Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Ημουν σιγουρη οτι θα κατεληγες στον Σφακ.. παντως σε ανθρώπινο επιπεδο κ εγω εχω διαπιστωσει οτι είναι καλος χωρις να τον εχω συναντήσει  και ηταν ο πρωτος που μου εκανε κλικ πολυ πριν ξεκινησω τις εξωσωματικες, ασχετως που πήγα σε αλλον τελικα .. αλλα να πας κ να δοκιμασεις το διαφορετικό! Νομιζω μετα απο καθε αποτυχια και ειδικα οταν δεν εχουμε εμβρυα πισω ολες νιωθουμε οτι παταμε το μηδεν και ξεκιναμε απο την αρχη! Αλλα καθε νεα αρχη μπορει να ειναι το πολυπόθητο εισιτήριο στο ταξιδι της μητρότητας!! Ειμαι σιγουρη οτι μολις γυρισει ο άντρας σου  θα γουστάρεις να ξεκινήσεις κ παλι τις διαδικασιες δυναμικά! Μολις τελειωσεις και με τα ραντεβού σου κ παρετε την τελικη αποφαση θα αναθαρρησεις!!! Good luck!!🤞

Τα προβιοτικα που παίρνουμε απο το στομα τελικά βοηθάνε στο μικροβιωμα του κολπου; Ενας γαστρεντερολογος που τον ρωτησα το καλοκαιρι γελουσε .. μου λεει δεν γινεται να βοηθανε στον κολπο αυτα που λαμβανουμε απο το στομα.. πως γινεται ομως οι γυναικολόγοι καθε φορα που παίρναμε αντιβιωση  για οποιοδηποτε λογο να μας έδιναν προβιοτικα απο το στομα για να αποφυγουμε τους μυκητες;;;

Αποφάσισα να κάνω μια προσπάθεια μαζί του να δω. Σα γιατρός φαίνεται οκ ( πλέον δεν εμπιστεύομαι ούτε τα άντερα μου), δε μπορώ να πω πως νιώθω σιγουριά με κανέναν.  Το κέντρο όμως είναι….Τελοσπαντων, θέλει υπομονή κ εγώ είμαι ήδη εξαντλημένη. Δλδ θ δυσκολευτώ με τη συνεννόηση φαίνεται ήδη.  Ελπίζω να μη κάνω λάθος ρε παιδιά. Απλά πείστηκα γιατί είναι ψείρας , φαίνεται, συν του ότι πιστεύει πολύ στους φυσικούς. Εγώ δε μπορώ να κάνω κ πολλά άλλωστε πέρα από φυσικούς. Δε μπορώ να πω πως νιώθω απίστευτα αισιόδοξη αλλά δε ξέρω και που αλλού να απευθυνθώ. Δε φταίει ο Σφακ ή κάποιος συγκεκριμένα , εγώ δε μπορώ να εμπιστευτώ.

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

σας αφηνω και καφεδακια για το πρωι!!!:idea:

see uuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

E άσε και καμιά τηγανητή πατάτα! Χαχαχα, μας ακουει και η γκαστρούλα μας, ώρα είναι να ζητάει τηγανητές πατάτες!

Τάρα είναι αυτό που μου είχες δείξει απο το BBC? θα το κατεβάσω. Θυμήσου να σου δώσω ντιβιντάκι με το ghost whisperer.

Καπετάνισσα σούπερ το νοσοκομείο.

Θέλω και εγώ να σας ρωτήσω για μια παιδίατρο κατι. Πάω να φτιάξω καφεδάκι και επανέρχομαι.

Μάιρα, απαιτώ να βάλεις πατατούλες!

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1600561elge0ymy6m.gif

Καλημερα βρε παιδια! Καπετανισσα ωραια τα καφεδακια που μας αφησες!:tongue:

Εγω γλυκια μου δεν παω νωρις για υπνο. Ως τις 12,30 προσπαθουσα να βαλω τον Αντωνη να κοιμηθει! Και σημερα ξυπνησε στις 8... Ουτε το βραδυ εχω λιγη ησυχια, αλλα ουτε το πρωι προλαβαινω να πιω εναν καφε ηρεμα!

Κατερινα, ναι ειναι η σειρα του BBC. Εκτυλισσεται στο Manchester. Για λεγε για παιδιατρο...

age.png age.png

Καλημερα σας!!!!!

Α ..δεν επαθα κατι με τις πατατες ειναι η αληθεια..ενα πειριεργο πραγμα ,ολα τα αγαπημενα μου φαγητα δεν θέλω να τα δω !!!!!!

Οι καφεδες ομως μου αρεσαν!!!

Οντως εντυπωσιακοι οι παιδιατροι στην Alabama....γιατι να μην εχουμε και δω τετοιους;;Αν και απο οτι θυμαμαι στο νοσοκομειο ο παιδιατρος οταν γεννησα την μικρη προωθουσε πολυ τον θηλασμο!Μαλιστα θυμαμαι ηταν μια γυναικα με διδυμα και της εδινε πολυ κουραγιο,της ελεγε να προσπαθησει,να μην τα παρατησει,της εδειχνε πως να τα θηλασει και τετοια!!!!

Η Ταρα μας παντως ειναι η Μις Σειρα 2009!!!!!!!!!!!!Ολες τις εχει δει!!!

Αντε σας αφηνω ..νυσταζω..να κοιμηθω πανω στο γραφειο;;;;Καλη ιδεα...Να με απολυσουν δεν μπορουν (ασχετα να δεν το ξερουν...χιχιχιιχιχ).

481580lys5o6fr6c.gif

Διαφημίσεις

Γεια σου κατερινάκι μου γλυκό με τις τηγανιτές πατάτες:lol:

Καλημέρα κόρες... εγώ εδώ με το αξεσουάρ αγκαλιά... μα δεν κοτάω να τον ακουμπήσω κάτω ξυπνάει και κλαίει ο κερατάς!

Να βάλω ένα τέλειο τραγουδάκι για την γκαστρούλα μας και για τα παιδάκια του καφέ... δεν θέλω γκρίνιες απ'τις μαμάδες είναι τέλειο τραγουδάκι αφιερωμένο στα πιτσιρικάκια σας

fj8piAlMUto

Διαφημίσεις

σας αφηνω και καφεδακια για το πρωι!!!:idea:
Σιγά καλέ, έχουμε και την γκας εδώ, θα λυσσάξει!

Κατερινα, ναι ειναι η σειρα του BBC. Εκτυλισσεται στο Manchester. Για λεγε για παιδιατρο...

Μμμμμ το θέλω!

Τι πάθατε; Η Μαιρα 80φερνει και μου αρεσει, η Λιανα καλοπιάνει Ρένα με θηβαίο, η λέγκω βάζει τον μητσοτάκη να τραγουδάει :lol:

Μέχρι ποια ηλικία παιδιού μας λυπούνται και μας δίνουν προτεραιότητα σε ταχυδρομεία τράπεζες κλπ; Τσακ μπαμ τελείωσα, μου άρεσε :D

WN6Op3.png

Στην Ελλάδα οι Aerosmith

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2010, 17:12

Στην Ελλάδα θα έρθουν για μία και μοναδική συναυλία οι Αerosmith! Όπως αποκαλύπτει το e-rock.gr, το διάσημο συγκρότημα περιέλαβε και τη χώρα μας στην "Cocked, Loaded, Ready To Rock Tour 2010"!

Η περιοδεία τους ξεκινά από τη Σουηδία στις 10 Ιουνίου, ενώ στην Ελλάδα θα… κατηφορίσουν στις 20 Ιουνίου.

Οι Aerosmith θα εμφανιστούν για μία και μοναδική βραδιά στο OAKA, χωρίς μέχρι στιγμής να έχουν γίνει γνωστές περαιτέρω λεπτομέρειες.

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=108566&cid=13

age.png age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...