια γονιμοποίηση όλα παίζουν ρόλο απλά ένα μέτριο σπέρμα κάποια στιγμή θα δώσει βλαστοκυστη δύσκολα να αποτύχει πολλές φορές . 

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Καλημέρα!!!!!!!!!

Τάρα να χαίρεσαι τον Ανιμαλ! Να τα 100στήσει, να είναι πάντα υγιής, καλότυχος και ευτυχισμένος και να τον καμαρώνετε!!!!!! Και να μη βγεί σκυλάς! Χιχιχιχι! Να του δώσεις ένα φιλάκι απο μένα!

zVUXsEXwj_A

Ασχετο αλλά νομίζω ότι το Σάββατο στο κλειστό γυμναστήριο του ταε κβον ντο έχουν συναυλία οι Gorillaz μαζί με τους Cyanna. Αυτοί οι Cyanna πάνε παντού, σωστά Ντιπες? Δεν ήταν μαζί με ΙΑΜΧ?

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2044075wbcysm9b73.gif

Ευχαριστω πολυ Κατερινατσι!!! Να βγει σκυλας ο γιος μου? Δε θελω να το σκεφτομαι!

Χθες ειχαμε τρεχαματα με τη μικρη. Το απογευμα φαινοταν ολοκαθαρα ενα μεγαλο εξογκωμα πανω στο κεφαλι της, το οποιο ηταν μαλακο. Πηγαμε αρον αρον στο γιατρο, και μας ειπε οτι ειναι οιδημα, το οποιο δημιουργηθηκε απο τις τουμπες που εφαγε πριν λιγες μερες. Ευτυχως ειμασταν τυχεροι και βρηκαμε κοντα εφημερευον φαρμακειο με ομοιοπαθητικα, και σημερα το απογευμα θα τον παρω τηλεφωνο και ισως χρειαστει να την ξαναδει.

Αυτο για τον γιο μου!

uSnQa1rE3xY

age.png age.png

Καλέ που χτύπησε το παιδί? Για τις τούμπες βουτυράκι και για τα οιδήματα θα ρωτήσω τη γιαγια μου που έφτιαχνε κάτι σε αλοιφή. Α! και για τα καψίματα ασπράδι απο αυγο. Αυτά!

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Καλημέρα και καλό μήνα (αν και καθυστερημένα)...:-D

nlOBZatH7pk

Εχασα επειισόδια βλέπω...αλλά έκανα catch-up..!;)

Εμένα προσωπικά δεν με ενοχλεί κανένα είδος μουσικής αλλά η ψυχούλα μου ζητάει μουσική που να με ανεβάζει και να μου δίνει ενέργεια (που να τρέχεις τώρα για Red bull...:mrgreen:).

Tara να χαίρεσαι τον γιο σου. Να είναι πάντα υγιής και τυχερός!!!

1434515on1e5uw54b.gif

Επεξεργάστηκαν by Ανοιξη

Διαφημίσεις

αυτο ηταν αστειο πρωι πρωι??:tongue:

1678525v7uqz5qacy.gif

καλημερα!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ!ΠΑΝΤΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟς ΚΑΙ ΥΓΙΗς!

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΝΑΘΑς!!!!!

μα βρε ΤΑΡΑ τι τουμπα ηταν αυτη που της εκανε οιδημα της μικρης?μην ανησυχεις δεν θα ειναι τιποτα,απλα θα πρεπει να το παρακολουθεις.

ολοι σε γιατρους τρεχουμε βλεπω!

ΡΕΝΑ πηγες εσυ χθες?

ΑΜΕΛΙ εσυ να πας σημερα!

αα ερχεται και ο καπταιν σημερα με πονους στο δοντι,τα τελευταια βραδια δεν εκλεισε ματι!

περαστικα να ειναι σε ολους!!!!

ας βαλω κι εγω κατι ελληνικο που μου αρεσει!!

hsa6mNoGj-c

1958530te2chmztha.gif

Χθες ειχαμε τρεχαματα με τη μικρη. Το απογευμα φαινοταν ολοκαθαρα ενα μεγαλο εξογκωμα πανω στο κεφαλι της, το οποιο ηταν μαλακο. Πηγαμε αρον αρον στο γιατρο, και μας ειπε οτι ειναι οιδημα, το οποιο δημιουργηθηκε απο τις τουμπες που εφαγε πριν λιγες μερες. Ευτυχως ειμασταν τυχεροι και βρηκαμε κοντα εφημερευον φαρμακειο με ομοιοπαθητικα, και σημερα το απογευμα θα τον παρω τηλεφωνο και ισως χρειαστει να την ξαναδει.

Ωχχχ... α μωρε το πλασματάκι... περαστικά! Ο δικός μου ο κεφάλας δεν καταλαβαίνει τίποτα παρ'ολο που πέφτει συνέχεια:tongue:

Τι κάνετε; Καλημέρα είπα; Καλημερα λοιπόν!

Ο Νικολάκος πάλι κρυωμένος... ελπίζω να την περάσει ξόφαλτσα.

gON-5q3Ue6I&feature=related

Νυστάζω... καφεεεεεε

Διαφημίσεις

Ταραραμ χρόνια πολλά για τον μικρό Αντουάν, να ζήσει ευτυχισμένος, πετυχημένος, υγιής και καλοπληρωμένος :D

Ρένα τι έγινε παιδί μου; Δεν σε παίρνω τέτοια ώρα μήπως κοιμάστε..

Καλησπέραααα

XmSdTa9kaiQ&feature=fvst

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...