Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό σε ευχαριστώ πολύ θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή !!

Just now, Blu24 είπε:

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή σε ευχαριστώ πολύ !!!

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

110370wvzh18jjfe.gif

Κοριτσακια μου τι κανετε?

Με την εγκυουλα μας τα λεμε διπλα. Χριστινα, κατι πρεπει να κανεις για το στομαχι σου, γιατι στο τελος μονο ο λαπας δε θα σε πειραζει. Και ναι, ειπαμε γραια, αλλα λαπα απο τωρα?:tongue::tongue::tongue:

age.png age.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!!!!!!!!

Σερενάτα τι καλά!!!!!!! Θα γεννήσεις περίπου ίδια εποχή με μία φίλη μου το Νενάκι! Και αυτή συμφορουμίτισσα από τας Σέρρας!

Σήμερα έχει ανακουφιστική ησυχία στη δουλειά, όλες βαριούνται, εγώ φοράω το ακουστικό μου και ακούω μουσικούλα και έτσι περνάει η μέρα.

Μακάρι να είχα άδεια και να τα λέγαμε όλες απο δίπλα όπως τις παλιές καλές εποχές!

Ντιπες που είσαι?

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

ΤΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μυρίζουν τηγανητές πατάτες!!!!! Δεν μπορώ λέμεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Νομίζω θα λυγίσω!!!!!! Είναι σκληρό το βασανιστήριο!!!!!!

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

ΤΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μυρίζουν τηγανητές πατάτες!!!!! Δεν μπορώ λέμεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Νομίζω θα λυγίσω!!!!!! Είναι σκληρό το βασανιστήριο!!!!!!

Φευγω για γυμναστηριο! Μην τολμησεις...!!!!!!!!!!!!!!:tongue:

Εσυ εισαι σκληροτραχηλη! Ειπαμε...φραου...! Δε μασας απο τετοια...!!!!!!!!!!!:lol:

age.png age.png

Καλημέρα!!!!!!!!

Σερενάτα τι καλά!!!!!!! Θα γεννήσεις περίπου ίδια εποχή με μία φίλη μου το Νενάκι! Και αυτή συμφορουμίτισσα από τας Σέρρας!

Σήμερα έχει ανακουφιστική ησυχία στη δουλειά, όλες βαριούνται, εγώ φοράω το ακουστικό μου και ακούω μουσικούλα και έτσι περνάει η μέρα.

Μακάρι να είχα άδεια και να τα λέγαμε όλες απο δίπλα όπως τις παλιές καλές εποχές!

Ντιπες που είσαι?

Καλημερα Κατερινιω...και εσυ απεργοσπαστρια ε;;;;Ντροπη μας....!!!

Διαφημίσεις

Ρενάκι, είδες που σου είπα ότι όλα θα πάνε καλά? Αυτό το άγχος θα μας φάει όλους! Μια χαρά θα μεγαλώνει το σποράκι σου μέχρι να σκάσει μύτη και να σου κάνει τη ζωή πατίνι!!! ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!

Κατεριναααααααααα! Ειδα το πρωτο επεισοδιο του paradox. Πρωτοτυπη, ενδιαφερουσα, σε κραταει καθηλωμενο. Μια ολοκληρη ωρα το καθε επεισοδιο, και μαλλον θα λατρεψεις τον πρωταγωνιστη...!!!;)

age.png age.png

Μυρίζουν τηγανητές πατάτες!!!!! Δεν μπορώ λέμεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Νομίζω θα λυγίσω!!!!!! Είναι σκληρό το βασανιστήριο!!!!!!

τις οποιες μπορεις να τις συνοδευσεις με διαφορα αλλα καλουδια:tongue::tongue::tongue:

και ειμουνα ετοιμη να γραψω ενα σωρο, αλλα θυμηθηκα και τη γκαστρουλα της παρεας γιαυτο δεν ομιλω!:roll:

ΚΑΤ πηρα τηλεφωνο χθες στο ταχυδρομειο για το φακελλο,θα ενημερωσουν τον ταχυδρομο και αυριο θα τους ξαναπαρω γιατι σημερα ειχαν απεργια!

λοιπον εμεις σημερα πηγαμε και καναμε το μαντου,το ΜΜΡ δεν θα το κανουμε τωρα αλλα μαλλον μετα τα 2 χρονια και ουτε θα κανουμε και καποια επαναληπτικα για την ωρα!

τα γραφω αυτα γιατι μετα απο 4 περιπου χρονια αλλαξα παιδιατρο

και τα μικρα θα τα παρακολουθει γιατρινα του νοσοκομειου,

η οποια, οπως και οι αλλοι παιδιατροι του νοσοκομειου, ειναι αρκετα φειδωλοι στο θεμα των εμβολιων,

με λιγα λογια, εμβολια που εχει κανει στα παιδια η αλλη παιδιατρος που ειχα εξω ειτε δεν τα κανουν καθολου ειτε τα κανουν μετα απο καποια ηλικια,και επισης συστηνουν γαλα φρεσκο η βιολογικο οταν το παιδι ειναι 1 ετος και φυσικα μακρια απο κρεμες ,επιδορπια γιαουρτιου κλπ,κλπ,

αυτα δηλαδη,πανω κατω, που γραφονται κατα καιρους εδω στο παρεντς αυτα συστηνουν και εδω στο νοσοκομειο,δεν αφηνουν βεβαια εντελως ανεμβολιαστα τα παιδια αλλα γινονται τα εμβολια με καποιο μετρο τουλαχιστον!

αυτα!!

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑς!!!!!!!!!

Επεξεργάστηκαν by maira95

1958530te2chmztha.gif

Διαφημίσεις

Της το΄πα και της καπετανισσας σε συζητηση κατ΄ιδιαν, οτι εχω παθει πλακα με το νοσοκομειο τους! Πολυ ριζοσπαστικοι γιατροι, πολυ προχωρημενοι! Μπραβο και παλι μπραβο!

age.png age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...