Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Παίζει μήπως ρόλο πόυ χρησιμοποιώ internet explorer αντί για mozzila? Σε άλλο site τα εμφάνιζε μια χαρά...Που θα πάει, κάποια μέρα θα βρω τί κάνω λάθος...)

Kι εγω internet explorer χρησιμοποιω. Δεν εχει σχεση. Προσπαθησε λιγο και θα το καταφερεις!

age.png age.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

PER.999041_1.jpg

γεια σας!!!!!!!!!!!!!

ωραια ηλιολουστη μερα!!!!!με λιγο αερακι βεβαια αλλα εμεις μαμα και κορη πηγαμε βολτα!(χαλασαμε και 50ευρω σε βλακειουλες)

φτιαχνω καφεδακι και παω να βαψω μαλλι!

x2sd8UMUaIk

1958530te2chmztha.gif

http://www.youtube.com/watch?v=XsB6GycKgyk

Painted Black - The Rolling Stones

Καλό απόγευμα...

(Υ.Γ. Maira ευχαριστώ. Ακολούθησα τις οδηγίες σου αλλά ...τίποτα. Παίζει μήπως ρόλο πόυ χρησιμοποιώ internet explorer αντί για mozzila? Σε άλλο site τα εμφάνιζε μια χαρά...Που θα πάει, κάποια μέρα θα βρω τί κάνω λάθος...)

Ωραίο άσμα σπρινγκ ρολ μου! Λοιπόν κοίτα. Θα πατάς το Απάντηση κάτω αριστερά κι όχι το γρήγορη απάντηση. Στο παραθύρι που εμφανίζεται θα σου έχει διάφορα παπαράκια επεξεργασίας του κειμένου. Το τελευταίο δεξιά είναι ο τιούμπης. Τον πατάς και σου βγάζει σε αγκύλες <YOUTUBE> </YOUTUBE>

Εσύ ανάμεσα στις αγκύλες κάνεις επικόλληση το λινκ του τραγουδιού αλλά απ'το κομμάτι μετά το =

Δηλ στο κομμάτι που έβαλες θα έκανες επικόλληση αυτό μόνο: XsB6GycKgyk

Για δοκίμασε πάλι.

ο δυναμισμός σε απόλυτο βαθμό

LVxHtaNu03w

Καλά που είναι κι ο ντεπιές εδώ κι ακούμε κάνα DM :wink:

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

NMNgbISmF4I

ChristinaGRZ κάνω αυτό ακριβώς που λένε οι οδηγίες σας και μου εμφανίζει αυτό από επάνω!!! Το έχω κάνει πολλές φορές και πάντα το ίδιο γίνεται...
Ευχαριστώ και πάλι...
Υ.Γ. Μου άρεσε το "σπρινγκ ρολ". Δεν το είχα σκεφτεί ποτέ έτσι!!!Καλή συνέχεια...

Crazy - Aerosmith
Επεξεργάστηκαν by Ανοιξη

Θα'ναι σαν να μπαίνει η άνοιξη, θα'ναι ουρανούυυυυυυυυ κατάνυξη μπλα μπλα μπλά!!!!!!!

(το κατάνυξη το σκότωσα λιγάκι? Εχω αλλού το μυαλό μου τώρα!)

Ανοιξούλα καλως μας βρήκες!

Πάτα απάντηση και στο τέλος έχει κομβίον που γράφει utube πάτα το και θα σου βγάλει αυτό [YOUTUBE][/YOUTUBE]

Ενδιάμεσα, δλδ [YOUTUBE]εδώ[/YOUTUBE] βάζεις τον κωδικό απο το γιουτιούμπ αλλά απο το = και μετά, δλδ

αυτός είναι ο κωδικός αλλά εσύ θα πάρεις μόνο αυτό Ra4y0_lQwTc το βάζεις ενδιάμεσα και είσαι οκ!

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...